Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Svaštara
брате свака част за ово!
Reply
Сестро Big Grin
Reply
Quote:*ne moras da vodis blog.to se od tebe ni ne ocekuje.doduse mozes ako zelis da se hvalis svojim poduhvatima kako te je viktor savic u'vatio za sisu ili kako te je neki matori guzio u svom BMW X5.

+par slika sa Nikolom Rokvicem cisto da se zna da si mnogo zajebana drolja i da se oko tebe otimaju sve glavne gradske face!

+OooOOOoOBaaaveZNo jedna slika na kojoj se zvalis i lizes sa najboljom ortakinjom droljom Nr. 2

:lol: :lol: :lol: :lol: :rofl :rofl :rofl :rofl
[Image: 35c0qqq.gif]
Reply
Е кад се сетим неких изјава од тог Роквића где каже: "Ако нека девојка неће да ми пуши, окренем се и одем". :rofl
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Reply
Продајем краву '95 годиште, металик шарена, алуминијумски папци, HI-FI рикање 200W, нископрофилна само 2000 еура.

НАПОМЕНА:

Могућа замена за вола који ово чита!

Ништа лично, зајебанција :finger
[Image: 2r3z8sp.jpg]
Reply
Са СЦ:

Navijači Mančester Junajteda odgovorili Fergusonu
02.01.08. 17:55

Nakon što je menadžer Mančester Junajteda Aleks Ferguson atmosferu na meču sa Birmingemom uporedio sa sahranom, oglasili su se i navijači kluba sa "Old Traforda" koji su za "loš štimung" okrivili oštre bezbedonosne propise, među kojima je i onaj da je zabranjeno stajanje na tribinama.

- Ako probate da ustanete, stjuardi vas izbace i oduzmu vam sezonsku kartu. Kao da ste u policijskoj državi kada ste na stadionu: ljudi vam uzmu ruku, stave iza vrata, i izbace. Kakvu atmosferu onda Ferguson može da očekuje? Jedina atmosfera koju može da ima je strah publike da ne izgubi 1.000 funti uloženih u sezonske ulaznice, rekao je Kolin Henri, portparol Nezavisne asocijacije navijača Mančester Junajteda.
[Image: 35c0qqq.gif]
Reply
http://youtube.com/watch?v=FYSxNm7xjuE

Погледајте шта раде браћа Руси :ruke :ruke
Reply

Evolution of Dance ;pljuga :lol:
[Image: pobednik.jpg]
Reply
пошто знам да су раније браћа руси,кад су долазили у србију,од нас преко форума тражили гарантна писма,помислио сам да би могао да затражим да неко од вас ступи у контакт са русима јер другар и ја планирамо да идемо на еуро,и наравно идемо да навијамо за русију.
а да нас не би тамо дерали за карте,мислио сам да неко од вас контактира русе и види јел могу нешто да набаве преко свог савеза.
могао би ја преко неког форума да нађем некога али сам хтео бас да питам да питате некога кога познајете.
ако неко може да му помогне,нек остави овде поруку.
унапред хвала браћо

што би неко тражио карте за тебе, сам се потруди..
АДМИНИСТРАЦИЈА!
I just want to see your blood,
I just want to stand and stare.
Reply
а што не би?
па нисам тражио да ми нешто да,било ко.
тражио сам само неки контакт преко вама познатих руса
зар је то толико велика услуга?
пошто знам да су њима наши људи одмах помогли,мислио сам да би и ја могао да поставим слично питање,тачније молбу
па наравно да би ја завршио сав посао,нисам ни мислио да дођем до ревије и покупим карте...
ццц

онда постави на руском сајту.. доста расправе!
АДМИНИСТРАЦИЈА!
I just want to see your blood,
I just want to stand and stare.
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 5 Guest(s)