Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Пети Кафеов турнир!
Спремајте се као да ће бити +30 и без иједног облака... Уколико буде временских неприлика, имамо телефоне па ћемо се договорити за даље...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Reply
Прошлогодишњи освајач турнира PSYCHO UNIT је успео и ове године да одбрани титулу! За разлику од прошле године биле су 3 наше и још једна екипа као појачање.

Према најавама требало је да буде 7-8 екипа, али су многи испалили јер су имали "обавезе" (свирање курцу).

На турниру око 25 људи, циркање, после турнира поново циркање и хас...

Подељене су вредне награде екипама (нове црне мајице са навијачем, као и дискови), такође су Коцкари добили своје награде за кладионицу.

У полуфиналу Кикбоксери су победили екипу Шприцер са 4:1. Не знам резултат другог полуфинала. У финалу Сајхо Јунит-Кикбоксери 3:0. За Кикбоксере је фалило још 4-5 играча, док су победници имали око 10 играча (скоро цела екипа дошла), имали резерве, одморни, у форми...

Што је најважније, традиција је настављена, иако је данас било доста неозбиљности око организације!

Данас су виђена 2 еврогола

Confusedampion

П.с. заборавих да кажем да су Кикбоксери победили 2005. и 2006. године, а П.У. 2007. и 2008. Изједначене су екипе по броју титула.
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Reply
Честитке победницима и овим путем, а наравно сви који су дошли су победили данас... Каква политичка изјава... Поставио бих слике али ми је запрећено да ми са мобилним телефонима нисмо добро дошли :rofl
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Reply
дај поставите слике за нас који смо били спречени да дођемо да видимо шта смо пропустили :flasa Big Grin
Reply
Quote:такође су Коцкари добили своје награде за кладионицу.

А они који су били спречени да дођу а речено им је да ће награде бити послате поштом, кад ће то бити? :finger
[Image: 2r3z8sp.jpg]
Reply
Ако будеш био досадан и упоран, нећеш ни добити награду. :megafon :lol:
Reply
бејаше ок мало смор док се нашао терен па и лопта али добро,биће боље догодине и масовније надам се.
Reply
Ја сам цимао неке шабане који су ми дан пред турнир јавили да имају своје текме у недељу (пропали фудбалери 3.-4. лига).
Боље да сам покупио локалне алкосе испред продавнице за екипу.
[Image: 22zw40.jpg]
Reply
а ди су фотке Smile
Reply
Ту су фотке
Групна фотографија:
[Image: grupna2-a.jpg]
Победничка екипа Психоза:
[Image: psiho2-a.jpg]
Терен:
[Image: teren.jpg]