Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
UEFA Kup
Cudi me da niko ne spominje veliku sansu Krivokapica?!Decko cim je usao dobio je loptu na poklon od njihovog golmana i imao je opciju da ide sam prema golu i da gol ili da doda desno Zigi.On je medjutim odlucio da raspali sa 25 m cim je dobio loptu i propala je velika sansa...
I zaista ne razumem da Zenga uvodi Krivokapica a da Milovanovica nema ni na klupi.
Reply
Krivokapic?Uh kako mrzim tog morona,pa ni Zengu ne shvatam pored svih on ubacuje njega,ali u redu juce smo po prvi put odigrali odlicno i to bez bunarenja,Kovacevic majstor,Lule konacno postao pravi igrac,dok nosatog necu da spominjem....
Reply
Jedino sto mogu da kazem...
boli...jako boli..i posle dana i posle puno opijata u krvi..ovo boli
..кажу да причам много...
Reply
Razaocaravajuca je rachunica..potrbno nam je citavih 7 (da- sedam) bodova za siguran prolaz dalje.Sa 6 bismo usli u neki 'trougao' ili 'dvojku' i nista ne bi bilo sigurno...inache pakistan je lane prosao sa 5 bodova! Pobedili smo samo Egaleo i to kod kuce...-
Zakljuchak- ako ne odigramo dvojku na severnom polu pukli smo skoro 100%. A racun bi bio sasvim drukciji da nismo primili onaj bezvezni drugi gol..
..кажу да причам много...
Reply
Quote:Pobedili smo samo Egaleo i to kod kuce

:o mi pobedili egaleo !? Da nisi pogreshio forum ? :lol:
Reply
Nismo pobedili,pa sta?Nista tako strasno.Bar igramo evropu ove godine.I to igramo muski.Dobro su odigrali.Ja bih ipak bio srecan kad bi pobedili OFK sutra!Samo da budemo sampioni.Sta bi vi svi ovde rekli da vam je neko pre sezone rekao da cemo biti Sampioni,sad vec mozemo i duplu krunu glat uzeti,a da u evropi dodjemo do grupa lige uefa.Ja bih pristao bez razmisljanja....
Reply
Tromzo i Strazbur mozemo dobit, realno. To je odmah 6 bodova. Protiv Rome na punoj Marakani takodje mozemo uzeti najmanje bod. Znaci to je 7 bodova. I ako kiksnemo protiv Strazbura recimo, nije nerealno da dobijemo Romu kod kuce. Znaci imamo jos sanse.
Sto se utakmice sa Bazelom tice, odigrali smo manje-vise dobro ali nismo imali srece. Vjerujem da bi uzeli najmanje bod da je publika bila pristutna na stadionu. Na kraju krajeva nece biti smak sveta i ako ispadnemo, ne zaboravite da nam je ove sezone primarni cilj osvajanje duple krune. Ne smemo dozvolit 'penaldzijama' da nam ukradu titulu i ove sezone.
ve ih prodaj Dzajo, kupi nam Ronalda
Reply
Quote:Tromzo i Strazbur mozemo dobit, realno. To je odmah 6 bodova. Protiv Rome na punoj Marakani takodje mozemo uzeti najmanje bod. Znaci to je 7 bodova. I ako kiksnemo protiv Strazbura recimo, nije nerealno da dobijemo Romu kod kuce. Znaci imamo jos sanse.
Sto se utakmice sa Bazelom tice, odigrali smo manje-vise dobro ali nismo imali srece. Vjerujem da bi uzeli najmanje bod da je publika bila pristutna na stadionu. Na kraju krajeva nece biti smak sveta i ako ispadnemo, ne zaboravite da nam je ove sezone primarni cilj osvajanje duple krune. Ne smemo dozvolit 'penaldzijama' da nam ukradu titulu i ove sezone.

Dobra ti je racunica...samo si zaboravio da prvo igramo sa Romom a sa Strazburom u poslednjem kolu negde sredinom decembra...
vezda, Srbija, nikad jugoslavija
Reply
Kakvo prvenstvo i bakraci,ako ove godine ne uradimo sta u evropi necemo nikada!
Na kraju sezone verovatno ide Zigic,i bicemo 50 % slabiji! Cini mi se da odavno nismo imali bolju ekipu,i treba to da se iskoristi!
I ako osvojimo prvenstvo ispascemo u trecem kolu kval. za LS i doci na isto!
Reply
Nema veze, to za nas moze biti i plus, sto igramo sa Strazburom u poslednjem kolu. Oni vec imaju 6 bodova ako se ne varam i mozda im ta utakmica uopste ne bude bitna s obzirom da bi i pre nje mogli obezbediti plasman.
ve ih prodaj Dzajo, kupi nam Ronalda
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)