Threads: 3
Јеботе, ала смо се напили вечерас у крају..Сви часте, сви мрзе Милан, вечерас је било бар њих 5 у Ливерпуловим дресовима у крају, плус шалови, ма лудница... ;pivo :flasa
img]http://sigs.xs.to/sigs/04472/forzasr.gif[/img]
Threads: 8
Quote: Zavidim ljudima koji su bili tamo, danas 25. maja 2005. Sada moj nick josh vishe dobija na vrednosti
Pa kako ne,pa 25.maj rodjendan druga tita
img]http://img116.imageshack.us/img116/6872/srbija3fs.jpg[/img]
Threads: 18
A ne to nikako... :nene Sve shto se dogodilo na taj dan osim toga
Threads: 12
Quote:Dadose 3, a jos nije ni Sise usao 
Sto rece North_RS fudbal rodjaci.....
E to i jeste najveca tragedija - uspeli su i bez Sise da daju TRI gola?!? Prakticno sa samo jednim napadacem, jel tako?
,Устаните људи и подигните чела, јер битка свих битака је давно почела, боримо се за, планете наше спас, против јебене Америке подигнимо глас! Устаните људи са вером у Бога, да ослободимо Земљу од смрада њиховога!"
Threads: 1
Meni nije tragedija.
Mrzim smrdljivi Milan.
Nisam fan Liverpula tj nijedne strane ekipe (Oly je nas

) da bih se sad nesto radovao kao budala ali mi je drago bilo sto Milan nije osvojio.
Threads: 1
Нисам због обавеза стигао да погледам утакмицу, али сам навијао да Ливерпул освоји...
Међутим, мислим да је ЛШ изгубила на тежини од како у њој могу да учествују и тимови који нису шампиони своје земље.
Свака част Ливерпулу, али они не могу бити најбољи тим у Европи, ако ни због чега другог онда због оних 40 бодова мање од Челсија...
Threads: 18
Tim koji onako prodje Oli, koji za 90 minuta ne primi gol na Dele Alpiju, pa onda izbaci taj smrdljivi Chelzi i ne primi gol od njih, i na kraju kao shlag na tortu- FINALE, gde gube 0:3 protiv zabara i uspeju da izjednache i na kraju da pobede. Zasluzuju ne jedan nego 3 pehara!!
Threads: 17
Ja Мислим да је овај топик заслужио лок!