Threads: 0
"На новинарско питање зашто у финишу утакмице Звезда није играла са класичним нападачем, Косановић је одговорио:
– То није тачно, зато што сам Милијаша из везног реда убацио у напад".
Хмммм...нисам знао да Милијаш може по потреби да буде и нападач ( Са таквом брзином ) , а Баркос му седи на клупи :nene !! По мени једина грешка коју је Косан направио у синоћњој текми!
Threads: 2
Quote:"На новинарско питање зашто у финишу утакмице Звезда није играла са класичним нападачем, Косановић је одговорио:
Хмммм...нисам знао да Милијаш може по потреби да буде и нападач ( Са таквом брзином ) , а Баркос му седи на клупи :nene !! По мени једина грешка коју је Косан направио у синоћњој текми!
Кључна грешка... Од тог тренутка смо се повукли никада горе...психологија је чудо, а наши фудбалери када су видели да нам излази последњи шпиц трк сви у свој шеснаестерац...
Threads: 3
Quote:"На новинарско питање зашто у финишу утакмице Звезда није играла са класичним нападачем, Косановић је одговорио:
Управо тако! И ја не знам чему нон-стоп та кукавичка игра са наше стране?! Имамо "нападаче", па користимо их!
Иначе ће евентуално испадање од Ренџерса (ја немам готово нис'та наде, да ћемо их проћи, кад не знамо дати гол, а и немамо некога да то учини) ће Пискију свакако ударити о главу. За "ову" Звезду ће му требати добро објашњење. Да би све било горе, ни титулу овако нећемо обранити.
И Косане, дај шансу Баркосу, и изтерај више Рашковића, Милијаша и Анђелковића из прве поставе. Молина и надам се у реваншу Бурзановић би требали бити играчи у које можемо гајити наду, ако ништа друго.
Threads: 0
Ја не знам што хвалите Коромана.Од како је дошао у Звезду није ништа урадио.А да јесте,маше навијачима да подигне атмосферу.Истриповао се да је Гуровић ФК-а.Јуче сам намерно бројао и тај човек ни једном није додао,а да предходно није лопту додирнуо најмање 4 пута.Милијаш исто тако.Питамо се што на 12 утакмица нико од нападача није дао гол,а ја се питам како од ове двојице,који не знају да је посао везног играча да упосли нападача,а не да упропасти сваку озбиљнију акцију свог тима!?
ti samo hrabro,bori se
Threads: 83
Quote:Ја не знам што хвалите Коромана.Од како је дошао у Звезду није ништа урадио.А да јесте,маше навијачима да подигне атмосферу.Истриповао се да је Гуровић ФК-а.Јуче сам намерно бројао и тај човек ни једном није додао,а да предходно није лопту додирнуо најмање 4 пута.Милијаш исто тако.Питамо се што на 12 утакмица нико од нападача није дао гол,а ја се питам како од ове двојице,који не знају да је посао везног играча да упосли нападача,а не да упропасти сваку озбиљнију акцију свог тима!?
Најзад да неко примети велику бољку овога тима о којој причам већ недељама уназад а нико ме не констатује... Короману свака част за борбеност, пожртвовање и љубав према Звезди, али за успех је потребно да понекада дода лопту а не да је силује... Већ сам споменуо пар пута да је посед лопте Коромана 70% а свих осталих 30%... Ту лежи велики проблем, али да не бих само њега оцрнио треба рећи да му ови који би требали да дају голове тј. нападачи нимало не олакшавају посао... Не крећу се, не откривају се тако да он и кад би хтео нема коме да дода...
Ако све ово о чему смо причали ових дана о игри и играчима и тренер и председник и разни помагачи не виде, онда џаба наша прича...
Quote:"Бебе нек се рађају, порука је Севера, нећемо да Србија буде земља педера "
Threads: 1
Ја сам умјерени оптимиста пред реванш,али морам да кажем нешто што сам још прије неки дан хтио да напишем али сам намјерно сачекао да прође ова утакмица.
Ово је наш пети покушај у овим квалификацијама и шта је заједничко за сваки? Нисмо постигли ни један гол у гостима ,чак изузимајући Пјановићеву шансу у Кијеву,нисмо озбиљније угрозили противнички гол.Мислим да је ту суштина проблема,то је тако очигледно.
Ипак мислим да можемо даље,јеби га ,ако не попушимо гол у десетој секунди или 90-ом минуту ко с Либерецом.
Threads: 38
Quote:...тужно је колико нама стандарди опадају...
Ово је тачно, алкос каже да смо надмашили очекивања, Туторић каже да би безпоговорно прихватио овај резултат да му је неко понудио пре утакмице, а овде на форуму преовладава смајли :ruke за игру. Столи ме бре бојко за игру, кад смо изгубили и кад ћемо вероватно испасти од ових мученика. Они бре у својој лиги имају већи комплекс од Селтика, него што Партизан има од нас. И ми место да се дрзнемо да одемо пуни самопоуздања, ми се задовољавамо минималним поразом. Веровао сам у победу, не зато што сам мислио да је Звезда добра, већ зато што немам ни трунку поштовања према Ренџерсу. Да су и људи у нашем клубу тако гледали на противника, не сумњам да би победили. Све ово говори да је цела атмосфера око клуба отишла у к.....
Threads: 3
Људи ми смо га испушили за ову сезону чим нису довели бар једног озбиљног нападача. И да је било 0-0 опет би издували. И ја сам "оптимиста" али ја сам се надао да ћемо да избацимо и Милан прошле године иако сам у дубини душе знао да нема теоретске шансе. Колико бих волио да прођемо толико и не бих јер са оваквим тимом бићемо институција за поправљање гол разлике, а и све ове лоше ствари би се заборавиле и гурнуле под тепих. Од ових беднију екипу нисмо могли да добијемо и зато ове године неће моћи да се извлаче на жреб па ваљда ће се нешто променити!
Threads: 9
Нисам ја ваљда једини који би желео да нам је барем један јадни Пуровић у екипи ових дана????
img]http://img.photobucket.com/albums/v653/unwise/ultras.jpg[/img]
Threads: 7
Quote:Људи ми смо га испушили за ову сезону чим нису довели бар једног озбиљног нападача. И да је било 0-0 опет би издували. И ја сам "оптимиста" али ја сам се надао да ћемо да избацимо и Милан прошле године иако сам у дубини душе знао да нема теоретске шансе. Колико бих волио да прођемо толико и не бих јер са оваквим тимом бићемо институција за поправљање гол разлике, а и све ове лоше ствари би се заборавиле и гурнуле под тепих. Од ових беднију екипу нисмо могли да добијемо и зато ове године неће моћи да се извлаче на жреб па ваљда ће се нешто променити!
е брате игра је била добра по мени све је било добро поготову одбрана е сад сваки гол у деведесетом је не срећа а пре тога су имали само једну шансу као и ми  мислим да имамо реалне шансе за пролаз поготобу што игра за две недеље може бити само је бржа и боља ови нису ништа посебно не могу се поредити са Миланом :rofl е сад никад се не зна :zbunjen
И крв тече моја црвено белих боја
И моя кровь течет красного и белого цветов
Και το αίμα μου τρέχει κόκκινο και λευκό χρώμα
And my blood runs red and white colors
|