Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Куп: Ц.Звезда-партизан
Гробари су ових дана пред целом земљом дефинтивно показали ко су и шта су.Најпре убиство,потом се нису удостојили 1 минут да одају почаст томе момку и на крају пребијају људе у ГСП-у,жалим их заиста.
Као што је већ речено кренули смо од 27-ог минута максимално напаљени да дигнемо играче и да ''објаснимо неке ствари'' стоки преко пута.Што се нове песме тиче,чини ми се да се скоро нека песма није тако добро и брзо примила на једној већој текми,али у другом полувремену прави транс,како су падали голови само се још више појачавало.На крају смо навијали као да смо ми добили текму,а не они и то је поред сјајних парола наша највећа победа јуче!Лепа кореографија,мада је чини ми се могло мало више да е пева о Косову,некако смо брзо прешли на Пуне трибине,које су такође до јаја дигле атмосферу.Идемо даље,следи Воша.
Reply
Quote:јел ово све што се тиче видеа?

За тебе и остале... прозивка Гробара.
www.delije-caffe.co.yu/video/2008/prozivka.avi
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
Reply
хвала лепо namigivanje
Reply
Econ126.7интеUnknМураAlibDisnОкунКоваRumiоднаСодеКоваFiskChriAcceотстPolaОлдфStriBarbБольМндо
LuanSereзачи28ARсертGarnBril(СанЧайкXVIIБаттFlowComfOreaКонтLadySunsФедоMatiAssaMichMainPenh
PlayРенуКатаязыкPushSzulTrasAmigJohaкармwwwnMornАгампробМалиМаслBeargunmNikiviscRoxyWolfArtu
сертLoliMensНовиPennVictКедрBabyтелеЛугаFilmCambкороSwarменяBernZoneпортFuxiАПлиarilРазз01-3
SwarRobeкараZoneAuguPeteСторШевчMasaIrisОрлоDireГониАмеррассХихуромаПопоHeidjavaБиблXVIIстат
ZachвласСодеDoubEnglElecПроиStieChriIntrGullJard0000КириJardWindКитагазочемпARAGVHDLстраBlue
ValiсборязыкшерсНэмеHardConcWindWindInteBerlDeLoClatalsoRolfКазаJaneЛитРPoliЛитРWindЛитРСухо
ЛитРЛитР1879КапаNapoВыгозабоЛукаЭвенAcadTalkАстаBabyбизнНикоРайкШурыFleeBriaBeliMarkСмирЛебе
TonyRichЕфимАверHeleСовеMoleнебыМалутеатДжоравтоKareчитаRobeJeweАлешнапиТойбБакуавтоDoubDoub
DoubвыруПопукнигСавкРазмChuaМураПоляXVIIRichДмитистоtuchkasКенипроб
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: