Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Нови концерт за наше КОСОВО
Поред лепљења плаката по граду,одрађено је и скидање прелепљених плаката преко нашег...Што је најтужније доста плаката је прелепљено неким глупима плакатима...
КОСОВО ЈЕ СРПСКО,СРПСКО ОСТАЋЕ!
Reply
[Image: th_35603_KOSMET_1_122_165lo.JPG]

[Image: th_35815_KOSMET_2_122_678lo.JPG]

[Image: th_36006_KOSMET_3_122_391lo.JPG]
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Reply
Све што имам да изјавим за дневник је:
СВАКА ЧАСТ!

О онима што су први у реду за Милан, Рому, Бајерн а кад треба да се помогне свом народу нема их нигде не вреди трошити речи...
[Image: 22zw40.jpg]
Reply
Још једном смо показали велико срце као навијачка група,а то су показали и они који немају везе са Звездом и Делијама а дошли су јуче да дају свој допринос на трибини.Мноштво бакљи улепшало је ионако сјајну атмосферу коју су правили извођачи на бини.Мени лично највише се допао наступ Иване Жигон и божура,а најјачи моменат када је Ђенерал изашао и добио овације у виду песме ''Ђенерале,Ђенерале'' у трајању од неколико минута.Као што рече Милош,они који нису дошли,а могли су,треба озбиљно да се запитају има ли за њих места на северу.Такође,туче које су се десиле нису умањиле величину целе манифестације,али су потпуно глупе и непотребне у тренутку када сви заједно кличемо српству и нашем Космету.Било је помало јадно тих неколико тренутака када је све на бини и око ње стало и када су сви гледали шта се дешава горе у врху трибине.
Све у свему,око 7000 људи синоћ могло је да ужива уз добру музику,зезање и чињеницу да је свако од нас синоћ дао свој допринос за Свету Српску земљу.Свака част Делије,до следеће године! namigivanje
Reply
Quote:Све у свему,око 7000 људи синоћ
Није толико било сигурно.
Reply
Quote:Још једном смо показали велико срце као навијачка група,а то су показали и они који немају везе са Звездом

колико сам приметио много су се више показали ови други. Око осам сати половину трибине су чиниле девојке и људи који немају везе са трибином

Пошто се ове године много дуже знало за концерт очекивао сам 10 000 људи. Видим да сам превише очекивао
Ако је тачна прича да је продато око 3500-4000 карата онда смо заиста баш заказали

Ипак све лоше што се десило се заборави у тренутку када видиш на стази Божуре и госте колико уживају, знајући да их нису сви заборавили
Reply
Quote:Ако је тачна прича да је продато око 3500-4000 карата онда смо заиста баш заказали
Нисмо заказали али нисмо напредовали од прошлог пута.
Reply
Ортак је око осам увече купио карту са редним бројем 5000 и нешто...тако да је отишло сигурно преко 5 хиљада карти...
Reply
Quote:Ортак је око осам увече купио карту са редним бројем 5000 и нешто...тако да је отишло сигурно преко 5 хиљада карти...
нема то везе са тим

ја сам у суботу купио карту са бројем 120, нема шансе да је само толико продато до суботе
Reply
ФОТКЕ!
http://www.delije-caffe.net/galerija/ind...ase_kosovo

Бакљада КОСМЕТ:
www.delije-caffe.net/video/koncert/bakljada_kosmet.avi
Бора:
www.delije-caffe.net/video/koncert/bora1.avi
357:
www.delije-caffe.net/video/koncert/357.avi
Иначе је снимљено 90 минута концерта...
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Reply