Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
КК ЦЗ 2005/06
Brinu me malo ovoh 91-71 protiv Bugara....upravo zbog oscilacija.
Ali ajd,da ne budem bas pesimist rezultat je sjajan...Sada samo polako kod njih,smireno i idemo dalje...Henderson je danas postigao lepu brojku od 25 poena,a Gurovic pored 19 poena i 9 skokova.Raduje podatak da je Antic pored 4 skoka(mora vise)imao i 11 poena.Benon 10koseva...Jeretin je takodje imao svoj udeo u pobjedi sa 4 poena i tehnickom :indijanac
Steta sto smo se opustili na 29 viska...Dobro je,idemo dalje!!!!!
Veceras se Zvezda pokazala u pravom svetlu,kako i dolikuje ovakvoj ekipi(samo jos da Jeretina nije bilo,dobili bi 30 razlike)!!Dobili smo Lukoil neverovatno lako,91:71,iako je bilo i +29 za nas!!!Svi su bili motivisani za igru,pogotovo G.Henderson i mali Milosevic,naravno i Gurovic!!!Svaka cast!!
Ako ovako nastavimo,mozemo lako do Confusedampion !!!
На целом свету ми је све,
да живим не могу без ње,
и зато певам цео дан,
ЗВЕЗДА,ЗВЕЗДА!!!
Sjajna igra,sjajan rezultat.
Jeretin potpuno nepotreban.Bas je bilo lepo gledati tekmu bez straha da ce kapiten da se zabija pod kos i da baca loptu u p.m.Henderson je podsetio na stare dane i pokazao da mu samo treba vise prostora i minuta da pokaze da je lider.
Inace,mali Milosevic me je veoma prijatno iznenadio.Vidi se da je dosta napredovao,sledece sezone bi mogao dobiti sansu.
Inace,dobar rezultat u revansu mogao bi biti dobra uvertira pred polufinalni duel Kupa Koraca sa Parmezanom!

evo i jedna fotka namigivanje

[Image: g.jpg]
Hendersonu su kanda dostavili kvalitetno lishce pa je igr'o k'o lud Big Grin
kanda,kodža i nebojša Wink

Dobar basket,odbrana dobra,mali Milošević kao u NBA finalu,Pero je još uvek u Vaseljeni,a Jere...JAAAOJ majko igra ka sajko-na trodonima.

Jel se zna kad Jeretinu ističe ugovor...?
Ako budemo tamo izgubili sa 21 razlike treba Jeretinu noge polomiti. Poslednji napad umesto da sutnemo na kos pa sta bude on dodaje loptu pravo u ruke protivnickom igracu i mi padamo na +20.
Jedan sam od retkih koji je za njega imao strpljenja i previse, ali danas me je ovim potezom ubio u pojam...
Звезда може да изгуби и са 30 разлике ако буде играо Јеретин. Шта вреди кад имамо будалу у тиму.

Ако се један од наших тимова пробије у полуфинале, од следеће сезоне имаћемо 2 представника у Евролиги. Smile
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Ako neko ima jos slika,neka postavi ili me kontaktira na pm!!!
Izvinjavam se sto skrecem sa topica! Sad
На целом свету ми је све,
да живим не могу без ње,
и зато певам цео дан,
ЗВЕЗДА,ЗВЕЗДА!!!
Za Jeretina stvarno vise nema sta da se kaze, potrosio je sve kredite... Protiv FMP-a sam mu pruzio podrsku kada su mu zvizdali, ali mi stvarno vise ne pada na pamet to da cinim. Jeste nam doneo onaj trofej, ali nas sada konstantno minira... Milosevic je za samo par minuta pokazao koliko je dobar i talentovan i mnogo bi bolje bilo da on ima Jeretinovu minutazu...
Za moj pojam, momci su sinoc pruzili dobru partiju. Svidja mi se sto se Gurovic vise koristi u napadu u odnosu na protekli deo sezone kada je uglavnom bio podredjen ekipi. Mogle bi jos da se odrade neke akcije za njega kako bi mu se stvorila pozicija za otvoren sut, jer uglavnom sutira preko ruke. Sa druge strane, ne razumem ljude koji mu skandiraju posle izjava o grobarima i igranja u njihovom klubu...
Quote:Ako neko ima jos slika,neka postavi ili me kontaktira na pm!!!
Izvinjavam se sto skrecem sa topica! Sad

Imas na sajtu http://www.kk-crvenazvezda.net u galeriji brdo slika!

Forum Jump:

Users browsing this thread: 4 Guest(s)