Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
@delijeonline.com
Vratio sam se iz Ljepe nihove, bice uskoro sredjeno nadam se.
Poslace ovi iz melburna fax sujtra da sve srede, tako da ja mogu da obnovim domen.

Neko od mojih ortaka ce platiti za ovu godinu, pa onda prepustam vama (ja sam trenutno dekintirao).

Evo ja se jos jednom izvinjavam svima, moja greska jeste preselio sam se ovde, onaj mail mi je ugasen a ja nisam sredio da mi salju obavestenja na novi. Budite strpljivi...
Reply
Zavrsi to sto pre ne mogu vise da cekam. Nemam strpljenja.
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Reply
Sredjeno je. tj domen radi, proveri pa mi javi.
Za pivo, javi kad budes hteo.

Izvinjavam se svima, jebiga.
A uz pivo cu ti dati sve podatke za domen i email.
Reply
Јел може неко да ми каже зашто уопште немогу да отвориом страницу на којој се налази маил. Увек ми јави као да страница не постоји.
Reply
Meni radi samo pod IE, dok mi vec par dana kada koristim Firefox nece da pokazuje samo levi deo stranice (gde su linkovi). Kakav je tvoj problem?
Reply
И мене сад нешто зајебава... пријављује Јаваскрипт Ерор. Има ли ко Оперу да провери како ради?
Reply
Ја уопште немогу да отворим страницу увек ми се појави ACTION CANCELED.
Reply
Quote:Има ли ко Оперу да провери како ради?
Преко Опере ради нормално..
Косово и Метохија - срце Србије!
СМРТ ДИКТАТУРИ!
[Image: psihodelijaoy2.gif]
Reply
Имате ли проблема још увек?
Мени је киза јавио за проблем, ја сам отварао и ништа. Можда је било привремено. Ако је и даље проблем, јавите па ћу поного погледати.
Reply
Kada se ulogujes, sve je OK bez gresaka. Udjes u Inbox, i kad se sve ucita dole u dnu IE pise Javascript Error. Nemogu da udjem ni u jednu postu koju sam dobio.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)