Threads: 5
Threads: 3
Threads: 1
@ Дрвосеча
са почетком концерта се каснило јер се чекало да падне мрак како би бакљада на југу лепше изгледала.
БУДИ СРБИН ПИШИ ЋИРИЛИЦОМ.
Threads: 0

;pljuga
Шта се оно тамо чује,ко то пева у равници?
Threads: 1
Људи свака част!
Пуно значи морална подршка тим људима што су остали доле, а што се финансијке помоћи тиче, ту ми не можемо нешто пуно урадити. Влада треба да улаже у отварање нових радних мијеста и да покрене неке програме који би обезбиједили останак нашој браћи на своме, да уради нешто конкретно мајку му.
Биће боље ако Бог да.
КОСОВО ЈЕ СРБИЈА!!!
Претпостављам да се овај пасус из
интервјуаса председником Спасојевићем не односи на концерте које организују Делије.
Quote:Једна информација ће сигурно обрадовати све праве навијаче Црвене звезде: убудуће ће свако ко буде желео да држи концерт на нашем стадиону морати за то задовољство и част да плати милион евра.
Може ли неко да појасни?
Срце на терен ...
Threads: 3
па ово ти је за разно разне цеце итд... не укључује наш концерт
Threads: 12
У недељу 29. јуна на другом програму у 22.30 часова, Музичка редакција РТС приказује снимак хуманитарног концерта за децу са Косова и Метохије.
Извор - сајт РТС-а.
пс. Нека неко сними ово ако има ТВ картицу. Не знам како ће да изгледа ова емисија, али у сваком случају не би било лоше да неко сними и постави за скидање на
рапидшер-у нпр.
(06-28-2008, 02:15 PM)Вечити ДЕЛИЈА link Wrote:
У недељу 29. јуна на другом програму у 22.30 часова, Музичка редакција РТС приказује снимак хуманитарног концерта за децу са Косова и Метохије.
Извор - сајт РТС-а.
пс. Нека неко сними ово ако има ТВ картицу. Не знам како ће да изгледа ова емисија, али у сваком случају не би било лоше да неко сними и постави за скидање на рапидшер-у нпр. 
Неверујем да ћу бити кући у то време ал сам наместио картицу да снима од 22:15 - 00:15.
Пружићу јој пажњу, љубав, пружићу јој све,
само немој да ме смара она због ЗВЕЗДЕ;
никад због ЗВЕЗДЕ!!!!!!!!!!!!
Threads: 12
Мој лични утисак је да је могао и боље да се одради овај снимак... Избачени су неки битни, емотивни тренуци (бар за нас) као што су излазак Ђенерала и песма посвећена њему, затим химна Боже правде, а и она одлична бакљада на Југу је била приказана на само 1 секунд...
Но, добро је да су одвојили и тих 50-ак минута и дочарали људима, који нису били на концерту, бар део атмосфере и таквом сликом преко тв-а их на неки начин позвали да следеће године буду уживо ту. Пријатно изненађење од стране ртс-а, обзиром да смо навикли да се Делије и све везано за њих у медијима представља на скроз супротан начин. Немам намеру да их хвалим (то је нормално ваљда очекивати од једне државне телевизије). Можда су баш због тога, што су државна телевизија и избацили оне горе поменуте моменте...