Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
КК Црвена Звезда 08/09
Тај кешељ је гробар...
staćes zauvek No 1! Ciao Sasha! 1950-2007
(08-12-2008, 11:41 AM)banne link Wrote: Тај кешељ је гробар...

А да ли смо ми у ситуацији да бирамо? Он је за нас квалитет и сходно томе да смо у распаду верујем да целу ситуацију треба из тог угла посматрати.
А све те силне "делије" које су играле за нас су показале како воле Звезду (Томашевић, Вујанић, Богдановић ...). Боли мене туки за кога он навија, немогуће је у неки клуб доводити само своје навијаче, шта вам је. Али, ми смо скренули с пута тотално.
Него, конта ли ко онај фазон из новина како нам се Пини Гершон "нуди", Пешићу се предлаже, јавља се неки Црногорац, и сличне приче. Горе него кад почне фудбалски прелазни рок са вјечитим двојцем Тигана - Стоичков. Ово је све мазање очију, дај Боже да није.
[Image: 35c0qqq.gif]
Тотално је не битно ко за кога навија. Ми не само да нисмо у ситуацији да бирамо него нисмо ни у каквој ситуацији немајући тренутно никакву позицију. Нека свако од њих остави срце на терен а за кога играч навија мене савршено не занима. То је такође и не могуће доказати. Међутим, бављење тим стварима у овом тренутку су глупости и само скретање са теме.
Ја сам то споменуо јер је тај исти Штимац пре неких месец дана, када се причало о његовом доласку у Звезду, говорио да никад неби играо за Звезду.  :-\
Пружићу јој пажњу, љубав, пружићу јој све,
само немој да ме смара она због ЗВЕЗДЕ;
никад због ЗВЕЗДЕ!!!!!!!!!!!!
Јел могуће да сте ви толики дебили да причате овде о Штимцу и Кешељу док нам и даље иста багра,само у другом саставу,води клуб и покушава што више да га сроза и смањи цену,не би ли када дође до приватизације могла да га купи за мале паре!!!
На целом свету ми је све,
да живим не могу без ње,
и зато певам цео дан,
ЗВЕЗДА,ЗВЕЗДА!!!
(08-13-2008, 09:13 PM)Иван link Wrote: Јел могуће да сте ви толики дебили да причате овде о Штимцу и Кешељу док нам и даље иста багра,само у другом саставу,води клуб и покушава што више да га сроза и смањи цену,не би ли када дође до приватизације могла да га купи за мале паре!!!

И ово стоји. После онаквог кварног потеза Делијама иза леђа нема шта ми више да дискутујемо о дешавањима у клубу док га ова управа води. Наше је једино остало да сви станемо иза једне једине пароле, а то је: УПРАВА НАПОЉЕ!!!
Мислим да око тога "Управа напоље!" нема расправе...то следи сигурно само остаје да видимо како ће све то изгледати...
Најстрашније од свега је што они настављају да раде по свом као да никада није ни вођен разговор са Делијама... Настављају да обећавају брда и долине, тренере, играче, само да замажу очи свима и скрену пажњу са приче о великој превари према свима који воле Звезду, небитно да ли су то Делије, симпатизери, поштоваоци клуба итд. ...

Ноћас док сам вртео тв програме наиђем на сос, оног смрада тегелтију и Паспаља, једног од ретких бивших играча партизана кога веома ценим (купио ме за сва времена када је приликом преласка у олимпијакос изјавио да му је жао што и у тадашњој југославији није играо за црвено-бели тим)... Елем, баш тад су укључили неког Опачића, наводно дугогодишњег кошаркашког радника који је сада први човек радне групе кк-а... Признао је да је Маљковић одустао из приватних разлога (читај одувао их је без размишљања) и да сада разговарају са Пешићем који је скоро па пристао, наводно се преговара о детаљима... И овде је већ споменута прича за Штимца и Кешеља, један већ тренира са екипом, другом затеже клуб око преласка... То је потврђено. Знам да се у јавности поводом кк-а овај Опачић спомиње већ неко време, али дуго пратим баскет, доста људи из окружења је дуго било у том спорту, и никада до сада нисмо чули за овог човека... Видим да су овде многи тренирали или имају другаре који су професионалци, па ајде мало да се распитамо ко је уопште тај човек, каква је његова прошлост, чиме се бави(о)...??!

Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Ево мало о Опачићу од ортака који је кошаркашки тренер:

Quote:Милан Опачић у кошарку је ушао као један од оснивача к.к Ужичка Република.Име је клуб добио такво јер је то још увек било време када је софка финансирала све клубове па је по блоковима малтене сваки блок имао свој клуб Ужичка,козара,22 децембар итд итд.
Опачић после пар година постаје директор клуба,клуб је имао солидне резултате мада је реално имао и један велики број кошаркаша посебно у млађим категоријима где и није била велика концетрација клубова по новом београду ту си поред ужичке били к.к шампион и к.к партизан.Клуб као клуб је избацио многа и данас позната имена прековић,берић,божић,гајић,бркић,ђорић,дојчин......Сениорски састав је био у лиги без брига тј у то време другој српској лиги.Тренирао је у хали спортова.Једнога дана Милан опачић се појавио са генералним спонзором Митровић Сретеном иначе власником абм клинике који нам је као и сви остали обећавао куле и градове.Те године први пут се иде на копаоник на припреме и то као цео клуб и у свим категоријама.Трошкове припрема за први тим је сносио спонзор а играчи у млађим категоријама су плаћали сами.Поред нас на припремам су били Звезда пакистан и грчки паниониос.Видевши да од припрема може да се лепо заради опачић одлучије да на копаонику прави кошаркашки камп који траје и дан данас и одржава се свакога лета на копаонику у неколико смена и траје скоро два месеца.По повратку са копаоника опачић продаје клуб митровићу и то за лепу кинту одприлике за стан нов ауто и место тренера у првом тиму.Клуб се убрзо после тога распада а опачић наставља да ради у кошарци.Оснива удружење кошаркашких тренера чије и дан данас председник,и организује тај кошаркашки камп на копаонику.И то су ми главна занимања у кошарци од 94-95 па до данас.Значи искуства у кошарци и вођењу клуба равни су нули.Сва његова интересовања за овај спорт су углавном лична и финансиска.

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)