Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Судбине Звездиних екс-играча?
(09-10-2008, 03:45 PM)Пијанац link Wrote: А и од финала Купа '94 нас је делило свега два-три минута, кад нам је онај Васиљевић закуцао голчину шутем изван шеснаестерца.

А пре тога непостојећи пенал за гробље.  >Sad
Reply
А руку на срце и пре тога непостојећи пенал за нас који је реализовао управо наш нови спортски директор. И као што рече Пијанац 3 минута пред крај Предраг Васиљевић за кога је пре, а и после мало ко чуо завукао је дијагоналу по земљи, истина на клизавом терену Милану Симеуновићу лопту у доњи леви ћошак и оде гробље у финале Купа. Тад су освојили дуплу круну после 47 година.
Иначе тај реванш 1/2 финала Купа у сезони 93-94 је био права лудница. Киша је лила цео дан, али је дошло доста људи на ЈНА, туча са муријом на Северу, они поведу 1:0, ми изједначимо из пенала, они поведу 2:1, али ми имамо предност због гола у гостима и онда већ описани гол Васиљевића. У међувремену поред туче са муријом на  Северу, шибали су се играчи међусобно на терену, Мирковић је песницом ударио Дробњака, ма свашта је било. А после текме су неки наши, мислим Стојковски претили играчима гробља да кад их буду видели у граду има да их изнабадају  ;D.
Иначе најгори актер дебија био је убедљиво Сава Чоканица из НС, тј. судија због већ споменутих непостојећих пенала, а и многих других глупости које је направио.
Устани стисни песницу, време је да кренеш на улицу, ништа не пада само са неба, бори се за оно што ти треба!!!
Reply

Ево нашао сам клип ове текме!
Reply
Нешто сам размишљао и сетио се да је управо овај гол Васиљевића запечатио Симкетову каријеру. До те утакмице је важио за доброг, поузданог голмана, али је после тог гола окарактерисан као кривац од стране јавности. Врло брзо је на гол враћен Милоје, а Симке на крају сезоне одлази из Звезде и губи му се сваки траг.
Reply
(09-14-2008, 09:20 AM)Пијанац link Wrote: Нешто сам размишљао и сетио се да је управо овај гол Васиљевића запечатио Симкетову каријеру. До те утакмице је важио за доброг, поузданог голмана, али је после тог гола окарактерисан као кривац од стране јавности. Врло брзо је на гол враћен Милоје, а Симке на крају сезоне одлази из Звезде и губи му се сваки траг.

Да ли се неко сећа? Јел то исти Симеуновић који је после бранио за словеначку репрезентацију??
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Reply
Мислим да је се већ причало о тој дилеми. Није то исти голман. Мада је ваљда и овај Словенац бранио у Звезди.
[Image: 35c0qqq.gif]
Reply
Микеланђело је исто питао пре неког времена па сам одговорио овако:

(08-12-2007, 01:56 PM)Пијанац link Wrote:
Mikelandjelo Wrote:Симке је после бранио за репрезентацију Словеније, био члан њихове репке на ЕП 2000. и СП 2002. Додуше, био је резерва.
НЕ!!! За репрезентацију Словеније је бранио Марко Симеуновић, који је такође био члан Звезде, али је био четврта опције иза Дике Стојановића, Милића Јовановића и Калуђерoвића. Ми све време говоримо о Милану Симеуновићу.
Reply
Ето видиш. Научи се овдје понешто.  ;D
[Image: 35c0qqq.gif]
Reply
(09-14-2008, 09:20 AM)Пијанац link Wrote: Нешто сам размишљао и сетио се да је управо овај гол Васиљевића запечатио Симкетову каријеру. До те утакмице је важио за доброг, поузданог голмана, али је после тог гола окарактерисан као кривац од стране јавности. Врло брзо је на гол враћен Милоје, а Симке на крају сезоне одлази из Звезде и губи му се сваки траг.
Јеси у праву, мада није отишао одмах на крају сезоне. Јер је бранио током почетка следеће 94/95, кад се Љупко вратио први пут и кад смо освојили дуплу круну, али само неколико утакмица да би га убрзо заменио Милоје, а онда он долази, а резерва Милоју је био неки Раде Мојовић који је дошао из кОбилића.
Устани стисни песницу, време је да кренеш на улицу, ништа не пада само са неба, бори се за оно што ти треба!!!
Reply
Е стварно си жива енциклопедија, свака ти дала!!! До пре коју годину сам и ја памтио све ово до најситнијег детаља, али је време, а могуће и пиво  Smile, почело да ми убације маглу у сећања, тако да сад треба неко да ми мало прочачка мождане вијуге.  Smile
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)