08-31-2005, 12:22 PM
Koga ti provociras Kiki?
know why the birds sing
Prelazni rok u Zvezdi
|
08-31-2005, 12:26 PM
Mladenovic je nas, to je sigurno, nego, jos uvijek traju pregovori sa Julijanom. Onaj Ganac je u Kremonezeu.
E, sad jos Kiki da potvrdi ovo sto sam ja cuo pa da nazdravimo. poz Dacha
08-31-2005, 12:38 PM
Znam i ja ... :pleza
08-31-2005, 12:41 PM
Pricaj, Brate...pricaj...sav se oznoji.
08-31-2005, 12:48 PM
napićemo se dok čekamo da se Kiki smiluje i objavi vest :flasa
08-31-2005, 12:56 PM
Izvinjavam se svima sto vest jos nije objavljena na zvanicnom sajtu, a iskreno i ne znam kada ce (ne pitajte kako i zasto - i moja je krivica, tebalo je da se zainteresujem za stvari kao sto je postavljanje vesti). Nadam se da od sutra to vise nece biti problem, posto cu nauciti svoj domaci zadatak
![]() Znaci, Mladenovic je potpisao (necu vam reci na koliko, usotalom, uskoro ce se vest rasiriti net-om). I jos jednom se izvinjavam jer su neke stvari iznanada danas iskrsle pa Vasili i ja (pa i Dragance) nismo stigli da se izorganizujemo.
..baklje gore, pesma cigana...
08-31-2005, 12:58 PM
Kiki, znam i ja, znaće svi dok se smiluješ da im kažeš... :lol:
Sve u svemu, začin C! :ruke :ruke :ruke Panteliću sve najbolje, nek bude prvi strelac Bundeslige. Zar vas njegov odlazak ne podseća na Boškovićev, nezaboravna partija u Evropi, dva gola i ćao đaci!? I opet... :ruke :ruke :ruke :ruke Bravo, Piksi, Zenga, Diko majstore... ![]()
08-31-2005, 01:00 PM
Quote:Znam i ja ... :pleza A sto prisluskujes privatne razgovore ![]() poz Dacha
08-31-2005, 01:02 PM
Zvanicno (preneto sa S.Centrale)
Mladenović ponovo u Zvezdi 31.08.2005 14:15 Nakon što je minulog leta napustio Crvenu Zvezdu i potpisao ugovor sa ekipom Glazgov Rendžersa, Dragan Mladenović ponovo je postao član beogradskih "crveno-belih". Razlaz reprezentativca Srbije i Crne Gore sa ekipom sa "Ajbroksa" uprava kluba sa "Marakane" brzo je iskoristila za dovođenje 29-godišnjeg "veziste" u redove vice-šampiona, u kojima će, prema potpisanom ugovoru, ostati do juna 2008. Dragan Mladenović rođen je 16. februara 1976. godine u Kraljevu, gde je i započeo svoju karijeru zaigravši u Slogi. Nakon boravka u timovima Zemuna, Rudara, potom ponovo u Gornjoj Varoši, 2001. pojačao je Crvenu Zvezdu u kojoj je i izgradio svoje ime, te zaslužio poziv u nacionalnu selekciju. U svojoj poslednjoj sezoni, 2003/04, u redovima "crveno-belih" ovaj 191 cm visoki igrač nastupio je 23 puta i postigao tri gola
img]http://www.11freunde.de/img/user/hacko.gif[/img]
|
« Next Oldest | Next Newest »
|