Threads: 15
Za Zeta Vojvodina se zna da je bila stela za Partizan,samo sto su Zecani ispalili(zato su ovi i uleteli u teren).
Moj izvor je bio prvotimac Vojvodine.
Sta reci
Threads: 76
Quote:Sta reci
Ништа. Када Прва лига пукне као звечка, све ће се само рећи. Већ сада су више посећене утакмице друге и треће лиге, иако се играју по њивама.
А у суботу ме клинац из краја ладно одбио за позив на дерби, каже : "Не могу ја да идем. У то време игра Булбулдерац са Великим селом". :o
Threads: 13
Nisu jedini problem, zbog neregularnosti, samo prazne tribine nego i budjenje zelje u mladim igracima da pobegnu iz takve sredine. A to steta je nenadoknadiva.
:nene
A to sto mali i mladi klubovi po predgradjima i selima dobijaju sve vise publike uopste nije losa pojava.
Threads: 0
Quote:A to sto mali i mladi klubovi po predgradjima i selima dobijaju sve vise publike uopste nije losa pojava. 
vise publike na "malim" utakmicama je :ruke :ruke :ruke
Threads: 15
Partizan je pobedio Vojvodinu 3:1 nakon što je gubio 1:0. Golovi su pali tako što je Pekarić sebi zabio gol, a potom su dosuđena i dva penala za onog pedera Ilića koji je kao slučajno obukao ispod majicu sa brojem 100 i prestigao Pjanu po broju golova. Smešno.
A Zvezda igrala 1:1 sa smrdljivim Smederevom i tako ga verovatno spasila od ispadanja. :batine
I recite da je regularno. :finger
Threads: 0
PA u zadnjih pet god ni jedno prvenstvo nije regularno.a SIGURNO je bilo kad je obilic osvojio :boks
Quote:Golovi su pali tako što je Pekarić sebi zabio gol...
Много аутоголова у овој пролећној сезони на утакмицама "против" Партизана?
Threads: 4
Quote:Mikelandjelo Wrote:Golovi su pali tako što je Pekarić sebi zabio gol...
Много аутоголова у овој пролећној сезони на утакмицама "против" Партизана? ![[Image: Yawn.gif]](http://www.emotipad.com/newemoticons/Yawn.gif)
Pa setite se samo kule kada lik u poslednjim minutina daje sam sebi gol glavom kao"hteo da vrati golmanu loptu"i misevi pobedjuju! :megafon LOPOVI
ve prolazi ZVEZDA traje!
Threads: 8
Pricati o regularnosti naseg prvenstva je vise nego zalosno.
Ja ne znam kada nam je zadnji put prvenstvo bilo regularno :zbunjen :nene
A najgore (po nas sto glodari kupe tri, pa tek mi jednu),a samo vidite koliko je groblje uzelo titula pre 91,a koliko u ovo "posteno"vreme i videcete kako onaj (iz porodice "zeceva") zna dobro da razvija biznis i kupuje deonice Prve Meridian "Savezne" Lige
SRAMOTA !!!
A najaci su ovi u drugoj ligi, e to je posebna prica tu se tek regularnost vidi

pa vidite zadnju tekmu (a moze i prethodne) bezanija-rad pa sami procenite,a ova parola radovaca je odlicna poruka za sve "postene ljude" u savezu da se povuku sa svojih funkcija i da mesto puste drugima,jer oni nisu od te sorte koja voli da krade :nene :lol:
img]http://img116.imageshack.us/img116/6872/srbija3fs.jpg[/img]
Quote:Pa setite se samo kule kada lik u poslednjim minutina daje sam sebi gol glavom kao"hteo da vrati golmanu loptu"i misevi pobedjuju!
Данашњи фудбалери му дођу као бело робље. Свашта морају да раде за паре, само не да играју фудбал. Ајде судију још и могу да разумем (условно речено) кад га плате (па суди како суди) али да самом себи закуцаш гол...?
Истина, наши су се нешто бунили, па испадоше грбави јер нико није стао иза њих, ни ми навијачи а ни управа. И што би се они нешто даље бунили када виде да од тога нема вајде? И зато немој после да се љутимо на њих када буду хтели да оду некуда далеко, далеко одавде.