Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
UEFA Kup
I ja kada sam cuo da igraju Mudrinic i Djokaj umesto Jankovica i Mladenovica, pomislio sam mmhh priprema nam se bas lepo vece...
Sumnjam da cemo proci naravno,
dve stvari mogu da nam pomognu:
prvo:navijaci. Do sada igraci su igrali bez podrske navijaca, koji predstavljaju njihovu najbolju vrlinu.
Drugo Roma nije u svojem najboljem momentu.
Traje protest navijaca protiv Roselle Sensi, koja je dirigentica i cerka predsednika kluba. U poslednje vreme ona se "politicki" priblizila rivalima iz Juventusa, a to navijaci nisi progutali.
Uz to veliki talent Cassano je u svadji sa upravom, hoce otici iz kluba. Sinoc posle duzeg vremena vratio se u tima a, bez obzira na datog gola, dobio je zvizduke od prvog do poslednjeg minuta.
Samo, treba pobediti i u Strazburu i oni ce igrati za prvo mesto na tabeli.
Reply
Ko da dobije Romu, Joksimovic i Mudrinic? I ja sam se nadao necemu ali sam cuo da Lukovic ima kartone i preskace zabare, sto znaci da ce verovatno Joksimovic ponovo dobiti sansu da nam potvrdjuje svoj talenat za ugrozavanje bezbednosti gledalaca u poslednjim redovima!
Ne treba se previse zanositi, mislim da i ako Roma padne da nemamo snage da dobijemo tamo Strazbur, provukli smo se protiv Brage, nece nas kenjati 100 godina!
A mislim da sa igracima poput Mudrinica i Djokaja ne zasluzujemo prolaz dalje! Svi kenjamo nesto protiv Perovica, ali on je za ovu dvojicu izmislio fudbal! On je decko bar mlad, ima neki dribling i zna i da centrira, a ova bagra ne znam pomocu kojih trikova je dosla na Marakanu! Mudrinic kada hoce da predribla nekoga on sutne loptu pravo u njega i nada se da ce proci nekako! Nije mi zao poraza , ni ispadanja, zao mi je sto brukamo ugled ! Jedan Tromzo iz donjeg dela Norveske lige nas pobedi sasvim opusteno, ono trener im dodje na dan utakmice u grad!
Nista, bilo bi extra dobiti Romu...
Reply
Daj da mi dobijemo Romu i spasimo obraz... Sto se mene tice i to je dovoljno... Ta pobeda bi nam dala bar neku nadu pa da se lepo kao ljudi nerviramo u mecu sa Strazburom...bar neka neizvesnost...
Reply
Gledao sam jednom prilikom onaj topic u kome neko nudi neke nagrade ako se pogode rezultati lige uefa i onda se redjaju ljudi i pisu o nekakvim pobedama protiv rome, tromza, bazela, reala, barcelone....ali to je ljudski i to je navijacki i ja svake sezone ocekujem da ce zvezda da uzme evro-trofej iako mi racio kaze da smo realno na nivou engleske konferencije... i tako vec godinama, da ne kazem decenijama. Ali hteo sam da kazem nesto drugo, mozda nije ni mesto ni vreme, ali jbg. Prosla sezona je bila jedna od najgorih u sportskom i rezultatskom smislu u istoriji kluba. tzv. "navijaci" - oni koji dodju na marakanu dva put u zivotu, za sve su optuzili "zlikovca" dzajica i uz skandiranje onom mungosu i laznom gospodinu muslinu oterali legendu iz kluba. OK. okrenuta je nova stranica. dosao je piksi, zvezdina zvezda, seljober i totalni diletant. prvo sto je palo - pala su naravno obecanja. japanci, korejanci, bosanci, liliputanci - svi hoce da uloze pare u zvezdu. od svega toga, napisana reklama na istocnoj tribini a zauzvrat invalidi koji sebe nazivaju fudbalerima uvalise guzice u nove tojote. OK. onda se krenulo sa pojacanjima, te dolaze opet neki japanci, pa onda neki nemac, pa rumun, pa argentinci, pa kurci, pa palci, pa onda zenga dovodi juliana, ali koji je sad to julijano, jel to "onaj julijano" ili je njegov mladji brat od tetke koji igra za kadete kremonezea ali bice od njega ljudina ljudska i moralna gromada za koju godinu i tako to. na kraju, dovedose purovica - decka u smederevu zamalo nije umro od pirotehnike, trajkovica - da sedi na klupi, onda neke crncuge, boga pitaj odakle, ovaj jedan mucenik mesec dana putovao iz akre za beograd, verovatno rimskom galijom, predpostavljam da je morao i da vesla u potpalublju. doveli su jos par "zvucnih" imena tipa neki milanko raskovic, a sve to uz osvezenje iz postojecih resursa u vidu joksimovica uz "proverene" snage - mudroga i krivoga. naravno, ni ova uprava nije propustila da posle zavrsenih priprema i posle 5 odigranih utakmica u novoj sezoni pusti iz kluba najboljeg igraca (sta god ko mislio o M.Pantelicu, njegovoj frizuri, ponasanju, driblanju - on je jedan od dvojice u ovom timu koji znaju fudbal). naravno tu je i povratak "velikog asa" mladenovica - pokazao koliko ume onda kad je bilo najvaznije - protiv Bazela je bio najgori na terenu. ujdurma oko dovodjenja trenera je posebna prica, ali sobzirom koliko me je iritirao onaj moljac dostanic, bio sam srecan sto je otisao taman i da su tumbakovica doveli umesto njega. pocinje sezona, izbacujemo inter iz zakurcica, vicesampiona iz jedne od najgorih liga u evropi. onda dolazi braga, koja nas je pregazila u dva meca, ali zahvaljujuci nevidjenoj sreci, slucajnom golu onog idiota purovica i ludackim odbranama stojkovica, mi prolazimo u tu jebenu evropu, pa makar to bila i druga evropska liga suptilno nazvana Liga UEFA. prvenstvo opet pocinjemo traljavo kao i svake godine, ali onda se u komsiluku desava potpuni brodolom, zvezda koristi njihov krah i prakticno osvaja titulu posle 10 kola prvenstva. naravno, raja se zanosi, "eto vidis, promene brate, sta sam ti rekao, piksi car, reci kako je utegao, odma evropa, odma prvi na tabeli, pa jos kad dodje svez kapital ima svi da vicemo trst je nash". ja bih voleo da smo mi u tu ligu uefa usli zbog kvaliteta i da smo mi prvi na tabeli zato sto imamo stvarno dobar tim i dobrog trenera. ali nazalost, nije tako. mi smo tu gde smo sticajem nekih srecnih okolnosti, da ne kazem pukim slucajem. imamo loseg trenera koji se ocigledno drogira, tim koji je uzasan, rukovodstvo koje je startovalo sa lazima i obmanama i nemam niti jedan razlog da im verujem da ce sprovesti neku cistku i dovesti sta ti ja znam koga. i te koje budu doveli sedece na klupi ili ce biti jos gori od ovih koje sad pljujemo. radovali smo se evropi, sad kad vidimo da nam je i neki tromzo suvise "neugodan" sad cemo da se okrenemo prvenstvu i tituli, "ipak je to prioritet"....liga sampiona.....ma kakva bre liga sampiona, zamisli joksu sa kosmo-diskom na ledjima kako juri ronaldinha ili mudroga kako bije bitku sa lampardom na sredni terena. aj, daj boze da gresim.
ttp://www.kristijangolubovic.net/
Reply
Quote:Gledao sam jednom prilikom onaj topic u kome neko nudi neke nagrade ako se pogode rezultati lige uefa i onda se redjaju ljudi i pisu o nekakvim pobedama protiv rome, tromza, bazela, reala, barcelone....

Simo ne s... sve to moze da se posmatra i iz drugog ugla.

Biti pesimista je najmanji problem i zmuriti pred ociglednim problemima iz prethodnog perioda vladavine jos veceg seljober i diletant sa Uba. Tu temu necu da otvaram, jer smo je 1000x prezvakali na ovom forumu.

P.S.

Joksimovic, Mudrinic, Krivokapic, Raskovic, Purovic, Trajkovic su igraci koje su u klub doveli Muslin i Dostanic) nije ih doveo Piksi.

Zapitaj se da li ce i sledece sezone biti tu???

Sto se Dramania tice sacekajmo prolece....
[Image: redstarzf5.gif] [Image: ultras01xm6.gif] [Image: banner3pi3.jpg] [Image: delijehj6.gif]
Reply
Simo nije pogresio ni u jednom delu svoga posta ali da je objektivan mogao bi da sroci jos sto puta goru pricu nego ovu vezanu za prethodno rukovodstvo.Ali sta je poenta svega toga-oni su imali 15 godina fore da nesto urade,a ovima novima neko nece da pruzi ni pola godine,zato pustite ljude nek rade kako misle da treba pa ako ne bude islo doci ce novi i kraj price.
Reply
Quote:Gledao sam jednom prilikom onaj topic u kome neko nudi neke nagrade ako se pogode rezultati lige uefa i onda se redjaju ljudi i pisu o nekakvim pobedama protiv rome, tromza, bazela, reala, barcelone....ali to je ljudski i to je navijacki i ja svake sezone ocekujem da ce zvezda da uzme evro-trofej iako mi racio kaze da smo realno na nivou engleske konferencije... i tako vec godinama, da ne kazem decenijama. Ali hteo sam da kazem nesto drugo, mozda nije ni mesto ni vreme, ali jbg. Prosla sezona je bila jedna od najgorih u sportskom i rezultatskom smislu u istoriji kluba. tzv. "navijaci" - oni koji dodju na marakanu dva put u zivotu, za sve su optuzili "zlikovca" dzajica i uz skandiranje onom mungosu i laznom gospodinu muslinu oterali legendu iz kluba. OK. okrenuta je nova stranica. dosao je piksi, zvezdina zvezda, seljober i totalni diletant. prvo sto je palo - pala su naravno obecanja. japanci, korejanci, bosanci, liliputanci - svi hoce da uloze pare u zvezdu. od svega toga, napisana reklama na istocnoj tribini a zauzvrat invalidi koji sebe nazivaju fudbalerima uvalise guzice u nove tojote. OK. onda se krenulo sa pojacanjima, te dolaze opet neki japanci, pa onda neki nemac, pa rumun, pa argentinci, pa kurci, pa palci, pa onda zenga dovodi juliana, ali koji je sad to julijano, jel to "onaj julijano" ili je njegov mladji brat od tetke koji igra za kadete kremonezea ali bice od njega ljudina ljudska i moralna gromada za koju godinu i tako to. na kraju, dovedose purovica - decka u smederevu zamalo nije umro od pirotehnike, trajkovica - da sedi na klupi, onda neke crncuge, boga pitaj odakle, ovaj jedan mucenik mesec dana putovao iz akre za beograd, verovatno rimskom galijom, predpostavljam da je morao i da vesla u potpalublju. doveli su jos par "zvucnih" imena tipa neki milanko raskovic, a sve to uz osvezenje iz postojecih resursa u vidu joksimovica uz "proverene" snage - mudroga i krivoga. naravno, ni ova uprava nije propustila da posle zavrsenih priprema i posle 5 odigranih utakmica u novoj sezoni pusti iz kluba najboljeg igraca (sta god ko mislio o M.Pantelicu, njegovoj frizuri, ponasanju, driblanju - on je jedan od dvojice u ovom timu koji znaju fudbal). naravno tu je i povratak "velikog asa" mladenovica - pokazao koliko ume onda kad je bilo najvaznije - protiv Bazela je bio najgori na terenu. ujdurma oko dovodjenja trenera je posebna prica, ali sobzirom koliko me je iritirao onaj moljac dostanic, bio sam srecan sto je otisao taman i da su tumbakovica doveli umesto njega. pocinje sezona, izbacujemo inter iz zakurcica, vicesampiona iz jedne od najgorih liga u evropi. onda dolazi braga, koja nas je pregazila u dva meca, ali zahvaljujuci nevidjenoj sreci, slucajnom golu onog idiota purovica i ludackim odbranama stojkovica, mi prolazimo u tu jebenu evropu, pa makar to bila i druga evropska liga suptilno nazvana Liga UEFA. prvenstvo opet pocinjemo traljavo kao i svake godine, ali onda se u komsiluku desava potpuni brodolom, zvezda koristi njihov krah i prakticno osvaja titulu posle 10 kola prvenstva. naravno, raja se zanosi, "eto vidis, promene brate, sta sam ti rekao, piksi car, reci kako je utegao, odma evropa, odma prvi na tabeli, pa jos kad dodje svez kapital ima svi da vicemo trst je nash". ja bih voleo da smo mi u tu ligu uefa usli zbog kvaliteta i da smo mi prvi na tabeli zato sto imamo stvarno dobar tim i dobrog trenera. ali nazalost, nije tako. mi smo tu gde smo sticajem nekih srecnih okolnosti, da ne kazem pukim slucajem. imamo loseg trenera koji se ocigledno drogira, tim koji je uzasan, rukovodstvo koje je startovalo sa lazima i obmanama i nemam niti jedan razlog da im verujem da ce sprovesti neku cistku i dovesti sta ti ja znam koga. i te koje budu doveli sedece na klupi ili ce biti jos gori od ovih koje sad pljujemo. radovali smo se evropi, sad kad vidimo da nam je i neki tromzo suvise "neugodan" sad cemo da se okrenemo prvenstvu i tituli, "ipak je to prioritet"....liga sampiona.....ma kakva bre liga sampiona, zamisli joksu sa kosmo-diskom na ledjima kako juri ronaldinha ili mudroga kako bije bitku sa lampardom na sredni terena. aj, daj boze da gresim.
Brate pa da se Piksi sada zaduzi za tih 7 miliona ostavljenih od njegovi divnih i postenih predhodnika, mozda bi nam i dosao "onaj" Juliano. A te price koga dovode su absolutno nebitne. Sacekajmo zimu ili eventualno leto, pa onda da pljujemo ili da se radujemo, a ne da pljujes coveka bez vecih razloga... A sta si ocekivao da ce Tojota da se odrekne fabrika i svega i sve ulozi u Zvezdu??? Dobili su kola, sigurno su se ustedele neke pare od toga.
Elem, zaduzeni covek se ne treba nepotrebno jos vise zaduzivati, kao sto to rade nasi politicari...
,Устаните људи и подигните чела, јер битка свих битака је давно почела, боримо се за, планете наше спас, против јебене Америке подигнимо глас! Устаните људи са вером у Бога, да ослободимо Земљу од смрада њиховога!"
Reply
Ima tu i istine sta Sima kaze, ali poceti pljuvati po Pixiju i upravi je totalno debilno!!!

