Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
www.hattrick.org
oko 500 000 vrijedi u vr' glave po mom misljenju, al ne bih nikad kupio takvog igraca.
Reply
150.000 i da pevas Big Grin
Reply
^ :rofl
Ovo moje je bila optimisticna prognoza.
Kako stojite danas ?
Ja 2-0 samo na poluvremenu vodim protiv lika koji ima 1-26 gol razliku.
Ubi me PIC
Reply
Na kraju 4-0.
21-2 gol razlika u prvih 5 kola, gol nisam primio od prvog Wink
Reply
sta znam....za koliko bi ga ti kupio ako oces.....mislim ako neko oce da ga kupi nek ostavi cjenu pa cemo videti.....moze i 1000 ako hoces hahha

Toni Oriol (66403428)
28 година, слаб ниво форме , здрав
симпатичан тип, темпераментан је и частан.
Искуство - слаб, а као вођа је недовољан.

Националност: Canada
Укупни индекс вештина (TSI): 180
Плата: 1 040 C$/недељно
Власник: Bjeli Vuk
Картони: 1
Повреде: Здрав

Кондиција: слаб На голу: катастрофалан
Плејмејкинг: недовољан Додавање: слаб
Крило: очајан Одбрана: јадан
Напад: недовољан Прекиди: добар

evo ga jos jedan
E BOJ SE TI ZVEZDO OSTACU UZ TEBE....DELIJA KNIN
Reply
Ma jok, ja imam samo excellente i solide, sta ce mi takvi...
Reply
Par pitanja za iskusnije:

Trening kondicije i prekida (set pieces) dobijaju svi igraci, koliko sam uspeo da shvatim. Kakva je situacija sa dodavanjem (kratki i dugi pasovi)? Da li je neko od vas trenirao to i jesu li vam svi igraci napredovali u tom segmentu?

U prosloj utakmici sam igrao "Mec sezone" i timski duh mi je pao na "krvozedni". Sledecu igram kuci normalno, a onda mi slede dve tekme sa ekipom koja nikad ne moze da sastavi minimalnih devet igraca za utakmicu i uvek bude sluzbeni rez 5:0. Te dve tekme cu igrati PIC i nadam se znatnom popravljanju timskog duha. No, kako na tim utice kad igras takve utakmice koje se zapravo i ne igraju? Da li igraci gube trening ili ne? Kako na sponzore i navijace utice igranje takve utakmice na svom terenu?

Znam da je mnogo pitanja, ali jako mi je bitno jer mi predstoje jako bitne utakmice. Ako neko zna, neka mi kaze. Hvala unapred Smile
b]Leeee, alealeeee, na-na-na na-na na-na na-naaaa...[/b]
Reply
dobijaju trening. obavezno igraj PIC
to ti je ko regularna utakmica, nece se negativno odraziti na navijace i sponzore.
dodavanje ne dobijaju svi igraci.
imaju 2 razlicita treninga, kod jednog dobijaju inneri i napadaci, kod drugog inneri i odbrana valjda.
Al passing nije primaran skill, a ja sam misljenja da samo primarne treba trenirati tako da ti ga ne bih preporucio.
Reply
Hitno mi treba golman ,jedino sto mi treba jeste da je"keeper":passable,indequite.Oko cene cemo se dogovoriti!!!
(Oba golmana mi otisla u qac)
A NAMA I U NAMA ZVEZDO ZIVIS TI!!!
Reply
pa nadji na TL, takvih je brdo...
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)