Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Kvalifikacije za KUP UEFA - Zvezdin protivnik
Sa sportske centrale:Moguci protivnici Crvene zvezde, koja je nosilac u grupi H sutrasnjeg zreba, su Nistru (Moldavija), Sioni Bolnisi (Gruzija), Ekranas (Litvanija) i Cementarnica (Makedonija).

Koji klub prizeljkujete? Ja Cementarnicu.
Reply
neznam, meni su svi jednako poznati...makedonci nisu daleko...
Reply
Sa navijacke strane,svakako bi bilo najbolje da izvucemo Makedonce.Ne trebaju nam vize,bilo bi nas par hiljada dole sigurno.Sa druge strane,mislim da bi najlakse izasli na kraj sa Gruzijcima.U svakom slucaju,ocekivao sam neko bolje gostovanje,ali ostaje da vidimo sledecu rundu.
Reply
I ja bih voleo makedonce, bilo bi to najzanimljivije gostovanje, a sigurno bi bilo i dosta likova iz Makedonije ( pozdrav ;pivo )
amo dve stvari su vecne: kosmos i Crvena Zvezda
mada za kosmos bas i nisam siguran...
Reply
tek toliko da se informirate..nama dolaze finci,san marino,kazahstan :rofl ,ili malte
Reply
ja nisam nikad cuo ni za jednog protivnika !

za groblje me zabole , cekam samo da se srokaju jer tim bolje, da nas nebrukaju ! i nedo bog da izvuku hrvate jer ce ga po navici popljugati !
ja gledam Leotar !
Reply
Zvezda prvu kuci protiv Nistru otaci

p0zDrAv!
Reply
jebote pratim ovo uzivo i nazalost se ne ide kod Komsija u Makedoniju, bas steta...

Nas protivnik je Nistru Otaci! Prcu igramo kod kuce

C.zvezda - Nistru Otaci iz Moldavije

datum sad ne znam
Reply
ma nebi trebalo da bude frke sa moldavcima !
e bice interesantno Sarajevo - sartid !
znam da despoti nece ici , oni bas nisu neki gostujuci navijaci ali neverujem ni za horde zla ! ipak trebao bi da prodje Sartid
Reply
Pa to je bas vreme kad idem dole za Pancevo! Odlicno se poklopilo! A ti pijanduro radi bolje a ne visis samo na ovaj net!
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)