Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
КК Црвена Звезда 08/09
Надајмо се да ће нова сезона бити много боља од претходне у сваком погледу.Било како било огласили смо се и као навијачка група:

Quote:Поводом ситуације у КК

Поводом најновијих дешавања у КК Црвена Звезда, ми, Делије, желимо да изнесемо свој став.

Годинама већ траје агонија у нашем клубу и не видимо да било ко од људи који су водили клуб има намеру да нешто промени. Ми смо бојкотовали утакмице не би ли скренули пажњу и тргли исте због катастрофалних резултата којима су срзали углед и пљунули на име клуба, као и због неразумљивог учешћа у јадранској лиги која нема такмичарски значај какав су нам они на почетку представљали. Много је људи дало животе за стварање својих земаља у региону да би они тек тако прешли преко тога и играли се кошарке (финала на православни Васкрс) и продали најјачи српски бренд Словенцима.
Говорили су нам да првак тог такмичења иде у Евролигу и да на тај начин желе да зауставе доминацију Партизана због чега смо прве године масовно били пристуни, а и национални набој је учинио своје. Нису успели ни у чему, осим да упропасте клуб, иако су били врло утицајни у друштву, што значи да су појединци сигурно остваривали личну корист.

Због тога сматрамо да ниједан члан бивше управе, као и људи који су било како учествовали у раду клуба не смеју да буду у клубу. Одговарало им је овакво летаргично стање, због чеа смо им саопштили да треба да иду на нормалан начин, а не да правимо циркус око тога када почне првенство. Рекли смо им да никкаве њихове опције не долазе у обзир и да тотално подржавамо Милана Гуровића и његов план. Гуровић је спортска величина којој верујемо и мислимо да може да врати клубу стари сјај. Да би се то десило, поред финансија, играчког кадра, инфраструктуре коју Гуровић у свом плану, заједно са Човићем, може да пружи, клуб мора да има срце, душу, као и навијаче због којих се и игра кошарка, што претходна управа није имала.

Позивамо све чланове Радне групе, чији састав је врло дискутабилан због толиког присуства чланова бивше управе, да подрже Гуровићеву опцију. Они не треба да буду ни близу Калемегдана, а не да опет одлучују ко ће водити клуб. Доста нам је њихових одлука, нека иду и не коче друге, којима целокупна Звездашка јавност верује да могу да дигну клуб из пепела. Ми сигурно нећемо подржати било коју њихову опцију и нећемо дозволити да се то догоди, надамо се да ће разум победити и да ће бар на крају донети праву одлуку. Због срозавања клуба свих ових година идите мирно, у суротном ћете у хали имати пар хиљада противника више.

Звезда је живот, остало су ситнице.
Делије север.
Коначно нешто конкретно!
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
Да видим хоће ли се сад правити мутави у клубу, као током цијеле протекле сезоне!?
[Image: 35c0qqq.gif]
Ништа од Маљковића као тренера,он је потврдио да од тога нема ништа,али остаје у радној групи ККЦЗ.
Одлична и врло конкретна изјава навијачке групе Делије север. Одавно је постало јасно да није навијача наш клуб већ одавно више не би постојао због разно-разних крпеља који су уништавали и бламирали клуб како су хтели. Битно је да је бар неко рекао нешто конкретно. Ако смо у говнима онда је први корак ка бољитку да се призна и да неко каже да смо у дебелим говнима. Звучи просто али на жалост није.
Ја лично једино верујем Гуровићу и његовој идеји јер су сви остали ликови избламирани и требали би да заувек оду из клуба а на њима је да одаберу да ли ће то урадити милом или силом.
Quote:Dogovor Zvezde i FMP do ponedeljka?
Sreda, 30. jul 2008. 19:54

Predsednik FMP Železnika Nebojša Čović, kao što je i najavio, predstavio je u sredu popodne svoj plan oporavka KK Crvena zvezda, Radnoj grupi tog kluba, a obe strane su izrazile zadovoljstvo početnim razgovorima. Novo viđanje zakazano je za petak.

Na sastanku u prostorijama Crvene zvezde na Malom Kalemegdanu, koji je trajao oko dva časa, Čović je u društvu sportskog direktora Ratka Radovanovića, ponovio stavove vezane za eventualnu fuziju dva kluba.

Posle sastanka, medijima su se obratili Čović i Slobodan Vučićević, ispred Radne grupe.

