Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Прелазни рок 08/09
....што такође може да значи да се више неће играти утакмице до 75. минута (сетимо се Бајерна) него ће се бар трчати до последњег звиждука.
Тај припремни део у морају сви играчи проћи уколико желе играти свих 90 минута а не 75 као сто је рекао СЕВЕР. И ја се исто надам да Земан ради оно што треба.
Управо тако...па било је недавно поређење како играчи у јаким лигама претрче током текме дупло више километара од ових наших манекена.Ако немају појма барем да гледамо да јуришају.
Луиз Тесер, бразилски интернационалац, стигао је синоћ преко Милана у Беч и одмах се придружио црвено-белима у Бад Тацмандорфу. И поред дугачког и исцрпљујућег пута Тесер се одмах нашао на располагању тренеру Здењеку Земану и тренирао је јутрос са остатком екипе.

Луиз Тесер рођен је 16. маја 1987. године. Игра на позицији десног везног фудбалера, по потреби и десног бека. Током каријере наступао је за Коритибу, Атлетико Минеиро, Жоинвил, Итуаро, Леће, Таранто. Интересанто је су Тесер и Едгар били саиграчи у Жоинвилу, а одмах по доласку Тесера у Аустрију постали су и цимери у соби
вијест је са званичног сајта...
ДEЛИJE - ПОДГОРИЦA
надам се да неће остати на овим појачањима,пошто искрено осим овог едгара нико није право појачање,већ само попуњавање играчког кадра.Тужно је што звездин капитен иде у француског друголигаша,а ни бишевац се није прославио са новим клубом - валенсијен...
Zdravo ja sam Miloš.Živim u Trebinju.Imam 14 godina.Navijač sam Crvene Zvezde od kako znam za sebe.
Želio bih da sa nekim razgovaram o prelaznom periodu.Ja mislim da ovolika rekonstrukcija igrača nije trebala biti.
Došli su neki igrači koji su navodno dobri,ali ako budu ko oni od prošle godine onda neće ništa valjati.
(07-07-2008, 08:18 PM)miloš link Wrote:Zdravo ja sam Miloš.Živim u Trebinju.Imam 14 godina.Navijač sam Crvene Zvezde od kako znam za sebe.
Želio bih da sa nekim razgovaram o prelaznom periodu.Ja mislim da ovolika rekonstrukcija igrača nije trebala biti.
Došli su neki igrači koji su navodno dobri,ali ako budu ko oni od prošle godine onda neće ništa valjati.

Здраво Милоше ја сам Никола :Smile имам мало више година од тебе , и не живим у Требињу  ;D... али не битно то , битна ствар је да се на овом и свим осталим форумима који су на неки начин везани за групу делије Север , пише , ЋИРИЛИЧНИМ ПИСМОМ , молим те да то узмеш у обзир код следећих порука које будеш писао !

Такође би најбоље било и да прочиташ правилник , да би био упознат са правилима  где се шта пише и ко где и шта пише ! Wink

А за екипу какву имамо , уопште први тим , полако , сви се надамо најбољем , али свако такоже и сноси одговорност постигнутих резултата !

Поздрав теби и Српској Херцеговини !!! Wink

(07-07-2008, 08:18 PM)miloš link Wrote:Zdravo ja sam Miloš.Živim u Trebinju.Imam 14 godina.Navijač sam Crvene Zvezde od kako znam za sebe.

Милоше :

1.ПИШИ ИЗКЉУЧИВО ЋИРИЛИЦОМ !!!!!
2. Никога не занима колико ти је година.
3. Овде се не "разговара"( за ту сврху имаш "чет", и ПП), већ се постављају проверене информације, мишљења уз образложење истог.
4. Баш зато што си млад, имаш времена да научиш правила форума како овде, тако и на другим озбиљним страницама навијача и симпатизера Црвене Звезде !!!
Зато док не научиш, мање писања, више читања !

П.С. Ја нисам модератор/администратор, али опет ти је боље да ти ја дам "жути" картон, него администратор !!!

П.С.С Извињавам се на дуплој поруци.....био сам у "у процесу писања" када је Хитман послао своју поруку, тако да је нисам видео !!!!

Уметност је направити немогуће - могуће, могуће - једноставно, а једноставно - елегантно !
Зашто Бетон није на припремама?
b]НЕМА ВЕЛИКИХ И МАЛИХ УТАКМИЦА КАДА ИГРА ЗВЕЗДА, ГЛЕДАМ ЗВЕЗДУ, А НЕ ЊЕНЕ ПРОТИВНИКЕ![/b]
Бетон је  на трансфер листи и тренира у  БГ са осталим играчима истог статуса као што је његов.
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)