Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Prijateljska utakmica sa Juventusom!
Quote:Qi vince ,qi perda ,A RESTA JUVE MERDA!!!!!!!!!!!!!!!!!! :ruke :ruke :ruke

Neznam sta si hteo da napises al ovo gore nije korektno i nema smisla!
Hoce li da dodje, kojim slucajem, neko iz ekipe ....?

za 'amere',

moze li da se predje kanadska granica (iz USA) samo sa licnom kartom - a da nisi (usa) drzavljanin i da nemas zelenu kartu (odnosno, da je odobrena ali jos nisi dobio ....)

stavise magarci utakmicu u utorak Sad
Quote:
COFI-B.B.R.S. Wrote:Qi vince ,qi perda ,A RESTA JUVE MERDA!!!!!!!!!!!!!!!!!! :ruke :ruke :ruke

Sto to je glavna prozivka u Italiji za Juve.Inace ja iz dna duse MRZIM Juventus,tako da neznam u cemu je problem.
PS:U prevodu ovo znaci:"I kad pobedjuje,i kad gubi Juventus i dalje SMRDI!!!
A NAMA I U NAMA ZVEZDO ZIVIS TI!!!
MERDA=govno
S
Quote:
pravi Bole car Wrote:
COFI-B.B.R.S. Wrote:Qi vince ,qi perda ,A RESTA JUVE MERDA!!!!!!!!!!!!!!!!!! :ruke :ruke :ruke

Sto to je glavna prozivka u Italiji za Juve.Inace ja iz dna duse MRZIM Juventus,tako da neznam u cemu je problem.
PS:U prevodu ovo znaci:"I kad pobedjuje,i kad gubi Juventus i dalje SMRDI!!!

A RESTA JUVE - neznaci ama bas nista na zabarskom i u toj recenici nema smisao!Mozda nisi lepo napisao/prepisao,a to dal mrzis ili volis juve nije me interesovalo.Konkretno sam te ispravio zbog ljudi koji idu na tu utakmicu a hteli bi da iskoriste neke recenice ili paralo pa da se ne bi blamirali,kao sto je ovo tvoje em nije pravilno napisano em nema smisla(kao recenica)!
Quote:Juve, Juve, vaffanculo!!! :finger

Kao i ovo,koliko sam upoznat zadnje rec se sastoji iz 3 reci a ne ovako zajedno mada nisam 100% siguran posto nisam zabar al mi je zena zabarka! Big Grin

Pozdrav
A da niste malo skrenuli sa teme?
Izvinjenje KBB-u necu vise!
slobodno zaklucaj temu!

"Vazno saopstenjeNAZALOST UTAKMICA JE OTKAZANA.

DANAS JE TO DEFENITIVNO POTVRDJENO

Razlog je taj sto stadion nije mogao da instalira prirodnu travu za utakmicu

a JUVE nije hteo da igra na vestackoj podlozi iz straha de neki igrac bude povredjen."

nabijem ih sve na kurac, i ove debile kanadjane i zabrske picketine
zvanicni izvor: http://www.dssound.com/reklame/italija.html

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)