Threads: 0
Eto postom zivim u Holandiji da reagujem na ovu vijest da Gulit moze da postane novi trener Zvezde. Pre nekoliko dana su ga izbacili iz pisljivog Fejnorda (pozdrav iz Amsterdama

) zbog losih rezultata. To mu nije prvi put, tako je bilo u Celzi kao i u Njukastl. U Fejnord mu nije islo za rukom, doveo 12 igraca a nista nije napravio...pogotovo odbrana je bila ocajna. Obecao je im sampionsku titulu a na kraj cetvrti :rofl . Pomocni trener mu je bio Zeljko Petrovic, covek je stvarno lik...neki Holandjani ga obozavaju po cudnim izjavama("ostacu sa Gulitom do smrti") a neki ga jednostavno zovu "obicna budala"! Kao fudbaler (kao i Gulita) su ga puno cijenili.
Licno neznam da li je Gulit taj koji bi mogao da saradjuje na ovom katastrofalnom nivou na kojoj Zvezda igra, vijerujem da mu je zadnja plata bila ogromna(jer za to CZ ima kinte???). Mislim da on bas nema licno nista sa Zvezdom, a ko zna..nije ni Mateus imao sa grobljom pa im je donjeo Ligu Sampiona. Petrovic je inace dobar drug sa Mijatom i Dejom...to je ta veza.
Za sad je dosta jos trener, dakle nista jos nije sigurno...
--ZVEZDO ZNAJ DA LUDO VOLIM TE---
Threads: 8
Ovo za Gulita koliko je tacno ne znam, ali po meni odnos je 1:100 da bi mogao da se pojavi na klupi Zvezde. A pogotvo sto su to sve sada novinske gluposti i koriste ovu situaciju u nasem klubu da bi mogli da plasiraju mnostvo glupih tema jer nemaju nista pametnije da pisu, znate da su navijaci No1 ove drzave...
img]http://img116.imageshack.us/img116/6872/srbija3fs.jpg[/img]
Threads: 12
Pa kad je mogo Lo(p)tar da dodje na groblje, sto ne bi mogo i Gulit na Marakanu. Glavna veza novinarima je prijateljstvo Deje i Gulita kada su igrali u Milanu, a Dejo se spominje kao potencijalni sportski direktor.
amo dve stvari su vecne: kosmos i Crvena Zvezda
mada za kosmos bas i nisam siguran...
Threads: 15
Kako stvari stoje celi Fudbalski Savez će preći u Crvenu Zvezdu...
A priča o Gulitu je slična onima o Del Neriju ili onom Slovaku - tresla se gora, rodio se miš (u ovom slučaju Dostanić). Gulit je ipak malo žešći luzer, pa je sve moguće. Pitanje je koliko bi on razumeo situaciju našeg kluba.
Threads: 2
kad bi Gulit dosao kod nas(sto je malo moguce)onda bi se sigurno isto ponasao kao Lotar, a to je:boli me kurac za klub daj da ih dovedem u tu ligu sampiona pa posle malo da se proslavim pa da pobegnem...ali u svakom slucaju pokazalo se ovo razmisljanje kao tacno nazalost, jer nema nista od onih trenera koji vole klub i koji zele sve najbolje za navijace i klub(slucaj Dostanic).
Ali opet kazem tu pricu je pustio blic, a blic nije bas neki list kojem treba verovati uvek...tako da .. malo je to verovatno...ali ostaje nam da se nadamo (kao za Del Nerija) namigivanje
e ja sam imao bar malo nade oko ovoga oko Gulita, ali onda kad sam cuo na dnevniku da su kandidati i Tigana, Hadzi e onda sam stvarno popizdeo...od svih gulita i tigana ostade nam ''nash'' Dostanic
Threads: 18
Samo da vas podsetim da je taj isti Blic pre par godina pisao da ce u Zvezdu da dodje da igra Hristo Stoichkov zbog svog kuma Miroslava Ilica!!!!
Kupuju se na trafici ali nisu novine...
Binić na "Marakani"
10.06.05. 09:30
Po svemu sudeći, od sledeće nedelje igrački pogon fudbalskog kluba Crvena Zvezde biće osvežen novim brzonogim fudbalerom.
???kakav Binic bre ?
Threads: 18
Radi se navodno o sinu od ove nashe "zvezde" iz '91. tj. novopechnog mafijasha.
Threads: 8
Quote:Radi se navodno o sinu od ove nashe "zvezde" iz '91. tj. novopechnog mafijasha.
Citao sam o tome "omladincu" igra i za mladu rep. Ceske, a nema jos ugovor sa Spartom (prosao je sve njene kategorije) i sada tek treba da potpise profesionalni ugovor, ali se covek navodno dvoumi izmedju Sparte i Crvene Zvezde
img]http://img116.imageshack.us/img116/6872/srbija3fs.jpg[/img]