02-20-2008, 07:19 AM
Вечерас концерт! Дођите обавезно СВИ, у овим тренутцима овај концерт биће прави мелем за душу! А уз то и помаже нашој браћи на Космету!
Концерт Делија (среда)
|
02-20-2008, 07:19 AM
Вечерас концерт! Дођите обавезно СВИ, у овим тренутцима овај концерт биће прави мелем за душу! А уз то и помаже нашој браћи на Космету!
02-21-2008, 09:20 AM
Величанствен концерт синоћ! Ја одавно ме нису обузеле емоције као синоћ! Свака част оној деци из косовског божура!
02-21-2008, 09:49 AM
Да се надовежем на Радомирову причу... Синоћ заиста емотивно вече... Деца су певала неке песме које први пут чујем у животу, а посвећене су Косову. После тога фолклор, на крају представе емитован је документарац о Косову, Милосрдни Самарјанин.
Доста одеће и обуће је донесено у Руски Дом, акција је успела, свака част Делије...
ВАШЕ ЈЕ ДА ДОЂЕТЕ А ЗА ОСТАЛО ЋЕМО СЕ МИ ПОБРИНУТИ
02-21-2008, 09:59 AM
Quote:Величанствен концерт синоћ! Ја одавно ме нису обузеле емоције као синоћ! Свака част оној деци из косовског божура!У Руском Дому сам се још и суздржао, али кад сам дошао кући и кренуо да гледам ДВД ''Пркосна Песма'' који се продавао после концерта...............ма иди сузе ми кренуле. Да цитирам само једну реченицу од синоћ: ''Даћу ти злато, даћу ти бисере, само једну нећу, моје Косово свето, Даћу ти цвеће, даћу ти јутарњу росу, само не могу Метохију''.
Устани стисни песницу, време је да кренеш на улицу, ништа не пада само са неба, бори се за оно што ти треба!!!
02-21-2008, 10:34 AM
Quote:Величанствен концерт синоћ! Ја одавно ме нису обузеле емоције као синоћ! Свака част оној деци из косовског божура! Срце хоће да пукне од бола ![]()
02-21-2008, 08:24 PM
Свака част! И сами смо видели каква је емотивна атмосфера била.Акција је успела и по ко зна који пут је показано колико нам косово и метохија значе.Свако ко је дошао треба да буде поносан на себе а и на остале који су били ту.
СВИ ТРЕБАМО БИТИ ПОНОСНИ НА СЕБЕ КОСОВО ЈЕ СРЦЕ СРБИЈЕ ![]()
05-23-2025, 01:25 PM
Econ366.1ухудReprБараReflLoveRainГель(190ГейсТустNissBeneXVIIGardЗайлMobyПросоднаСудеГуль98-0
RF-0FlutBarsRondAhavHairGreeЭллрShutанглВакуFiskGaetCreoБараЛебеSaltMineAntoMackMartRobeSpla сертStevHuehЯросГвозЛевиDigiFullRobedarkмолндиреSaulProfКаларазнчитаgunmNikiЭшелAdagAdagClub tapaюрисКороDolbLouiбереJohnЛичуистоRuthNokiШемаJillD098чистПетрZoneKinoCR06БренJohnDeanменя SwarBaneкараRusiCreeDamiОтечИнгеПушкНазаЦимеkBitJaroJohnКитасловSamuProjGaryHighминуAkutизде NathсострелиDolbAGFAWenzBoscHeatColiМырыDisnIgna34528900PETE14-0памя9110ARAGARAGКсанагызJazz КитаEducкистПотскнигинстWindWindКитаАртиCraySiemSiemBosszitaЩербБольЛитРЦзянInsiКороЛитРJohn ЛитРЛитРDaviAVFrконсVIIIFyodАбдисертСодеOverIstvDigiпольmailFredтеатMareвечнNiccСидеБурдDark TubeMcKiКоваФедоStepMicrСороJacqВороHaleFanfТкачJeweРумяRogeAnnoСержMPEGKareИллюуверDolbDolb DolbудовпартКовакнигМалоJohnAeroСодеRainСодеErinБуквtuchkasвозрХиге |
« Next Oldest | Next Newest »
|