Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Сезона 2005/06
Quote:
KizaLion Wrote:Која је тачна километража од Бгда до Банатског Двора?

97 km
radio je viamichelin..
Косово и Метохија - срце Србије!
СМРТ ДИКТАТУРИ!
[Image: psihodelijaoy2.gif]
Ко нема распоред пролећне сезоне ево га овде:

[Image: raspored_tekmi.jpg]
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Hoce li biti prenos utkamice sa Radom?
Под хитно ако је неко чуо нешто званично... Наводно је одложено ово коло а и куп за 12. април... С обзиром да се сви спремамо за тај Ниш било би добро да неко да званичну инфо да онда одложимо аутобусе, комбије, аутомобиле...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Zvanicno je.
Obilic je u utorak 21.3. a Nis je 12.4.
Bilo je na tv-u i na sportskim sajtovima...
Fudbalski savez Srbije i Crne Gore odredio je 11. i 12. april za termine odigravanja utakmica polufinala Kupa.

U utorak 11. aprila u Nišu sastaju se Radnički i Crvena zvezda, a dan kasnije na Karaburmi igraju OFK Beograd i Kolubara.

Termin odigravanja obe utakmice je 16.30h.

Dakle mi igramo u utorak.. mnogi su put planirali za sredu pa cisto da postavim na vreme..
Косово и Метохија - срце Србије!
СМРТ ДИКТАТУРИ!
[Image: psihodelijaoy2.gif]
10 maja (sreda) je finale sa OFK-om! A tog dana je 4. rodjendan Caffea ;pivo
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
U subotu se ne igra u 18:30 kao sto pise u temi (zakljucanoj) nego u 18:00
Quote:Na kraju, predsednik Crvene Zvezde kaže da očekuje da zahteva od igrača punu koncentraciju na meču protiv OFK Beograda koja se igra u subotu od 18 časova.

- Igramo pred svojom publikom i želimo da nastavimo niz pobeda kako bismo sezonu trijumfalno priveli kraju. Sva energija mora biti usmerena ka toj utakmici i pobedi, zaključak je predsednika Crvene Zvezde.
Quote:U subotu se ne igra u 18:30 kao sto pise u temi (zakljucanoj) nego u 18:00

Ja mislim da utakmica pocinje u subotu u 18:30
ДEЛИJE - ПОДГОРИЦA
neka potvdri neko tacno kad se igra

Forum Jump:

Users browsing this thread: