Tema za slicice!
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Сличице ПАНИНИ
|
Tema za slicice!
04-19-2006, 11:00 AM
Moj prvi sportski album bio je EP '92 ono kad su Danci upali umesto nas i osvojili. Sledeci je logichno bio USA '94 i to sam bash pasionirano skupljao
![]() ![]() Nazalost ti stari albumi su mi se raspali. EP '96 u Engleskoj sam prodao za 20 dinara nekom liku i za te pare kupio pljeskavicu, koka-kolu i shta ti ja znam ![]() Mislim da imam negde SP '98 a imam i EXTRA Calcio album sa igrachima prve dve tri italijanske lige i grbovima ovih nizih. Tu je i neki album Liga Shampiona-Kup Uefa, ima i 4 slichice nashih igracha mislim da je jedan od njih bio pokojni Gojkovic. NBA imam sve albume do neke dve'iljadite ![]() Dugo nisam skupljao slichice, jebiga to mi je nekako obelezilo detinjstvo pa sam sad u nekom tripu da skupljam slichice za SP u Nemachkoj, ali one prave PANINI (ili kako se vec zove) a ne one karikature.
04-19-2006, 11:26 AM
Imam USA 94, Englesku 96 i Francusku 98 i to je to.
Sad sam mislio da skupljam, al nemam para. Od NBA imam za sezonu 95/96 cini mi se sa naljepnicama, i ja mislim 97/98 Upper Deck kartice koje su stvarno extra.
04-19-2006, 01:21 PM
Pa daj link sa ebay da vidimo to
![]() Inace od albuma moj burazer je skupljao: Mexico '86 (fale 3 slicice), Nemacka '88, i Italija '90 (pun album), a ja sam imao i svoj album Italija '90 ![]() Od NBA 94/95 mi je popunjen album. I jos par albuma.
04-19-2006, 01:31 PM
Kako bre niko nije skupljao ovaj zabarski album? To je bre bio hit!
A jel moze da se uzme neka kinta ako nije popunjeno, podosta? ![]()
04-19-2006, 01:34 PM
Da nije to pianeta calcio 96/97? sa Alen Boksicem na duplerici
![]()
04-19-2006, 01:53 PM
Jeste taj je... Taj sam bas skupljao jer je bila trafika prekoputa moje shkole pa sam tu kupovao slichice.
Ovaj gde ima i chetiri nashe slichice (Jevric, Gojkovic, Ognjenovic, Pantelic) se zove Euro Football 1998-99
04-19-2006, 02:06 PM
ma mislio sam da stavis na ebay Kizo! Nisam nesto gledao to tamo jer me ne interesuje, al sam cuo da se to tamo valjalo!
04-19-2006, 02:58 PM
Ima li Svetsko fudbalsko prvenstvo smisla bez albuma i slicica? Ne. Ko nema nameru da ih kupi, neka ovo ne cita. Ko ih ne popuni, neka ne gleda Mundijal.
pi
04-19-2006, 03:14 PM
Nisi trebao da postavish ovaj tekst, sada sam se nalozio i idem na kupim Panini album za Svetsko a napolju je smor vreme...
|
« Next Oldest | Next Newest »
|