Ako je on seljober i nesposobna kretencina, sta je onda Dzajic sa Vujinom i ostalom bagrom iz stare uprave?! Bili su od 92 na vlasti (Dzajic i dosta dulje) i sta su nakon te 92 napravili?! NISTA!!!

Ne znam odakle ti sebi uzimas pravo i na osnovu cega tako da baljezgas po Pixiju?! On je makar doveo Tojotu, pod Dzajicem nismo ni nasli jednu sezonu sponzora!

Da li su Pixi i Stevan Stojanovic napravili dug od 7,7 miliona evra?! Da jesu, sta bi tek onda rekao?! Budi im zahvalan sto su dosli u klub i sto hoce da ulazu svoje zivce u nas voljeni klub. Oni ovo nisu trebali raditi, mogla je ostati ona marionetska uprava, ali onda bi nas klub definitivno propao.

Prozivas onog celavog seljaka Muslina, a bio je jedini (ne)kvalificirani trener Zvezde u zadnjim godinama, koji je sa ovim smotanim igracima mogao da osvoji titulu! Bili ti natrag Filipovica? Ili mozda Dostanica?

Mi nakon svjetlonosnih godina se nekako kvalificirasmo za Ligu Kupa Uefa i vodimo ligu sa 6 bodova (naravno da je tu bilo i srecnih okolnosti, ali ako hoces titulu, onda treba i znanje i sreca) i sad si se ti snasao da tu glomazno kritikujes sve po redu.

Nije u redu-mada rekoh, ima tu i istine sta ti kazes. Samo nacin na koji to radis je apsolutno neprihvatljiv- ali to je opet stvar ukusa.
Reply
Pa izgleda da je bolje da nas neko, ko nas je muz'o i izmuz'o, 13 -14 godina, nastavi i dalje musti i praviti budale od nas.
Pa covjece, samo sto je Toyota produzila ugovor za sljedecu godinu i sto su ponovno iz mrtvila pokrenute mladje strukture je samo po sebi pozitivnije nego li 99% stvari koje je uradila predhodna uprava.
Decembar ce pokazati siguran sam jos neke pomake koje prije nismo vidjali.
Ali, ko zna zasto je Pixi nekim seljober a Dzaja gospodin covjek.
Nis i Ub se ipak ne mogu porediti. Mozda su i sve Nislije "seljoberi"?

poz
Dacha
Reply
Ja sam izvinjavam za malo impulsivan odgovor! Ne zelim da ovdje prozivam ili da se sa nekim svadjam, ali kad sam onaj Simin post procitao, poprilicno sam se razljutio.

Ti splavovi hvale na Dzajica i njegovu marionetsku upravu zvuce isto kao i kad se je prije par godina slusao RTS i Radio BG, pa se samo hvalio Milosevic i njegove marijonete, a Srbija je sve dublje propadala. Tako je bilo i sa Zvezdom, sve do ovog ljeta!

ps: Dzajic je za mene i dalje Zvezdina legenda, ali je u zadnjim godinama sam dosta toga usrao i sam si je kriv sto je "oteran" iz Zvezde, a nije otisao kao legenda.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)