Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Da li je Dostanic normalan???
Maj 25, ti si u pravu, i to bi sve stajalo da smo mi tim koji ima neki izvor prihoda pored prodaje igraca. Ali nismo, i nemamo, uveliko se po gradu prica i svako zna da se mora prodati bar jedan igrac na kraju sezone... i ja mislim da bi to trebao biti Zigic.
Quote:Pa?? Jel tebi vazno da on uzme dobre pare u inostranstvu i da postane dobar igrach za reprezentaciju, ili da pomogne Zvezdi buducnosti?

На жалост је тако. Џони ти је обајснио. И ја би неизмерно волео да остане 5-6 сезона. Али, да помогне Звезди у овом тренутку може само добро продајом. Видео си како сваки дуел играча противничког тима са њим судије свирају фаул управо њему.

Бићемо ми опет прваци света! Само полако.
[Image: redstarzf5.gif] [Image: ultras01xm6.gif] [Image: banner3pi3.jpg] [Image: delijehj6.gif]
Quote:A gde su pare od tih transfera? Da li su ulozene u nove, bolje igrache?

pa nemoj tako ipak su Dzaja & company napravili WC-ove i svlacionice za ligu sampiona!a to nije mala stvar :rofl jos samo da udjemo u tu ligu sampiona...i problem je reshen Smile
Ratko Dostanic je jako dobar trener samo ima jedan problem i to je zigic on nema pojma u fudbalu smotan je kao saila mi trebamo nove igrace
elije sever i red star forever
Nama treba covjek koji ima vece vizije od Dostanica i nekih njegovih prethodnika a koji ce oko sebe imati uspjesne i poslovne kako sportske tako i ljude iz biznisa, koji ce donirati za viziju.
Upravo zbog toga sto nemamo to sto nam treba, i rezultati su nam takvi kakvi su a i igra.
poz
Dacha
Quote:Ratko Dostanic je jako dobar trener samo ima jedan problem i to je zigic on nema pojma u fudbalu smotan je kao saila mi trebamo nove igrace

Da nije bilo "smotanog" Zigica mi ne bismo ni uzeli proshlu titulu. Taj smotani Zigic je dao glodarima dva komada. Isti taj smotanko je sam preokrenuo rezultat u Cirihu protiv Young Boysa. Sad ga svi kao neshto kritikuju a on je vishe dao Zvezdi nego recimo trenutni kapiten Marko Pantelic kome se skandira jer ljubi dres.

Ne znam na shta odoshe tolike pare kad mi trebamo da prodajemo igrache da bi opstali. Po meni je otvaranje medija centra i svlachionica bacanje para jer opet je bolje zadrzati igrache za te pare, motivisati ih da udju u Ligu Shampiona pa onda od para koje tu inkasiraju mogu da naprave svlachionice itd. Ako imaju para da prave svlachionice i centre i ako mogu sebi da priushte da odbiju 200 000 evra od Metalurga za obeshtenje Dishljenkovica ("ne prima Zvezda milostinju"), to znachi da nisu u nekom ogromnog finansijskom shkripcu da bi MORALI da prodaju igrache.
Quote:Ratko Dostanic je jako dobar trener samo ima jedan problem i to je zigic on nema pojma u fudbalu smotan je kao saila mi trebamo nove igrace

Da ti nesto posteno kazem:
Da je Dostana dobar trener ne bi bio u ovom trenutku tamo gde je...

Trener FK CZV treba da bude bivsi igrac Zvezde,to pod jedan,a pod dva...Svaki buduci trener Zvezde mora sam da koncipira tim i da dovede igrace koji ce igrati kako on svira(taktika),a ovo krpljenje i pravljenje pite od govana nikada nije i nece dati nikakve rezultate.

Dostanic nije dobar trener,jer svestan ocajne selekcije tima koju je zatekao umesto da zrtvuje sezonu praveci golgetere i odbranu(dok sledece sezone ne napravi srednji red)-on pokusava da krpi sve to u jedan tim koji ce sada uz Bozju pomoc dati rezultate,a posto rezultata nece biti, sa a ni bez Boga,ovi kvalitetniji koji sede na klupi ili igraju na drugim pozicijama(zarad trenutnih prilika) ce otici iz kluba cim pre i tako cemo se vrteti u krug do kraja balade...ili je vec dosao kraj balade Big Grin.
Kao sto svi znamo tim za velika dela se gradi godinama uz stravicnu selekciju i ulaganje,a "svake godine novi trener" je samoubistvo za svaki klub...pritom pod "velikim delima" ne mislim ne izgubiti od prdizana i uzeti kup i eventualno prvenstvo jer to vise nije tako tesko u uslovima danasnje lige...
Ma trebao je ostati Rajevac... namigivanje

Realno, Dostanić nije dostojan Zvezde. Kao ni solidna brojka igrača. Potrebno je se rešiti otpada, dovesti iskusnog i kvalitetnog stručnjaka, aktivirati Milovanovića, Jankovića i Bastu kao vođe generacije, probati zadržati Žigu i Pantu, dovesti neka moćna pojačanja, može i neki stranac za vezni red, jer tamo očito imamo samo Piksija, Bastu i Boška, osvojiti titulu, ući u LŠ i šta Bog da... ZAR JE TO TOLIKO KOMPLIKOVANO???
[Image: 35c0qqq.gif]
e ljudi jebes ti i trenera i igrace i sve kada imamo onakvu upravu.Tacnije NEMAMO,jer nama upravu cini zoki averamovic(bog da nam se smiluje) i to je on kao zaduzen za marketing(nije ni cudno sto nemamo kesa ni za plate tetkica) i jedan advokat koji je tek u zadnjih godinu dana nesto kao poceo da SAZNAJE sta je fudbal!!Sve dok mi nedobijemo novu upravu ,administrciju,kordinatora,i MARKETING, nema sta da raspravljamo!!!
A NAMA I U NAMA ZVEZDO ZIVIS TI!!!
Dok ne oteramo ovu Upravu ili dok se ne izvrsi privatizacija nema od Zvezde nista.

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)