"Zadovoljni smo onim što smo čuli, ali moramo da razmotrimo sve mogućnosti i sve da uzmemo u obzir", rekao je Vučićević, koji se posle konferencije za medije vratio na sastanak članova Radne grupe.

Naredni sastanak predstavnika dva kluba zakazan je za petak, u 10 časova, u prostorijama FMP Železnika.

"Jasno smo izneli stav menadžmenta FMP Železnika kako bi trebalo da izgleda saradnja između dva kluba i kakve bi bile perspektive", rekao je Čović, koji je planirao da član Radne grupe Božidar Maljković bude prvi trener tima Zvezde.

U međuvremenu, Maljković je demantovao da ga interesuje ta funkcija.

"Pitao sam Maljkovića za to, i šta misli da radi u Crvenoj zvezdi. Otkrio mi je da ne želi da bude trener, kao ni da ne želi da prihvati nijednu fiksnu funkciju, odnosno da namerava da bude privremeno tu kako bi pomogao klubu. Mi smo mu na tome zahvalni, kao i što je pomogao nama povremenim angažovanjem u FMP Železniku", istakao je Čović.

"Ipak, ako dve strane postignu dogovor, funkcije u klubu moraće da budu jasno definisane i neće biti privremenih", dodao je on.

Ljudi iz FMP Železnika i Crvene zvezde nadaju se da će se pregovori uspešno okončati do ponedeljka, kada bi većina trebalo da ode na odmor.

(agencije/MONDO)
Човече, колико сам само прижељкивао ово!

Да не могу да верујем да се више померамо са мртве тачке..

Дај да више грунемо у Пионир и да помогнемо Звезди да освоји титулу.. не због Евролиге, већ због нас самих, због тога да ми ови мишеви не машу траснпарентом колико имају титула.. а знамо и како су их освајали у последње време!

Пионир ми је одувек лежао за навијање  Wink
[url=http://www.delije-caffe.net/forum/index.php?topic=3990.0][Image: stopkrimifudbal.jpg]
(07-30-2008, 06:26 PM)дрвосеча link Wrote: Човече, колико сам само прижељкивао ово!

Да не могу да верујем да се више померамо са мртве тачке..

Дај да више грунемо у Пионир и да помогнемо Звезди да освоји титулу.. не због Евролиге, већ због нас самих, због тога да ми ови мишеви не машу траснпарентом колико имају титула.. а знамо и како су их освајали у последње време!

Пионир ми је одувек лежао за навијање  Wink

Човић одавно жели у Звезду, али никада му се није пружила прилика... Од ФМП је направио клуб за производњу играча и њихову продају за већи кеш... Сада има прилику да уради нешто по чему ће остати познат, да подигне Звезду изнад Партизана...надам се да се води поред финансијских (сада када би имао два јака клуба тек би могло да се профитира) и спортским јаким мотивима...
Quote:Bez dogovora Zvezde i Čovića, za sada... Petak, 1. avgust 2008. 13:05

Radna grupa košarkaškog kluba Crvena zvezda i vlasnik FMP Železnika Nebojša Čović nisu uspeli da se dogovore oko preuzimanja tima sa Malog Kalemegdana, na sastanku u petak.

Radna grupa Čoviću je ponudila dvogodišnji predsednički mandat i upravljanje menadžmentom kluba, dok je on tražio većinu u Skupštini, koja je ovlašćena da donosi odluke.

Član radne grupe Slobodan Vućićević rekao je novinarima da iz pravnih razloga ne mogu da prihvate Čovićeve uslove, iako su "oduševljeni njima".

"Budute sigurni, međutim, da se neće staviti katanac na Crvenu zvezdu", rekao je Vučićević.

Čović je novinarima rekao da je u njegovom projektu budžet za trenera iznosio 700.000 evra, ali tako što bi trener 100.000 dobio odmah, a po 200.000 za svaki osvojen trofej.

Obe strane u pregovorima istakle su da pregovori još nisu okončani, ali nisu mogle da kažu kada će biti nastavljeni.

МОНДО

Ови су се баш заинатили да им направимо лудницу у октобру у Пиониру.Али како хоће,упозорени су...Чуј ти њих,они би да Човић уложи све што има у ККЦЗ,а да буде председник менаџмента или тако нешто.Ужас...
Данас се министарка спорта Србије састала са неким људима из нашег КК и са гробљем, и ваљда ће држава нешто да помогне. Зна ли неко нешто више?
[Image: 35c0qqq.gif]

Forum Jump:

Users browsing this thread: