Threads: 52
Heh, treca grupa u Srbiji.

Tesko, prvo moraju da se potuku sa nekim, da odrade bolja gostovanja i domacinstva, oni su treca grupa u NS ili druga ipak, jer se groblje rasformiralo tamo i podelilo na dva tabora.
Bar cetiri navijacke grupe iz BG su bolje od slaninara.
poz,
budimir
lavoljub Muslin! Jedan je Slavoljub Muslin!!!
Threads: 0
Quote:Heh, treca grupa u Srbiji.
Tesko, prvo moraju da se potuku sa nekim, da odrade bolja gostovanja i domacinstva, oni su treca grupa u NS ili druga ipak, jer se groblje rasformiralo tamo i podelilo na dva tabora. 
Bar cetiri navijacke grupe iz BG su bolje od slaninara.
poz,
budimir
Oni su postojali isto prije rata ma da su mnoge grupe u Srbiji postojale prije rata Romanticari koji su se sada usutuli ili UF nema ih mnogo ali su dosta zajebani.
Sada bile su one guzve prosle godine izmedju Delija i Firmasa vi to bolje znate nego ja.
Za mene su u samom vrhu poslje Delija i Grobara ma da su Grobari podjelneni u grob1970 i jf.
img]http://www.angelfire.com/ab/iko/utakmice/celik.gif[/img]
Threads: 76
Quote:Ozbiljno, jeste li primetili da su nam poslednje pesme, ako izuzmemo one posvecene glodarima, uglavnom tuzne? 
Nisu pesme tuzne, nego si ti najobicniji pekmez i to onaj od shipka! namigivanje
A sto se tice snimanja - nema "drugi put" :bes , zar ne znas da drugi put, nikada ne mozhe da bude kao prvi put?! :lol:
Threads: 1
Meni je prvi put bilo bez veze.

Drugi put se jos nije desio.