Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Olympiakos - Newcastle
Ima li odavde iz Srbije zainteresovanih za ovo gostovanje ? ;pljuga (pored UK-a koji ide iz "preko" Smile )

Evo kombinacije:

Slovenacka viza - 35-40 Eura
Engleska viza 50 Eura
S obzirom da bus povratna bg-lj-bg kosta 60 EUR, jedna kola sa 4 osobe, podele se troskovi goriva, 30 eura po osobi.
Iz Ljubljane preko Easyjet-a LJ-London-LJ
(Ne postoji direktan avion iz LJ za Newcastle, London - Newcastle voz povratna kosta oko 35-40 funti...)

London - Newcastle u jednom pravcu kosta preko easyjet-a (ako sada rezervises) 8 funti... Smile

E sad, ako se krece avionom iz LJ za London (stansted) kosta 4,250 SIT. Povratak iz Londona za LJ je uvek skuplji i kosta 27,282 SIT (premnogo). Verovatno je ryanair jeftiniji za povratak? Samo sto ryanair ne leti do LJ, nego do Trsta (u tom slucaju bolja je sengen viza nego slovenacka viza).

Mapa easy-jetovih ruta:
[Image: HmMapEN.gif]

Za sve ovo treba dosta kesha, mada ce uglavnom ici gastosi Big Grin
Reply
Postoji i opustenija kombinacija 25 funti povratna vozom do Newcastle-a.. Big Grin
:finger
vezda je zivot, sve droge su sitnica!
Reply
Quote: Post subject: Olympiakos - Newcastle

hm, zaista ne vidim razlog putovati u englesku kada se ova utakmica igra u grckoj, a neverujem da bi neko zbog 2-3 krigle ginisa i prenosa tekme u pub-u, potrosio toliko kesa ...

... e sad na Newcastle-Olympioakos mozda neko i ode Wink
he FBI is offering a $1,000,000 reward for information leading directly to the arrest of James J. Bulger.
Reply
Hehehe preduhitrio si me Smile Ne bi bilo lose da se ode u grcku ponovo, ali je svakako 10x bolje ako bi se islo u Englesku Smile + UK dolazi.
Reply
Ово ће бити одличан двобој.Наша браћа против њихових другара.Можда и гробље оде у Грчку на утакмицу што чини овај сусрет још занимљивијим Big Grin
img]http://sigs.xs.to/sigs/04472/forzasr.gif[/img]
Reply
Mnogo su zanimljivije tekme njihove{ne Pao...} protiv drugih klubova tipa ,Panionios kao poslednji neredi, i gostovanje u Thesalonikama ,ili na Filadelfiji contra Aek... Smile ,tamo je uvek jebeno,pakleno... namigivanje
S
Reply
J*te, gleda li neko utakmicu???(ja samo pratim rezultat preko neta) - DVA CRVENA u prvom POLUVREMENU!?! :nene Ojadise ih (Trenutno je 3:1 za Engleze 76min). Dobro se i drze - DJordjevic je dao jedini gol za njih iz penala...
,Устаните људи и подигните чела, јер битка свих битака је давно почела, боримо се за, планете наше спас, против јебене Америке подигнимо глас! Устаните људи са вером у Бога, да ослободимо Земљу од смрада њиховога!"
Reply
A zato su gubili, ja pratio tekmu, ali nikako nisam gledao dal je bilo nesto vise od golova. Ladno 2 crvena, prvi u 11'. Mislim stvarno. Sad me bas interesuje kakav je to start bio.
b]Zvezda je šampion, sve je gotovo!
Na severu slavlje, sada je počelo![/b]
Reply
Ma ovo je stvarno smesno,ja sam bio ubedjen kako je Oly igrao da su mogli i da osvoje ovaj kup UEFA,a ovaj glupi Njukastl ispadne dva puta od taljibana a sad nadju da pobedjuju Sad .
Не даје онај који има паре,већ онај који има душу."

www.srbizasrbe.org
Reply
ovo je stvarno smesno bilo ,sta je sudia sviro - oly. je igrao puno puno bolje, a i cuo sam na euro sportu da je reko komentator da je i bilo incidenta pre utakimce!!

Na kraju tekme upada jedan navijac oly. i kidise na sudiju :batine

Navijanje po meni do jaajaa bila je i ona nasa zastava orthodox brothers!!

Ako neko nadje fotke nek postavi
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: