Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ЗВЕЗДА-смедерево, суб. 15:30
Наставља се борба за титулу!Не смемо сад да посустанемо!Сви на север!
Reply
Надам се да ћемо сутра показати своје стандардно издање. Оно са Чуком не би смело да нам се понови! Остало је још мало кола до краја, титула још може да се освоји! Неизвесност првенства траје до 25.маја! Напомињем да је обавезно да се дође пре утакмице, а не да се коме долази кад му се хоће! Север нема времена за све, да чека, неће Север да се прилагођава и онима што долазе на 2. полувреме, палићемо бакље кад нам се пали... Спонтаност... А ови што сликају телефоном на почетку 2. полувремена нек пуше курац, њима треба кратко објаснити "Иди на сајт"!
Reply
Текма почиње у 15 и 30.
[Image: 2r3z8sp.jpg]
Reply
Видео манијаче :laugh

Један видео запис са данашње утакмице. Невероватно је шта се нашло на снимку. Док су се палиле бакље, на стазу је нешто пало, међутим испоставило се да то није бакља него топ. удар. Редару је удар експлодирао у руци, али сам касније видео да је СРЕЋОМ само мало прокрварио, док се рукавица распала на стази.

www.delije-caffe.rs/video/2008/smederevo1.avi
Траје 55 секунди, а велико је 3мб.
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Reply
Quote:Видео манијаче :laugh

Један видео запис са данашње утакмице. Невероватно је шта се нашло на снимку. Док су се палиле бакље, на стазу је нешто пало, међутим испоставило се да то није бакља него топ. удар. Редару је удар експлодирао у руци, али сам касније видео да је СРЕЋОМ само мало прокрварио, док се рукавица распала на стази.

Слична ствар се десила на задњем дербију на ЈНА, само што је тада редар много лошије прошао.
Reply
Да, у праву си. Тај стари ватрогасац је највише најебао, отишао му је прст или два. Видео сам му руку. А за време велике бакљаде случајно ме је погодила бакља у раме, направила рупу на маркеру и прошла поред главе. Изнервирао сам се до јаја, кад бих само знао ко ме је гађао, да га разбијем. Бити на стази некад може да буде јебено, лети све и свашта... Кованице, удари, бакље... Данас добих поруку од једног форумаша "Пензија crew"... Пензија још мало, са све бенефицираним радним стажом :rofl

ФОТО:
http://www.delije-caffe.net/galerija/ind...revo_3krug
Reply
Не разумем зашто међу данашњих 5 слика стоји и слика где нас је упола мање него што нас је било до 15 ог минута.Сликано је пре првог судијског звиждука где бројност није била онаква кава је касније била.Зашто то?Уместо да се посатви нека слика са половине полувремена где се види прави број наш у галерији стоји слика пре почетка меча.Ја предлажем да се ксине та слика и да се никада више не каче такве слике сем када оне имају нешто за циљ-што није сада случај.
Reply
Солидна представа данас на Северу, на моменте сјајно, а опет, било је и ћутања, додуше ретко, али за опомену… Бројност боља у односу на прошлу утакмицу, али испод просека који смо досегли током сезоне… Остали делови стадиона сабласно празни са којом стотином људи што је такође за критику, изгледа да многи воле Звезду само када је прва и када осваја титуле… Нисам открио топлу воду, али такви нам не требају ни када је добро, дефинитивно…

Добар и разнолик избор песама… Сад на гол, Звезда ми је све, Ајде Звездо сад на гол, Дај гол (Само гол наш је бол), Дај Гол, Хајмо хајде сви у напад… Како се Звезда враћала у игру и повећавала предност тако је и песма бивала гласнија… Друга половина полувремена је била доста добро отпевана… Понека бакља, удар и песма без престанка… На полувремену при изласку са терена дата је и подршка тренеру уз повике Јанковић Саша…

Други део игре такође солидно одрађен, али је морао да падне говор са шипке како би се појединци тргли и схватили где се налазе овог сунчаног и топлог поподнева… Након тога све је боље и већи део другог полувремена личимо на издања која приличе Делијама… Уз Ој Косово Косово, Ђенерале, као и Косово је Срце Србије смо мало подсетили људе на наш Космет… И овај пут је споменут савез уз Фудбалски савезе ти си брука земље Србије… Након Еври го-а, који је добро раздрмао људе до краја се дуго певало Титулу да славимо и то на моменте веома добро као у трансу… Са поменутом песмом смо и испратили играче са терена и након овога настављамо и даље заједно до одбране титуле ако Бог да…

После утакмице окупљени испред Ревије крећемо у кортеу до ВМА како би пружили подршку Драгану Џајићу легенди Црвене Звезде који се нажалост налази у овој болничкој установи због нарушеног здравља након хапшења и боравка у затвору… Испред саме ВМА након скандирања Драган Џајић и Не дај се Легендо завршавамо своју мисију за данас…
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Reply
Quote:Не разумем зашто међу данашњих 5 слика стоји и слика где нас је упола мање него што нас је било до 15 ог минута.Сликано је пре првог судијског звиждука где бројност није била онаква кава је касније била.Зашто то?Уместо да се посатви нека слика са половине полувремена где се види прави број наш у галерији стоји слика пре почетка меча.Ја предлажем да се ксине та слика и да се никада више не каче такве слике сем када оне имају нешто за циљ-што није сада случај.

У праву си, слика не ваља. Сликаће се убудуће цео коп, када има највише људи. Скинуо сам слику.

Него обрати мало пажњу на ову слику, поред свих барјактара који су испод копа, шта траже ова двојица доле? Са телефонима? Да ли има неко ко мотри на њих? Можда би и слике паљења шиптарске заставе биле привлачне и постављене у галерији... али ова двојица боду очи.

[Image: albanska_zastava.jpg]
Reply
и на овој утакмици некако смо превише раштркани прво што не постоји коп који кува ,друго што постоји некако превише места међу нама ,превише раширен коп. . .
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: