Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Boško Janković
"Zvezda ce uvek biti prvi i jedini klub koji volim,u ostalim cu igrati samo zbog novca i imena" tako kaze Bosko Jankovic u jucasnjem blicu.

A ostali? Da li i oni misle tako?Ili mozda kao i svi prethodni???
:zbunjen
img]http://img116.imageshack.us/img116/6872/srbija3fs.jpg[/img]
Reply
A da on i ostali ostanu iz ljubavi narednih deset godina,jer ljubav nema cenu Big Grin -kol'ko se ja razumem.
Reply
Quote:A da on i ostali ostanu iz ljubavi narednih deset godina,jer ljubav nema cenu Big Grin -kol'ko se ja razumem.

Tako je,ljubav prema Zvezdi nema cenu!

Ja sam citao njegov intervju na SC i rekao je da postuje odluku uprave da ga ne proda u Porto,ali se nada da ce se portugalci vratiti sa ponudom na kraju sezone!
Reply
Quote:A da on i ostali ostanu iz ljubavi narednih deset godina,jer ljubav nema cenu Big Grin -kol'ko se ja razumem.

Tacno tako, kada zaigraju barem 5 godina mogu da im s 'kinem kapu, "sve prolazi Zvezda traje..." namigivanje
S
Reply
Koliko FK Crvena Zvezda ima svojih zvezda?
Zasto su oni postali Zvezdine zvezde?
Kada je poslednji put neko postao Zvezdina zvezda,a ko i kada ce postati nova Zvezdina zvezda?
Reply
Ispravka-ko i kako?
Reply
Nema nama vise zvezdica.Daj boze ali tesko. Sad
..a patrole Kalabic Nikole...
Reply
I ja sam pročitao njegovu izjavu da se nada da će se Porto javiti u Junu.Zamislite,jednu polusezonu je odigrao u prvom timu(ne računam igranje na dvojnoj registraciji) i odmah oće vani,a zatim mi priča bajke o ljubavi prema Zvezdi.
Neka se on lijepo oduži Zvezdi zato što je napravila igrača od njega i pružila mu šansu,neka ostane do 25-e pa nek pali đe oće.E tek onda ću da vjerujem u priču o ljubavi.

Nego,pročitah da su ponuđeni novi ugovori Žigiću,Lukoviću,Biševcu,Mrđi,Jankoviću,Peroviću,Basti i Milovanoviću.Ne znam šta će biti ali me,u svakom slučaju,raduju pozitivne vibracije sa te strane.
a nama se moze sve sto se pozeli,da polete ribe i zaplivaju ptice,jer za nas samo Zvezda je zivot,ZVEZDA JE ZIVOT SVE DRUGO SU SITNICE...
Reply
Pa ti ugovori su najverovatnije napravljeni zato da bi, kada doticni igraci dostignu cenu mogli lepo biti prodati, da slucajno ne bi otisli za dzabe. Nece oni odsluziti pune ugovore... :bes Sve u svemu, ko i do sada, s tim sto ce mozda oni u foteljama ukrasti jos koji dinar na njih kada odu u Ukrajnu, Gruziju...
,Устаните људи и подигните чела, јер битка свих битака је давно почела, боримо се за, планете наше спас, против јебене Америке подигнимо глас! Устаните људи са вером у Бога, да ослободимо Земљу од смрада њиховога!"
Reply
zasto nema zigica medju 9 igraca koj su potpisali ugovore???
991 - Vukovar postaje BYKOBAP, a Zvezda prvak Evrope !!!
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: