Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Da li je Dostanic normalan???
Quote:e ljudi jebes ti i trenera i igrace i sve kada imamo onakvu upravu.Tacnije NEMAMO,jer nama upravu cini zoki averamovic(bog da nam se smiluje) i to je on kao zaduzen za marketing(nije ni cudno sto nemamo kesa ni za plate tetkica) i jedan advokat koji je tek u zadnjih godinu dana nesto kao poceo da SAZNAJE sta je fudbal!!Sve dok mi nedobijemo novu upravu ,administrciju,kordinatora,i MARKETING, nema sta da raspravljamo!!!

Ако мислиш на Вујина, силно грешиш, човек је у управи Звезде скоро 3 деценије и више, али се никад није превише приказивао у јавности.

У сваком случају Управа је у qurcu и нешто брзо мора да се промени. ХИТНО!
[Image: redstarzf5.gif] [Image: ultras01xm6.gif] [Image: banner3pi3.jpg] [Image: delijehj6.gif]
Quote:
COFI-B.B.R.S. Wrote:e ljudi jebes ti i trenera i igrace i sve kada imamo onakvu upravu.Tacnije NEMAMO,jer nama upravu cini zoki averamovic(bog da nam se smiluje) i to je on kao zaduzen za marketing(nije ni cudno sto nemamo kesa ni za plate tetkica) i jedan advokat koji je tek u zadnjih godinu dana nesto kao poceo da SAZNAJE sta je fudbal!!Sve dok mi nedobijemo novu upravu ,administrciju,kordinatora,i MARKETING, nema sta da raspravljamo!!!

Ако мислиш на Вујина, силно грешиш, човек је у управи Звезде скоро 3 деценије и више, али се никад није превише приказивао у јавности.

У сваком случају Управа је у qurcu и нешто брзо мора да се промени. ХИТНО!
Nisam se dobro izrazio,hteo sam da kazem kako je tek u zadnjih godinu dana poceo da se bavi necim sto nikad u zivotu nije radio(upravljanje klubom) ,on jeste bio 3 decenije u upravnom odboru ali je tek u poslednjih godinu dana prihvatio teret na svoja ledja.poz ;pljuga
A NAMA I U NAMA ZVEZDO ZIVIS TI!!!
Ja ne mogu da verujem koja je seljacina ovaj Ratko Dostanic. Na zadnjem derbiju, naravno i za vreme konferencije za stampu, onda jos jednom cini mi se posle Radnickog, a i danas na sos-u covek nosi istu kravatu. E sad ne bi to bilo toliko strasno da kravata nije crno-bela.

Dok drugi treneri nose salove svog kluba, setmo se i Muslina, ovaj seljak za vreme derbija nosi crno-belo. Ja reko' zajeb'o se jednom, a on danas opet.

Nije mi jasno sta mu je u glavi majke mi...
Nema čovek para da kupuje kravate, štedi ih za dovođenje Đokaja i ostalih pojačanja svetskog nivoa. Sad
[Image: 35c0qqq.gif]
Od dakle god da pocnes je BRUKA I SRAMOTA sem nekih izuzetaka.Dok se neprivatizuje klub tako ce biti.Iz godine u godinu je tako,sve veca beda
Quote:Od dakle god da pocnes je BRUKA I SRAMOTA sem nekih izuzetaka.Dok se neprivatizuje klub tako ce biti.Iz godine u godinu je tako,sve veca beda
A iluzija kvaliteta traje deljenjem titula na neravne casti sa partizanom. :boks

PS Sta ti to znaci to kkk??? :nene
,Устаните људи и подигните чела, јер битка свих битака је давно почела, боримо се за, планете наше спас, против јебене Америке подигнимо глас! Устаните људи са вером у Бога, да ослободимо Земљу од смрада њиховога!"
Pa ja trazim gdje da napisem nesto o njemu,na netu sve zakljucano kad sad naletim na ovo Smile . Ratko dostanic? Boze kakav kreten od covjeka,kakve izjave u kojima je ponizio nas klub i sta jos vec. I inace sam alergican na defanzivce trenere,ali on je sve prevazisao. A tek kad izjavi da je on trener koji uvijek igra na gol vise. Ja nisam neki strucnjak ali znam da kad imas covjeka od preko 2 metra moras da igras sa 2 krila tj. sa 3 spica. Zigic ne treba da predje centar nikada,ja popizdim kad vidim da ko lud trci gore dole da bi izbio loptu kod kornera i onda naravno da nema snage napred. Duplo bi bio korisniji jos da mu trener kaze stoj gore i trpaj,ali mi imamo seljacinu a ne trenera. Samo kad pomislim nas napad sa Zigicem centarforom,lijevim krilom Djordjicem i desno Pericom,a sve su mogli dovesti. Naravno tu nasa bajna uprava cini cuda u negativnom pravcu. Mali Djordjevic je trenutno najjaci igrac,obozavam da ga vidim,prava prznica,nema prolaza,ide u kost,i ne pruza ruku posle duela,bice igracina.Boze samo da mi je docekati da jednom imamo trenera koji ce postaviti formaciju sa trojicom u napadu. Najgore mi je sada sto ce se i uprava i dostanic vaditi na jebeni kup a Zvezda nikad gora nije bila u istoriji.

poz
pa dobro misilm da u vezi kornera nisi u pravu. Mora se Zigic vracati da pomogne odbrani, pa koliko je lopti skinuo ove sezone poslije kornera protivnicke ekipe?

Al' neka si ti naso mjesto da otvoris dusu....mada sam ja ocekivao dosta zustriji post.....jebanje keve i te stvari Big Grin
Da mi napadamo nebi protivnik ni izvodio vise od 2-3 kornera,a ovako zigic sprinta gore dole 15 puta za 90 minuta. A posto si me navukao zemo Dostanicu jebem ne kevu nego sve po spisku namigivanje
Quote:Najgore mi je sada sto ce se i uprava i dostanic vaditi na jebeni kup a Zvezda nikad gora nije bila u istoriji.
Eeee, pa sto mislis da igramo sedmo uzastopno finale u kupu? :boks Kad smo izgubili od Sartida odmah je bila frka, a da smo dobili verovatno nista od toga ne bi ni bilo (naravno i od frke nije bilo nista, al eto)
,Устаните људи и подигните чела, јер битка свих битака је давно почела, боримо се за, планете наше спас, против јебене Америке подигнимо глас! Устаните људи са вером у Бога, да ослободимо Земљу од смрада њиховога!"

Forum Jump:

Users browsing this thread: