Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
РК Црвена звезда, 08/09
Далеко смо ми од другог места у групи, треба да будемо срећни и ако треће освојимо мада чуда су могућа. Против Шваба нема шта да тражимо, Копенхаген овде можда успемо на публику да изненадимо. Словаци су тотална непознаница али с обзиром да имају неколико репрезентативаца који су у квалификацијама за СП избацили Словенију морају озбиљно да се схвате. О њима треба навјише да размишљамо па да освојимо бар треће место и наставимо такмичење у купу ЕХФ
(09-14-2008, 12:26 PM)Mikelandjelo link Wrote: Има ли могућности за нека гостовања? Бар у Хамбургу бисмо могли имати неку подршку?

По мени је реално да се одради гостовање у Словачкој. Тако бисмо лакше освојили треће место у групи и наставили даље.
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Quote:RK "Crvena Zvezda" ...  vs  FCK Handbold A/S  01.-05.10.08
Tatran Presov vs RK "Crvena Zvezda" ... 08.-12.10.08
RK "Crvena Zvezda" ... vs HSV Hamburg 15.-19.10.08
RK "Crvena Zvezda" ... vs Tatran Presov 05.-09.11.08
FCK Handbold A/S vs RK "Crvena Zvezda" ... 15.11.2008
HSV Hamburg vs RK "Crvena Zvezda" ... 23.11.2008

Чабаркапа је најавио могућа два домаћа појачања за ЛШ на позицијама на којима смо најслабији.
Данас наши представници одлазе на финализацију преговора у Пионир
Што се тиче гостовања, Словачка је реална, а Немачка и Данска су у недељу дана, тако да ће вероватно ако се буде ишло морати да се бира...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Ако не будемо ишли у Хамбург,то би могли да одраде Ултра Клан.
Могу само да кажем да ће бити јако тешко,али уз нашу подршку се надам добрим резултатима,храбро Звездо!!!
Најновије вести из РК су:
- Карлеуша отишао, Цветиновић позајмљен ПКБ-у
- За учествовање у ЛШ клубу је потребно 100 000е, па челници клуба траже помоћ града и државе
- Дефинитивно је да ће се прва утакмица ЛШ одиграти у Пиониру
- У суботу 18:30 у Шумицама се игра прво коло са Колубаром
- Против Хамбурга пренос на еуроспорту
- Требовање карата већ почело али је могуће и да ће улаз бити слободан
- Још нема информација о најављеним могућим појачањима и питање је колико је то остварљиво с обзиром на финансијску ситуацију
Пошто си рекао да смо најтањи на позицији десног бека занима ме какав је мали Зеленовић? Да ли и поред тога што је стварно зелен (18 година), можемо од њега да очекујемо у ближој будућности да стаса у играча који може да оправда играње у првом тиму. Или га можда неко гура (читај плаћа) да буде у првом тиму. Да ли има тога у рукомету као у фудбалу?
чекај бре јел то онај зелја који је играо у старом граду?ако је тај,онда је то велики потенцијал,нема приче о никаквом гуранју преко везе,један од најталентованијих у 90-том годишту
(09-18-2008, 03:09 PM)Woodoo link Wrote: Пошто си рекао да смо најтањи на позицији десног бека занима ме какав је мали Зеленовић? Да ли и поред тога што је стварно зелен (18 година), можемо од њега да очекујемо у ближој будућности да стаса у играча који може да оправда играње у првом тиму. Или га можда неко гура (читај плаћа) да буде у првом тиму. Да ли има тога у рукомету као у фудбалу?
Тог гурања у рукомету има колико пожелиш па због тога многи таленти пропадну.
Зеленог сам у млађим категоријама више гледао као крило него бека тако да не желим да га оцењујем. Звездино је дете, али колико сам чуо (не могу да гарантујем), пробио се родбинским везама. Сличан случај је и са млађим Ненадићем. Њима двојици требају још две године у нижим лигама да очврсну. Има потенцијала код њих двојице (обојица су репрезентативци). Млађи Ненадић је виши од буразера, такође је мршав али није онолико жилав и јак у дуелу. Треба му још 10кг па да буде квалитетан бек шутер. Паметан потез му је био што је отишао из партизана јер је тамо почео да стагнира.
Немам ја ништа против њих али било је момака који су та места заслужили више од њих. Уместо да заузме место неког од њих двојице најталентованији играч `89 и капитен те Звездине генерације је баталио рукомет и посветио се школи. Такође су олако пустили баш десног бека `89 који се вратио за ЦГ, дечко јесте дошао преко неке везе али је јак као стена и уз добар рад биће од њега одличан бек- Нажалост таквих пропуста је било мали милион

(09-18-2008, 05:31 PM)STELLA ROSA link Wrote: чекај бре јел то онај зелја који је играо у старом граду?ако је тај,онда је то велики потенцијал,нема приче о никаквом гуранју преко везе,један од најталентованијих у 90-том годишту
није то тај, али се за њега слажем да је велики потенцијал

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)