Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
УХАПШЕН КАРАЏИЋ!
Најављени су неки протести, али бојим се да је то све максимално исполитизовано, што ми изразито иде на ону ствар.
Данас су били протести широм РС, али осјетно мало у Бањалуци и околини, јер ови крајеви имају много тога да замјере Караџићу.
[Image: 35c0qqq.gif]
Reply
КОСОВО ЈЕ СРПСКО,СРПСКО ОСТАЋЕ!
Reply
Овде је пренос,мислим..
http://www.mogulus.com/protestbg
Reply
Данас сви,који су у могућности,на митинг!Маните се куцкања...Митинг почиње у 7!
Србине,не дај земљу своју,Косово!Њу је Лазар главом платио да би је нама оставио.
Reply
Да дигнем тему из пепела ... Не би требало да се овај човек тако олако заборави иако нам такву ствар свакодневно  намећу,да име и дело тог човека бацимо у заборав. Није то заслужио,а српском народу је много дао,бранећи га од фрањеваца,хрватског цвијећа,и других западно-европских сателита настраног и изопаченог ватикана. Уцртао је  нове границе српске државе, и тако још као жив човек ушао у легенду и историју српског народа.Као и од давнина увек су српски јунаци сметали белосветској балафурдији,и ако не може данас достојанствено да живи као велики српски јунак,ако не можемо нешто много за њега да урадимо, можемо бар ми на форуму име да му поменемо, данас 19.јуна када слави 64.рођендан.Нека му је срећан !!! [b]ТВОЈЕ ИМЕ НЕЋЕ УМРЕТИ ДОК ЈЕ СРБА НА ОВОЈ ПЛАНЕТИ!!!

Кокеза лопове !!!
Reply
Срећан рођендан јуначе!!!!!!!!!
Reply
СРЕЋАН РОЂЕНДАН ЈУНАКУ!!!
Сваки је Србин Радован!
Reply
Срећан рођендан Србком јунаку!
[Image: fratria2vh7jc0.jpg]
Reply
Срећан рођендан јуначе!!!!!!!!!
КОСОВО ЈЕ СРПСКО,СРПСКО ОСТАЋЕ!
Reply
Срећан рођендан јунаку,и да следећи ако Бог да слави на слободи,јер то заслужује!
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)