Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
UEFA Kup
Quote:
Ацо Wrote:Рома - Стразбур 1:1
e mamu im jebem odvratnu...samo nam x nije odgovarao.
ovako prolazimo jedino ako dobijemo obe a roma ne dobije bazel zadnje kolo kojem uzgred nece trebati nista... :batine :bes
Jel moze neko ovo da potvrdi? Sad
,Устаните људи и подигните чела, јер битка свих битака је давно почела, боримо се за, планете наше спас, против јебене Америке подигнимо глас! Устаните људи са вером у Бога, да ослободимо Земљу од смрада њиховога!"
Reply
Ocigledno da je tako pod uslovom da Basel pobedi Tromso
Reply
Strasbourg 3 utakmice, 7 poena
Roma 2 utakmice, 4 poena
Tromsø 3 utakmice, 3 poena
Basel 2 utakmice, 3 poena
Crvena Zvezda 2 utakmice, 0 poena

Crvena Zvezda 01/12 Roma
Basel 01/12 Tromsø
Roma 14/12 Basel
Strasbourg 14/12 Crvena Zvezda

Ovo danas je bruka i sramota...
IXI, KUPI I TI NAMA PENAL!
Reply
Mislim da je neozbiljno razmisljati u pravcu daljeg prolaska. Ne zbog rezultata vec zbog realnog stanja u klubu. Nas igracki kadar je tehnicki limitiran i nestrucno vodjen. Nazalost, za razliku od mnogih slicnih timova, mi te nedostatke ne kompenzujemo borbenoscu i zeljom. O ljubavi prema klubu i dresu kao svetinji necu ni da trosim rec. Svetinje su samo nadrkana kola, ribe i ostalo sto ide uz njih. To su cinjenice, i one me navode da iz korena promenim misljenje, pre svega o novom predsedniku, treneru pa sve dalje do ekonoma ( i on mi je danas kriv, ne znam zasto ). Predsednik nas je slagao u pedizbornoj kampanji, i mislim da to ne treba zaboraviti, a krajnje je vreme da ga neko i javno podseti ( price o sampionskom timu, Japancima i ostale baronije ). Trener je veceras jos jednom potvrdio da je jajara, koja protiv osrednjeg ali borbenog Tromsa, postavlja liniju odbrane na 20m od svog gola. O njegovom izboru igraca je vec i previse receno. U ovom kontekstu i ja odlucujem da prestanem da lazem sebe, i da se nerealnim optimizmom krijem od stvarnosti. Ako se i osvoji titula, znam da necu biti zadovoljan, jer mi je sasvim jasno kako cemo do nje doci. Kvalitetom sigurno ne. Ne bih zeleo da ostanem nedorecen i ovo zavrsim bez nekog predloga, ali mislim da ova mnoga druga pisanja predstavljaju mlacenje prazne slame. Izlaz je samo u dugorocnim i ozbiljnijim planovima. Pojacanja, ali pre svega u strucnom kadru, razvoj omladinske skole ( tu se kao radi, ali nisam siguran koliko dobro ) i dovodjenje igraca koji znaju da igraju fudbal i koji su mentalno jaki da izdrze pritisak igranja u velikom klubu. To su samo osnove u kratkim crtama, ali o tome odlucuju drugi.
P.S. Ovo sam napisao i na jos jednom forumu, nadam se da nije problem.
Reply
Ljudi, ja se i dalje nadam. I necu da pljujem ni ekipu ni trenera ni upravu. Narocito ne posle ovog poraza. Iako boli kao djavo licno.
Ovo nocas nije bio fudbal vec nesto sto je Tromso verovatno patentirao kod UEFA-e a zove se 'zezanje po poluzamrzloj oranici'...

Nasa neka ekipa da ima onakve uslove rekli bi joj iz UEFA-e da odjebe bez greske...Pa na onoj geografskoj sirini trava prirodno ne uspeva...Kao da sadis palmu na Kalemegdanu..

Pozdrav od Bobe
..кажу да причам много...
Reply
Quote:Mislim da je neozbiljno razmisljati u pravcu daljeg prolaska. Ne zbog rezultata vec zbog realnog stanja u klubu. Nas igracki kadar je tehnicki limitiran i nestrucno vodjen. Nazalost, za razliku od mnogih slicnih timova, mi te nedostatke ne kompenzujemo borbenoscu i zeljom. O ljubavi prema klubu i dresu kao svetinji necu ni da trosim rec. Svetinje su samo nadrkana kola, ribe i ostalo sto ide uz njih...
Skoro se sa svim slazem, samo mi nije jasno zbog cega ti je Stojkovic kriv? Pa zna se koliki su dugovi i koliko je zeznut igracki kadar nasledjen od prethodnika. Sta je trebalo svim igracima da da otkaz, a i Zengi sa njima? Ni meni se trener ne svidja jer odvratno igramo, ali se on ne menja na pola sezone pred kup uefa, ako bas ne mora.
Polako. Sacekaj polu-sezonu ili eventualno do kraja fudbalske sezone, pa da zajedno hvalimo ili kudimo.
,Устаните људи и подигните чела, јер битка свих битака је давно почела, боримо се за, планете наше спас, против јебене Америке подигнимо глас! Устаните људи са вером у Бога, да ослободимо Земљу од смрада њиховога!"
Reply
Рачуница је једноставна:
Звезда мора да победи две преостале утакмице, што ће бити и највећи проблем Sad
Утакмица Базел и Тромсо треба да се заврши нерешено, па у последњем колу Рома против Базела мора или да победи или да игра нерешено. У том случају табела би изгледала овако:

1. Стразбур 7 п
2. Рома 7 п.
3. Звезда 6 п.
4. Тромсо 4 п.
5. Базел 4 п.

Али ово је све утопија, ко верује да ће Звезда у овом стању да победи Рому и Стразбур?
Reply
NightMare je spomenuo termin "mentalno jaki" i mislim da je to kljucna rec.Cinjenica je da nasi igraci(bar vecina) ne lice na sebe kada se ne igra na Marakani.Tromso sigurno nije kvalitetniji za 2 gola razlike ali ocigledno je problem u njihovim glavama,kao i u limitiranim tehnickim sposobnostima.Zvezda ima jako velivi problem kada gostuje i to je evidentno(Borac,Kula,Tromso....)I sto je najgore,oba poraza su "opravdana"-protiv Basela nije bilo nas,a protiv Tromsa ocajan teren.Sve to stoji,ali tu se vidi granica izmedju profesionalaca i prosecnih igraca....
Sto se tice prolaska dalje,suvise je neozbiljno graditi nase sanse na pobedi protiv Rome i Strazbura,kao i kiksevima drugih ekipa.Treba u ove 2 preostale tekme videti ko vredi a ko ne i onda na zimu saciniti adekvatnu transfer listu.
Reply
Bazel (ili bilo ko drugi osim Francuza) moze biti iza nas sa 6 bodova , naravno ako ih mi osvojimo :zbunjen , jer se ne gledaju medjusobni susreti vec ukupna gol razlika. Trenutno smo mi na -3 a bazel na -1..
..кажу да причам много...
Reply
Ko je spominjo tu jebenu uefu je skroz u pravu,pa nama dolaze u kontrolu wc-ova,a ove pustaju da igraju u onakvim uslovima,pa samo su jos falili beli medvedi da dohvacaju lopte :bes .Treba protiv Rome iskazati misljenje o uefi,jer nas redovno zajebava,pa samo pogledajte sta su nam ove godine uradili,ne samo nama nego i drugim klubovima istocne Evrope,i takvim gestom bi sigurno dobili podrsku drugih navijaca
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)