Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
КК ЦЗ 2005/06
Otisao i Lepojevic.
Hm, sta ce ovdje biti bice interesantno da se vidi.

poz
Dacha
А дошла нека два центра из Грчке неки Антић и Раичевић,никад чуо за њих,ко зна где су то ископали....................уз Драгојловића то ће нам бити центарска линија...................као кажу доће још неко.........................ако нам дођу као што су и центри оде све у курац..................смрди ми на све на прошлу сезону,Шакота каже да су добри играчи и да их зна из Грчке лиге.....................тако је и Змаго причао за оне ретарде што је доводио,па где смо завршили....................ако оде Витковац нек се носе у три лепе..................једини нормалнији играч у прошлој сезони,а и увек ми је био ОК лик,мада незна пуно о баскету ал се борио...............наравно ту рачунам и Вука......................
[Image: 38968606tp6.png]
Opet nam se crno pise.
Dovodjenje "jakih" igraca iz grcke, od kojih je jedan imao 6 poena po utakmici .... :nene
A šta ste vi očekivali? Jarića, Stojakovića i Džermejna O'Nila u paketu? Pa, lakše, tek je počelo. Džoa mi je žao, ali Lepoje i Stefanović i nisu bili bogzna šta. Vreme je pred nama, polaaako... Big Grin
[Image: 35c0qqq.gif]
Stefanovic je bio dobar, posebno u samom pocetku kada je dosao u zvezdu. Krizni mu je period bio kraj prvenstva ali to se dalo srediti.
Sve u svemu, vidjecemo sta ce biti.

poz
Dacha
Quote:A šta ste vi očekivali? Jarića, Stojakovića i Džermejna O'Nila u paketu? Pa, lakše, tek je počelo. Džoa mi je žao, ali Lepoje i Stefanović i nisu bili bogzna šta. Vreme je pred nama, polaaako...

O'Nil je cesto povrjedjen, koji ce nam on k**** ;pivo
Nadam se da smo odlaskom Dzoa i Stefanovica i dolaskom centara iz Grcke vise dobili nego izgubili...

Zna li se na koliko su potpisali? Sta je sa G-jem?
ko je punoletna, dobra je. Ako je maloletna... a cuj, niko nije savrsen…
odlazak lepojevica i stefanovica me nimalo ne boli(stefanovicev dorar period je trajao 4-5 utakmica, posle toga je sve do kraja imao los period), ali mi je krivo sto je joe otisao, bolje da su dragojlovica pustili. ne znam, ovo mi sve ne izgleda previshe dobro, ovi sto su dosli do sad nisu pojacanja, nama treba 2-3 igraca koji zaista mogu da dignu nivo igre.
ode li bjelica?
Antić je dobar i koristan igrač,igrao je i u Euroligi dok za ovog
Raičevića moramo da sačekamo prve mečeve da bi videli kakav je.
Možda je ipak trebalo dati šansu Dragićeviću na toj poziciji?
Spominje se dolazak Gurovića...
Lik mi je ok, ali ne vidim potrebu da skupljamo grobarske otpadke, a još pogotovo kad se zna da ne može igrati u "lijepoj njihovoj".
[Image: 35c0qqq.gif]

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)