07-06-2008, 04:34 PM
....што такође може да значи да се више неће играти утакмице до 75. минута (сетимо се Бајерна) него ће се бар трчати до последњег звиждука.
Прелазни рок 08/09
|
07-06-2008, 04:34 PM
....што такође може да значи да се више неће играти утакмице до 75. минута (сетимо се Бајерна) него ће се бар трчати до последњег звиждука.
07-06-2008, 05:27 PM
Тај припремни део у морају сви играчи проћи уколико желе играти свих 90 минута а не 75 као сто је рекао СЕВЕР. И ја се исто надам да Земан ради оно што треба.
07-06-2008, 06:00 PM
Управо тако...па било је недавно поређење како играчи у јаким лигама претрче током текме дупло више километара од ових наших манекена.Ако немају појма барем да гледамо да јуришају.
07-06-2008, 10:51 PM
Луиз Тесер, бразилски интернационалац, стигао је синоћ преко Милана у Беч и одмах се придружио црвено-белима у Бад Тацмандорфу. И поред дугачког и исцрпљујућег пута Тесер се одмах нашао на располагању тренеру Здењеку Земану и тренирао је јутрос са остатком екипе.
Луиз Тесер рођен је 16. маја 1987. године. Игра на позицији десног везног фудбалера, по потреби и десног бека. Током каријере наступао је за Коритибу, Атлетико Минеиро, Жоинвил, Итуаро, Леће, Таранто. Интересанто је су Тесер и Едгар били саиграчи у Жоинвилу, а одмах по доласку Тесера у Аустрију постали су и цимери у соби вијест је са званичног сајта...
ДEЛИJE - ПОДГОРИЦA
07-07-2008, 05:23 PM
надам се да неће остати на овим појачањима,пошто искрено осим овог едгара нико није право појачање,већ само попуњавање играчког кадра.Тужно је што звездин капитен иде у француског друголигаша,а ни бишевац се није прославио са новим клубом - валенсијен...
07-07-2008, 08:18 PM
Zdravo ja sam Miloš.Živim u Trebinju.Imam 14 godina.Navijač sam Crvene Zvezde od kako znam za sebe.
Želio bih da sa nekim razgovaram o prelaznom periodu.Ja mislim da ovolika rekonstrukcija igrača nije trebala biti. Došli su neki igrači koji su navodno dobri,ali ako budu ko oni od prošle godine onda neće ništa valjati.
07-07-2008, 08:36 PM
(07-07-2008, 08:18 PM)miloš link Wrote:Zdravo ja sam Miloš.Živim u Trebinju.Imam 14 godina.Navijač sam Crvene Zvezde od kako znam za sebe. Здраво Милоше ја сам Никола : ![]() Такође би најбоље било и да прочиташ правилник , да би био упознат са правилима где се шта пише и ко где и шта пише ! ![]() А за екипу какву имамо , уопште први тим , полако , сви се надамо најбољем , али свако такоже и сноси одговорност постигнутих резултата ! Поздрав теби и Српској Херцеговини !!! ![]() (07-07-2008, 08:18 PM)miloš link Wrote:Zdravo ja sam Miloš.Živim u Trebinju.Imam 14 godina.Navijač sam Crvene Zvezde od kako znam za sebe. Милоше : 1.ПИШИ ИЗКЉУЧИВО ЋИРИЛИЦОМ !!!!! 2. Никога не занима колико ти је година. 3. Овде се не "разговара"( за ту сврху имаш "чет", и ПП), већ се постављају проверене информације, мишљења уз образложење истог. 4. Баш зато што си млад, имаш времена да научиш правила форума како овде, тако и на другим озбиљним страницама навијача и симпатизера Црвене Звезде !!! Зато док не научиш, мање писања, више читања ! П.С. Ја нисам модератор/администратор, али опет ти је боље да ти ја дам "жути" картон, него администратор !!! П.С.С Извињавам се на дуплој поруци.....био сам у "у процесу писања" када је Хитман послао своју поруку, тако да је нисам видео !!!!
Уметност је направити немогуће - могуће, могуће - једноставно, а једноставно - елегантно !
07-08-2008, 03:34 PM
Зашто Бетон није на припремама?
b]НЕМА ВЕЛИКИХ И МАЛИХ УТАКМИЦА КАДА ИГРА ЗВЕЗДА, ГЛЕДАМ ЗВЕЗДУ, А НЕ ЊЕНЕ ПРОТИВНИКЕ![/b]
07-08-2008, 03:59 PM
Бетон је на трансфер листи и тренира у БГ са осталим играчима истог статуса као што је његов.
|
« Next Oldest | Next Newest »
|