Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
КК ЦЗ 2005/06
I ja sam chuo za Jestratijevica,po koji put se on vraca kod nas jbt.?

Nikad nije umio da potrefi slobodno,a lichne pravio kao lud,ali ipak je lik...
..s glave skidam kacigu, sjaho sam sa ata
tri put krstim se za veru sto od boga mi je data
prilazi mi iguman, ja mu ruku celivam
otpozdravljam braci po junackim delima...
Quote:Zar je on ziv ?
Gdje igra uopste....?
Ne vjerujem da ce dovoditi nova pojacanja..
kazu da vec trenira sa nekim nasim kondicionim trenerom i da ako zadovolji 'ukuse' naseg strucnog staba potpisuje 100%...
color=red]Siamo nati per amarti e viviamo per seguirti! RSPG[/color]
A joj koji crnu Jestratijevic :zbunjen Samo njega ne.Kad se vrate Antic i Raicevic bice mnogo bolje.Koji crni Bjelica, nema srce sav je ko leptir.Zalosno je gledati ga.
..a patrole Kalabic Nikole...
Pishe na b92 da je Shakota istakao kao da nema povrijedjenih igracha.Izgleda da smo protiv cibone kompletni.
..s glave skidam kacigu, sjaho sam sa ata
tri put krstim se za veru sto od boga mi je data
prilazi mi iguman, ja mu ruku celivam
otpozdravljam braci po junackim delima...
Mrtva trka između Bjelice i Jestratijevića,osim što ovaj drugi zna i da nabode kad se iznervira.

Inače,večeras je Dragojlović odigrao do sada najbolje,a kupio me onom "kragnom" ispod protivničkog koša.

Biće od ove ekipe nešto!
Polako ali sigurno sve dolazi na svoje mesto! Bravo Zvezdo! :ruke
[Image: 35c0qqq.gif]
Sinoc smo u 2. kolu ULEB kupa zgazili Leman.

Jako dobro smo igrali. Jeretin se polako vraca u formu od pre 3. sezone. Dragojlovic takodje pokazuje konacno svoje kvalitete. Gurovic povremeno zablista, cesto nam upucuje tri prsta i vice na nas :zbunjen sto me malo cudi s obzirom na njegove godine i iskustvom kod talibana, ali dobro. Nelka nastavi da pruza ovakve partije...

Mali Milosevic je bas dobar igrac, i nadam se da ce ga Sakota vise forsirati. Ima dribling, sut, odbranu i sto je najvaznije za pleja prodor, ulaz, kontrolu i pregled igre. Mozda bi ga ja stavio i pre Jeretina da igra.

Jedino mi nije jasno zasto nas nema vise?

Razumem da ima onih koji ne podrzavaju gumenjarku, ali zasto ULEB kup?

Jedini promasaj ove sezone je onaj tuzni Steven Markovic. Decko je replika jos tuznijeg Savovica. Kao jednojajcani blizanci. Mislim da mu negine noga na polusezoni. Iako mislim da je dobar igrac i da je problem u njegovoj glavi.
[Image: redstarzf5.gif] [Image: ultras01xm6.gif] [Image: banner3pi3.jpg] [Image: delijehj6.gif]
Kako samo ohrabruje Zvezdina igra... ;pljuga
Quote:Sinoc smo u 2. kolu ULEB kupa zgazili Leman.

Jako dobro smo igrali. Jeretin se polako vraca u formu od pre 3. sezone. Dragojlovic takodje pokazuje konacno svoje kvalitete. Gurovic povremeno zablista, cesto nam upucuje tri prsta i vice na nas :zbunjen sto me malo cudi s obzirom na njegove godine i iskustvom kod talibana, ali dobro. Nelka nastavi da pruza ovakve partije...

Mali Milosevic je bas dobar igrac, i nadam se da ce ga Sakota vise forsirati. Ima dribling, sut, odbranu i sto je najvaznije za pleja prodor, ulaz, kontrolu i pregled igre. Mozda bi ga ja stavio i pre Jeretina da igra.

Jedino mi nije jasno zasto nas nema vise?

Razumem da ima onih koji ne podrzavaju gumenjarku, ali zasto ULEB kup?

Jedini promasaj ove sezone je onaj tuzni Steven Markovic. Decko je replika jos tuznijeg Savovica. Kao jednojajcani blizanci. Mislim da mu negine noga na polusezoni. Iako mislim da je dobar igrac i da je problem u njegovoj glavi.
Sve je bas tako. Nije na meni da kritikujem ili jos gore solim pamet, ali ovo nam je bila jedna od kljucnih utakmica u ULEBu, a navijaca kao da se igra u Danskoj, a ne u Srbiji. Ovde vise ljudi gleda badminton Big Grin . Sreca pa su pobedili. Stvarno ove sezone imam ogromna ocekivanja od KK. Barem 2 trofeja od tri takmicenja Confusedampion , bez kupa.
,Устаните људи и подигните чела, јер битка свих битака је давно почела, боримо се за, планете наше спас, против јебене Америке подигнимо глас! Устаните људи са вером у Бога, да ослободимо Земљу од смрада њиховога!"
4days to go Frankfurt-KK Crvena zvezda :flasa :flasa
nschede-Beograd 1629km

Forum Jump:

Users browsing this thread: 3 Guest(s)