Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Delije, Torcida, BBB...
Jezgra
posto vidim da si negde oko mog godista, mozda godinu mladji, aj opisi par susreta sa nama, ono neku tucu, akciju, gostovanje gde je doslo do fizickog susreta i sl.. .naravno u kojoj si ti ucestvovao...

potparol udruge :o , pa mislim, da su tvoje vodje iz 80tih tu- (aktivni i u istom fazonu ko tad) tukli bi te samo zbog 'zvanja' i prosipanja po forumima...potparolu Smile
Reply
ima na torcidinom forumu pun qrac njegovih dozivljaja, tamo je prava zvezda.
Reply
[quote="Forever Ultras"]Sa pricom o majici sam zeleo da pokazem koliko je glupo to oko cega ste se prepucavali i da vam dam priliku, da druga strana napise koliko je glupo.. Smile Btw. Sandokane, sada bez zajebancije, probaj sledece leto da pricas srpski u Ulcinju, kada ceo UCK letuje tamo..

Ne letujem u Ulcinju!!A i meni nebi nista , mnogo sam VELIK!!T.S.
Reply
[quote="Hooligan"]E, sad, ono
Reply
[quote="JEZGRA"][quote="Hooligan"]E, sad, ono
Reply
ponovicu pitanje: da li ste(BBB) ikada na Mari provalili van svoje tribine?
Reply
Ja izbegavam, nacelno da pisem o Maksimiru iz vise razloga. To je prica sa dve medalje. Jedna medalja se tice svega onoga sto se dogadjalo do trenutka kada su BBB zapoceli svoj sou na samom terenu i svega onoga sto se dogadjalo nakon toga. Iskreno, nikada se onako bez murije nismo setali prethodnih godina zbog rucne koja je povucena pre stanice, i to je veliki plus kao i ono orgijanje i razbijanje ljudi po samom gradu koji su "vukli" na Dinamo, ali istina je da je ono prva prava otvorena tuca sa murijom, mada je na neki nacin izrezirana. I tome treba odati pocast, zaista i to treba priznati kao sto je Tomas priznao da smo imali zajebanu ekipu. Istina je i ono sto Rostov kaze da nije bilo takvih njihovih nerada u BG, nije ni nama bilo ranijih godina. Taj dan je rezirana prica HDZ-a i murije u koju smo se mi uklopili. Reci mi da nisam u pravu?! Istina je da je pre rata citava ZG i ST murija bila gotovo srpska... Pa Martic je bio pozornik u Sibeniku... Juris preko terena je u rangu sa onim nasim jurisom na glodare od pre par sezona (115. derbi), ali se ne slazem da vam je samo T. vracao kamenje. Meni je ono lomljenje stolica bilo bez veze, nikada nisam podrzavao izivljavanje na imovini vec na drugim navijacima ukoliko su voljni za to....

Dakle, ostavite se Maksimira, tu najmanje ima navijanja, a najvaznije je da se mi nismo obrukali. I jos nesto Tomase, kada ste uleteliu teren i kada je pocelo sra*je dole, nas su cuvali vojni panduri s automatima i pancirima i toga se ti dobro secas ako si bio tamo... Nije bilo sansi da ucestvujemo u tome...

poz,
budimir
p.s. Pisao bih detaljnije ali necu za slavu da kuckam toliko... Smile
lavoljub Muslin! Jedan je Slavoljub Muslin!!!
Reply
Kakvo praznoslovlje, kakavo trosenje dragocenog vremena i tastature.

"Niti ostali nisu daleko, zapravo osim Time i donekle Ultras London i Budimira na cijelom netu nema cigana s kojim se uopce isplati prepirati ili komunicirati."

Ne sumnjam ni jednog trenutka da smo svi ovo doziveli kao kompliment - pa sad kako kome Gospod bude sudio, hvala farisejcicu!
Reply
Na gostovanju u Zagrebu koje je prethodilo onom kada su se dogodili neredi{1>0 za Dinamo, ponisten gol Prosineckom za Zvezdu} doslo je do dzumbusa u vozu, pola ekipe je ostalo u Pazovi
Pri povratku, u Slavonskom Brodu, vagon cigana je kamenovan. Izasavsi iz prednjeg dela kompozicije{ izmedju dve grupe je bio prazan vagon}, BBB iz Slavonskog Broda su nas zasuli kamenicama.
U nasem vagonu nije se mogla pronaci jebena cigareta.
hrvati su ljudi, al kasnije
Reply
Quote:Jezgra
posto vidim da si negde oko mog godista, mozda godinu mladji, aj opisi par susreta sa nama, ono neku tucu, akciju, gostovanje gde je doslo do fizickog susreta i sl.. .naravno u kojoj si ti ucestvovao...

potparol udruge :o , pa mislim, da su tvoje vodje iz 80tih tu- (aktivni i u istom fazonu ko tad) tukli bi te samo zbog 'zvanja' i prosipanja po forumima...potparolu Smile
u ono doba, toma je sakuplja
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: