Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Црвена Звезда - Глазгов Ренџерс
Браћо моја, онај Ренџерс је још усранија екипа од Звезде. И кад видим оног Амера Гризлија, изгледа ко да је из Бијафре дошао. И он је оном тиму, са све Пантелићем, Ковачевићем, курцем-палцем, утрпао три комада!? А синоћ се није видио покрај - Туторића ... Па на Маракани би тај Ренџерс требао да прими бар три голића, немају они три чисте. Просто срамота да их не прођемо ... А вероватно их нећемо проћи јер нам је игра и даље брука, ја бих волио знати чему се ви радујете? Ренџерс можда има комплексе од Селтика, Партизан од нас, али очигледно је да Звезда има комплекс гостовања. Као да не знају ни са ким играти ван Маракане, па су у гостима пушили од Тромза, Либереца, Зенита, о јачима да и не говорим, док смо на Мари добили и ПСВ и Рому ...
Рашковић, Анђелковић и Милијаш немају везе са животом. Уствари, Милијаш као има знања, али кења насмрт. Мали Ђорђевић се катастрофално креће за нападача његових година. Па Жигић се боље кретао, а има преко два метра јбт!? И онда Косан ради исто што и Бошко, и игра без нападача до краја ... Милијаш ће на следећем ФМ-у имати ознаку АМ/ФЦ. :lol:
Кастиљо стандардан, Лукаш све бољи, Туторић се трудио, Короман глуми Гуровића, Гај ми је скратио живот неколико пута, али опет бољег немамо. И тако ...
Прогноза за реванш: повешћемо 1-0 и неки њихов идиот ће нам утрпати гол пред крај ... Надам се да грешим.
[Image: 35c0qqq.gif]
Гол који се прими у задњим минутама утакмице се може назвати не срећом али када се то дешава константно из године у годину онда се то већ не зове не срећа него психолошка не спремност, деконцентрисаност, и на крају не професионализам.
Звезда је јуче показала много зрелију игру и то је свима јасно али са играњем сваке текме до 88. или 89. минута је врло не озбиљно тако да смо дефинитивно победили сами себе а добра игра је остала под сенком примљеног гола који врло лако може да нам пресуди.
И сада се свело на просту математику...
2:0 нас води даље. Велики сам песимиста да је то иоле могуће јер за ЛШ треба луцидност, смиреност и искуство које нисам видео у нашој екипи. Ако реално погледамо на ствар циљ НИЈЕ испуњен јер циљ је био да дамо гол у гостима а то се није десило. Сада смо у ситуацији да једна глупа и залутала лопта може да заврши лако у Ранђеловој мрежи и то би онда било то.
Надам се да то неће све тако завршити али су још велике ране од Розенборга, Динама, и сличних.....
Звезда плаћа 3.200 евра због жутих картона
Среда, 15. август 2007. 17:02

Европска фудбалска унија (УЕФА) казниће Црвену звезду са 5.250 швајцарских франака (3.200 евра) зато што је седам играча тог клуба добило жуте картоне на утакмици против Глазгов Ренџерса у квалификацијама за Лигу шампиона.

Правила УЕФА налажу да сви клубови морају да плате казну ако петорица или више играча добију жуте картоне на једној утакмици. Казна је у том случају 750 франака (455 евра) за сваки жути картон.

Судија Марк Хансон казнио је Миланка Рашковића, Филипа Ђорђевића, Маурисија Молину, Ђорђа Туторића, Душана Анђелковића, Огњена Коромана и Сегунда Кастиља у првој утакмици трећег кола квалификација, коју је Глазгов добио на свом терену са 1:0.

(Бета)
Јебига и ми смо чудни. Што рече неко раније и они су имали само једну шансу и то мало пре јединог гола. А сећате се у Браги како смо играли, Брага је имала 10 стопостотних шанси, Стојковић је бранио као луд и прошли смо даље и сви смо били срећни. А тај тим је био бољи од овога сада. Позитивно је што се бар средина терена уиграва. Кастиљо и Лукаш су надиграли Шкоте у сваком погледу. Короман је скроз пао у другом полувремену, а Милијаш био тотално изгубљен целу утакмицу.
Они наши шутеви небу под облаке су велико разочарање. Нико да поклопи лопту, да шутне жабицу, да лопта одскочи испред голмана. Ако не буду играли Бурзановић и Салас тешко ћемо постићи 2 потребна гола. Рашковић очигледно није решење.
Ајде доста негативности, претерујете...Сви морате да схватите да је у спорту победа онда када даш свој максимум. У датим околностима ово јесте наш максимум, игра 100 пута боља него пре недељу дана, имамо шансе за ЛШ и то је то.

Странци све бољи, Лукаш екстра... Ја разумем да сте сви доказани фудбалски тренери и спортски директори, има ту и покоји менаџер, али ајде се макар на 2 недеље суздржите од пљувања по Звезди и Пиксију, смарате...

Quote:Људи ми смо га испушили за ову сезону

Милане90, после 2 утакмице целу сезону називаш промашајем, преиспитај се мало.
Поједини играчи ће вероватно на клупу или трибине. Пре свега мислим на Милијаша. Видећемо у наредне две текме у првенству шта могу Салас и Молина. Ту је и Бурзановић. Само да Милијаш оде и придружи се Басти и Миловановићу. Никад већи оптимиста нисам био, шкоти баш ништа не знају. Све у свему можемо проћи мада ниједан од ова два тима не заслужује лш.
Quote:

Па и ја, дрвени адвокат ове управе, врло забринуто гледам на сезону... На пролеће ћемо гарант освојити највише поена, али смо зато сада прсли. Ко ће нама сваки викенд против бункера да даје голове??? Короман нек одлучи пар утакмица, ови остали још пар, али немамо никога ко то може стално да ради. ЛШ научна фантастика, Лига купа УЕФА - само да уђемо у групу и могли би да презимимо, пошто је овај тим сада на неких 65% могућности и много ће лакше да игра против нападачких екипа него бункера.
,Устаните људи и подигните чела, јер битка свих битака је давно почела, боримо се за, планете наше спас, против јебене Америке подигнимо глас! Устаните људи са вером у Бога, да ослободимо Земљу од смрада њиховога!"
Quote:Ајде доста негативности, претерујете...Сви морате да схватите да је у спорту победа онда када даш свој максимум. У датим околностима ово јесте наш максимум, игра 100 пута боља него пре недељу дана, имамо шансе за ЛШ и то је то.

Странци све бољи, Лукаш екстра... Ја разумем да сте сви доказани фудбалски тренери и спортски директори, има ту и покоји менаџер, али ајде се макар на 2 недеље суздржите од пљувања по Звезди и Пиксију, смарате...

То се односило за ЛШ ове сезоне, а као што је Милос_цз рекао касније ће се вероватно средити, овде је расправа о тренутној ситуацији. А ако те сви смарају заобилази форуме зато што овде и треба свако да напише шта мисли свиђало се то теби или не!
size=24]!!!КЛИКНИ!!![/size]
Када се тачно игра друга утакмица???? свуда пис'е различито
Quote:Када се тачно игра друга утакмица???? свуда пис'е различито

» Кв. 3 коло - 28.08.2007
Ц. звезда : Ренџерс
[Image: 22zw40.jpg]

Forum Jump:

Users browsing this thread: