Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
КК ЦЗ 2005/06
DJole, kazes da je Gurovic rekao da su glodari bolji navijaci. Dobro, on je to rekao jer i sam navija za njih. A sta bi ti rekao kada ti Zoran Antonijevic : Zota : na radiju pred veciti derbi nekih 80 g kaze da su grobari bolji navijaci. Isti taj je ceo zivot igrao u Zvezdi, a sada je i neki savetnik sa Adjicem. Covek koji se kune u Zvezdu pa tako sere. pa sta onda ocekujes od onog ko voli partizan.
EGENDA - ZORZ
OSTALI: Jeretin, Subotic, Vitkovac, Dragojlovic, Radivojevic, Bjelica(?) Dragicevic i Bayav.
DOSLI: Ljubotina (Spartak), Mandic (Borac), Raicevic (Aris), Antic(AEK), Misanovic(?) (Hemofarm), Milosevic(Iraklis), Gurovic(Huventud), O'Bennon (NCAA), Markovic (Australija), Nesovic(vracen sa pozajmice iz Ergonoma), trener Sakota.
OTISLI: Avodzobi, Henderson, Lepojevic, Koprivica, Vukosavljevic, Stefanovic, trener Trifunovic.

Jesam nekog zaboravio?

Ima li jos nekih najava ko bi mogao da dodje? Hocemo li dobiti jos jednog stranca?
ko je punoletna, dobra je. Ako je maloletna... a cuj, niko nije savrsen…
Koji bre Koprivica taj je otishao josh proshle godine...
Quote:Koji bre Koprivica taj je otishao josh proshle godine...

Decko ako ne znas nesto nemoj da postujes molim te.

Blamiras se svaki put kada nesto postujes.

Koje si ti utakmice pratio ili gledao onda? Mozda Zvezdu Rumu?
[Image: redstarzf5.gif] [Image: ultras01xm6.gif] [Image: banner3pi3.jpg] [Image: delijehj6.gif]
Jel' Marković potpisao? Čuo sam najave ali ne i zvaničnu potvrdu.
Klub sa navijacima kakve ima Zvezda,takvim trenerom i pojacanjima,mora da uzme titulu i da odigra Euro takmicenje u kome se nalazi do kraja(znaci finale).

Bio sam totalno nezaninteresovan za KK i odlucio sam da ove sezone skoro uopste ne idem u Pionir,medjutim ovakvi potezi uprave promenili su moj stav i sad je red na mene.

Ipak cu da idem na basket,kupicu sezonsku(sto mi nije padalo na pamet) i sakupljacu ljude pred tekmu kao sto to radim pred tekme FK-a.

Zasluzili su.
Quote:
Maj 25 Wrote:Koji bre Koprivica taj je otishao josh proshle godine...

Decko ako ne znas nesto nemoj da postujes molim te.

Blamiras se svaki put kada nesto postujes.

Koje si ti utakmice pratio ili gledao onda? Mozda Zvezdu Rumu?

Ma kako ti kazesh vatreni navijachu... :lol:
Quote:Bjelica je otisao, a za Subotica nisam siguran da mu je mesto u Zvezdi. Likovi iz grcke su Raicevic(krilni centar) i Antic (klasicna 5ica)
Hvala na informaciji stvarno nisam znao.A za Mandica nikako nisam smeo da zaboravim.On je onako prosecan igrac, ali nikad se nezna kad moze da zablista.Gurovic sve bolje igra.Taj Markovic je valjda bio drugi igrac Australije, posle onog hrvata koji je prvi pik ove godine.Mora da je dobar.Od tog Amerikanca se dosta ocekuje.Za peticu se potpuno slazem.Neko je pomenuo Nikolica, to bi bilo odlicno ali ne verujem.Ceda i Vuk su korisni igraci, a i Jeretin zna da pogodi.Uz nasu podrsku ovaj tim moze daleko u Uleb kupu, a nadam se i titulu da vrati tamo gde joj je mesto.

Confusedampion Confusedampion Confusedampion Svuda grmi okolo...
..a patrole Kalabic Nikole...
Ziveo nam novi promoter najnovije agentske firme,sa svojim pulenom Simom Srbijom i ostalima.
Onaj Alcatraz u pozadini mu je bas lepo stajao,pre 3 dana kada je ovo slikano u agenciji.

[Image: gurovic01.jpg]
Da naglasim,u nekoj novoj agenciji 1970...

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)