Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Da li je Dostanic normalan???
ispusili smo ga od zeleznika...NEVEROVATNO !!NEMOGU JOS DA SE SVESTIM IAKO JE PROSLO SKORO SAT VREMENA !OVO NIJE MOGUCE !
ali kako komentator andrijasevic rece mozda je i ovo dobro za zvezdu da se vec jednom osveste i oteraju nesposobne trenere,igrace zajedno sa upravom...

A jesteli videli onog debila Djokaja ?!taj covek dokle ce da blamira i sebe i zvezdu? neverovatan je !zajedno sa onim joksimovicem(od njega nece biti nista i Mrdjom (od koga ce ipak da bude nesto mozda)

na kraju jos jednom Dostanic neverovatan na klupi ima igrace poput:miladinovica,tintora,...znam da su petorica povredjeni ali ipak !

usput treba da se i kaze da od angazovanja muslina nema nista jer je otisao u belgiju...sve gore i gore...
Брука и срамота.Ова сезона да се заборави и да се непонови.

Кофери се смеше вама , сигурно су се подсмевали кад смо им поручивали ово, па докле бре више овако???!!!
img]http://sigs.xs.to/sigs/04472/forzasr.gif[/img]
Nema smisla prichati o fudbalu jer Zvezdin poraz od Zeleznika nema veze sa fudbalom.
Ima veze sa moralom pojedinih ljudi...

KAKO BRE SPAVATE BRE NOCU MAMU VAM JEBEM?? GDE VAM JE OBRAZ???
ALE UPRAVA MORA NAPOLJE !!!

Dokle vise ovako, bio fudbal ovo danas ili ne ovo je bruka !!!
Bruka za istituciju kakva je Crvena Zvezda.
img]http://img116.imageshack.us/img116/6872/srbija3fs.jpg[/img]
Sramotna sramota sramotana,debila,jajara i ulizica,pedera i "biznismena",strucnjaka i talenata,prodanih dusa i sibicara...

Svi,ali SVI koji su u FK,MARS U PICKU LEPU MATERINU sa Marakane ZAUVEK :bes i nikada vise da ne dodju ni u posetu ni blizu stadiona,a sa njima zajedno i ono koji cute i gledaju i nista ne rade vec 20. godina...GOOOOVNNAAAAA.
Za kup nemam komentara.Izgleda da je ona tekma sa Buducnoscu bila prodata.Valjda da bi Zvezda uzela jednog igraca Buducnosti(zaboravila sam ime,mada nije ni vazno).Njima je ta pobjeda trebala i da izbore Intertoto kup.E bas mi je milo sto ne idu u Evropu :nene
I ja mislim da Zvezda treba da vraca svoje igrace koje je prodala(poklonila)stranim klubovima(Vidic,Pjanovic,Stojanovic,Mladenovic...)Mnoge probleme bi tako rijesila,ali...
I jos da dodamBig GrinOSTANIC JE IDIOT UPRAVA NAPOLJE
edite govna,nije moguce da se milioni muva varaju!!!

Forum Jump:

Users browsing this thread: