Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Сличице ПАНИНИ
Tema za slicice!
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Reply
Moj prvi sportski album bio je EP '92 ono kad su Danci upali umesto nas i osvojili. Sledeci je logichno bio USA '94 i to sam bash pasionirano skupljao Big Grin U ta teshka vremena kupiti deset kesica je bio luksuz koji je malo ko mogao sebi da priusthi od klinaca, tako da sam veci broj kesica uzimao samo kad padne neka petica u shkoli (uh koji sarkazam Big Grin ).

Nazalost ti stari albumi su mi se raspali. EP '96 u Engleskoj sam prodao za 20 dinara nekom liku i za te pare kupio pljeskavicu, koka-kolu i shta ti ja znam Big Grin

Mislim da imam negde SP '98 a imam i EXTRA Calcio album sa igrachima prve dve tri italijanske lige i grbovima ovih nizih.
Tu je i neki album Liga Shampiona-Kup Uefa, ima i 4 slichice nashih igracha mislim da je jedan od njih bio pokojni Gojkovic.

NBA imam sve albume do neke dve'iljadite Smile

Dugo nisam skupljao slichice, jebiga to mi je nekako obelezilo detinjstvo pa sam sad u nekom tripu da skupljam slichice za SP u Nemachkoj, ali one prave PANINI (ili kako se vec zove) a ne one karikature.
Reply
Imam USA 94, Englesku 96 i Francusku 98 i to je to.
Sad sam mislio da skupljam, al nemam para.
Od NBA imam za sezonu 95/96 cini mi se sa naljepnicama, i ja mislim 97/98 Upper Deck kartice koje su stvarno extra.
Reply
Pa daj link sa ebay da vidimo to Smile

Inace od albuma moj burazer je skupljao: Mexico '86 (fale 3 slicice), Nemacka '88, i Italija '90 (pun album), a ja sam imao i svoj album Italija '90 Big Grin A od mojih tu su i Svedska '92, USA '94, Engleska '96 (2 albuma, jedan od Panini a drugi od Merlin), SP '98... nijedan mi nije popunjen :bes

Od NBA 94/95 mi je popunjen album. I jos par albuma.
Reply
Kako bre niko nije skupljao ovaj zabarski album? To je bre bio hit!

A jel moze da se uzme neka kinta ako nije popunjeno, podosta? Big Grin
Reply
Da nije to pianeta calcio 96/97? sa Alen Boksicem na duplerici Big Grin Imam taj album sa jako malo slicica, nisam poznavao nikog ko je ovaj album gotivio.
Reply
Jeste taj je... Taj sam bas skupljao jer je bila trafika prekoputa moje shkole pa sam tu kupovao slichice.

Ovaj gde ima i chetiri nashe slichice (Jevric, Gojkovic, Ognjenovic, Pantelic) se zove Euro Football 1998-99
Reply
ma mislio sam da stavis na ebay Kizo! Nisam nesto gledao to tamo jer me ne interesuje, al sam cuo da se to tamo valjalo!
Reply
Ima li Svetsko fudbalsko prvenstvo smisla bez albuma i slicica? Ne. Ko nema nameru da ih kupi, neka ovo ne cita. Ko ih ne popuni, neka ne gleda Mundijal.

pi
Reply
Nisi trebao da postavish ovaj tekst, sada sam se nalozio i idem na kupim Panini album za Svetsko a napolju je smor vreme...
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: