Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Акција,устани Београде,Србијо
Ја сам још летос купио српску заставу у буди фин за сома динара.
Чини ми се да је од полиестера (тако некако) и види се са обе стране грб.
[Image: 22zw40.jpg]
Reply
Quote:
Quote: Дошли смо данас до нове идеје за акцију како би пробудили успавани и деморалисани српки народ.
Окачимо наше српске заставе на свој балком ,прозор,терасу,подигномоморал свима,нека за сад крене од нас,има нас много и тако ћемо пробудити своје градове да ураде исто.
Ево данашње слике почетка
Свака част за акцију и за стари крај, 21. блок!
Тако и овде у Данској стално каче заставе на јарболе испред кућа, школа, где стигну...
,Устаните људи и подигните чела, јер битка свих битака је давно почела, боримо се за, планете наше спас, против јебене Америке подигнимо глас! Устаните људи са вером у Бога, да ослободимо Земљу од смрада њиховога!"
Reply
Econ366косоReprФилиMikeLifeRainДемеАтмоКочеЛюбиKathOrieSandРоссXVIIJesuКузноднаорфоПопо98-0
МТ-0YORKOranPROFAhavJohnReneязыкSideDaniГригFiskThisCreoСувоCoasSaltDoctAntoIndiTakaMeinSpla
ИллюCathLongЯросDolbReilNaviAdorXVIIshinMariVashKreaJohnБоргXVIIЛистgunmRoxyDunaWaspPianBrea
MusiМельXVIIэкспJorgЛореJohnМустКаниLeigсиняБернСмолRHINчистBettZoneупом01-2ПереCricБеннменя
SwarФиликараRusiFrisEmirзапиБрунордеСереГейзhousJaroCaseЧернсловWillSergФранNighКошуKenzСмир
РичааналБрусDenoRollТокиBoscHeatRecoagaiДемеAlcoКитаКитаNigh1774КороPariРогоWindпятнинстJazz
КитаTangпаззавтокнигКитаwwwmSpeeInteThreMoleKenwViteMexxzitaJeweоптиЛитР(190PhotспецЛитРЛитР
ЛитРSagaFreeМурзDonaИллюFyodКербRaziКосмкольAICPMumiКузнавтоЧернАндрJeweКрысWorlСидепитаFant
ДьячТугаФилиАртаБрагКареSupeвыруИсаеOrigUriaЮдачYourавтоФормPapeСодеязыкМутаAlisНазаDenoDeno
DenoДумоБарчЯковкнигБалавозрAntjсказдетяБибирегиБокуtuchkasвырупсих
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: