Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда 2008/09
Ја се не слажем са тобом што се играча Тиче.Једини проблем што свака управа и руководство терају наше тренере.Мислио сам на Пиксијево време ,Спасојевићево време па сад и Ивићево време неће боље донети.Свима ако ме разумете је битно да заседну на фотељу председника или да дође на тренерско место и да не одговара за своје не наше последице.Ово што је доведено зависило је од једног човека или два укључујући неке Менадзере који Они сами себи дају за право да кажу не овај неће играти у Партизану него у Звезди и обрнуто.Не мешам се у политику клуба и не занима ме јер мени је место на трибини и да певам.Али хоћу једно да кажем да су сви пожурили око тренера и председника а нису гледали ко ће да се бави млађим кадром од 91 годишта па на овамо.Па правити клуб неки који ће играти Нижу лигу да се ту кале поједини играчи.Значи да нама је потребна организација на свим нивоима и омогућити појединим тренерима да се баве проналаску играча.Садашњи тренер првог тима да од ове екипе направи нешто "Чисто сумњам".Ова година је донекле изгубљена па сам због тога желео да је жртвујемо за све године наредне.Ови играчи које си поменуо сматрам да треба само да им се увуче дисциплина играња фудбала а не да сплаваре и да возе бесна кола и башкаре се како Они хоће.За њих је тренер који кажњава и којег сви слушају као Мурињо.

Толико од мене ,мало смо се удаљили од ове теме али није на одмет мало и попричати о свему. Big Grin Big Grin Big Grin
Немој да пишеш глуопсти и по сваку цену. Пиши кад имаш нешто корисно да кажеш. Дошао си овде и похарао 100 тема за 2 дана. Контролиши се да те не би ми исконтролисали. Ти си давно требао да будеш банован да се ја питам!
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
што се Клеа тиче био је на клупи против Чуке, тако да отпада прича око папира.
ЗАШТО НЕ ИГРАЈУ ТРАЈКОВИЋ И СТАМЕНКОВИЋ???  :o        Само ме то занима,Трајковић ове сезоне коју год текму да је одиграо,дао је гол!А Стаменковића не стављати,поред она два тантуза Бајковића и Радивојевића-који мислим да се већ свима доказао какав је,и које ''квалитете''поседује,је чиста глупост!Марковића не желим ни да коментаришем! СВЕ У СВЕМУ КАТАСТРОФА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! >Sad
(09-18-2008, 08:42 PM)Kaja link Wrote:ЗАШТО НЕ ИГРАЈУ ТРАЈКОВИЋ И СТАМЕНКОВИЋ???  :o        Само ме то занима,Трајковић ове сезоне коју год текму да је одиграо,дао је гол!А Стаменковића не стављати,поред она два тантуза Бајковића и Радивојевића-који мислим да се већ свима доказао какав је,и које ''квалитете''поседује,је чиста глупост!Марковића не желим ни да коментаришем! СВЕ У СВЕМУ КАТАСТРОФА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! >Sad
Трајковић не игра, зато што је пук'о откако је дошао у БГ, ноћни изласци и сплавови су га уништили. Можда би нам и био користан да је здрав у глави.
А што се Стаменковића тиче, то никоме није јасно. Дефинитивно наш најбољи голман.
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
Трајковић је Београђанин, Жарковац, тако да у Београд није дошао него се вратио.  Smile Нисам упућен у то колико је посвећен ноћном животу, али са сигурношћу могу рећи да је убедљиво највећи Звездаш међу садашњим играчима.
Веруј ми да сам ја већи Звездаш од њега, али од мене никакве косристи не би имали на терену. Уствари кад се погледа садашњи тим, можда бих и био појачање Smile
(09-19-2008, 08:03 AM)Игор link Wrote:Веруј ми да сам ја већи Звездаш од њега, али од мене никакве косристи не би имали на терену. Уствари кад се погледа садашњи тим, можда бих и био појачање Smile

мртва трка би била између тебе и клеа ко ће у први састав  Smile Smile Smile
Урош Мишић један је од нас
То је истина за Трајковића,ал он брате рођени бар игра нешто,за разлику од ових мртвака што нам играју за први тим! Ја заиста не знам шта је са Короманом,ал лик је потпуно полудео  Sad  И ЈАДНА СИ МИ ТИ ЗВЕЗДО КАДА СУ ТИ ДОВЕЛИ ПОЛУИНВАЛИДЕ!!!Да ли још неко има информацију да Ранђеловић остаје у Звезди,и да ће бити први голман?То ако се деси онда...  :'(
Кад се већ прича о Трајковићу... Доведен је из Зете као најбољи играч лиге, а и претходних сезона где год да је играо био је међу најбољима у заједничкој лиги са ЦГ... Ако се не варам, Звездино је дете или је играо мало у млађим категоријама... Не знам зашто од када је дошао није добио праву шансу, јер само игром се стиче самопоуздање и добија на квалитету који он очигледно има, али никако да му дају да га искаже...

Што се тиче ноћног живота, има ли који фудбалер или неко од вас да га не воли... Живи смо људи... Приликом једне од прослава трофеја, група навијача је хтела да слави са играчим, инцидент са крими обезбеђењем познатог градског ноћног клуба је управо спречио Трајковић... Има сјајан однос према Северу... И да, из ове екипе, дефинитивно човек који највише воли Звезду и оно што она представља...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "

Forum Jump:

Users browsing this thread: 5 Guest(s)