Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Црвена Звезда - Глазгов Ренџерс
Jбм му матер - опет сам био у праву
Quote:А што се тиче нападача, ту већ имамо проблем. Али за шампионат не брините - биће Звездино пролеће кад се ови пацијенти уиграју. А за ЛШ, па, већ видим проклетих 0-0 (или губимо са нулом),па кад наша сјајна одбрана попусти на Маракани, као са Динамо Кијевом, е онда смо прсли... Ако тамо не дамо гол, немамо никакве шансе.
Надао сам се да ћемо имати среће, ал" шипак. Срећа прати храбре, а овај тренер који их је лепо припремио (друга екипа од оне са Левадијом) на крају прсо. Једино ако је одлични Ђорђевић био уморан и сам тражио измену - ипак он не игра ни 10. утакмицу са овим тимом...
,Устаните људи и подигните чела, јер битка свих битака је давно почела, боримо се за, планете наше спас, против јебене Америке подигнимо глас! Устаните људи са вером у Бога, да ослободимо Земљу од смрада њиховога!"
Ау какав нам гол дадоше...Још не верујем...
Али смо изненађујуће добро одиграли.
Све сам сигурнији да идемо даље!
b]НЕМА ВЕЛИКИХ И МАЛИХ УТАКМИЦА КАДА ИГРА ЗВЕЗДА, ГЛЕДАМ ЗВЕЗДУ, А НЕ ЊЕНЕ ПРОТИВНИКЕ![/b]
Туторић фантастичан до кикса на крају,слично и Гај,Лукаш сигурно најбољи на терену.Остали доста солидно,очекивао сам више полета од Молине,али он је ушао пред крај када више нико није ни размишљао о некој офанзиви.Штета заиста што смо пукли на овакав начин,Стразбур ми се одмах вратио пред очима...Шанса постоји а она је у голу,дакле треба кренути убитачно од прве секунде.
Судији желим да га кола прегазе испред Ајброкса...сточар
Опет она наша добро позната "концентрација" у задњим минутима. Осим овога нема чему момцима да се замери. Косану могу да замерим што није убацио Баркоса уместо Филипа, алж ајде.........
Уметност је направити немогуће - могуће, могуће - једноставно, а једноставно - елегантно !
Броновицки се много поправио у односу на меч са левадиом. Они "навијачи" ренџерса се чули тек после гола-тужно.
[Image: 22zw40.jpg]
Сви су добро одиграли осим Милијаша, који се по мени није видео целу утакмицу, такође није добио ниједан ваздушни дуел. Подсетио ме мало на своју игру против Чуке. :nene У сваком случају сигурно ће бити боље на Маракани, тако да пролазимо даље. :ruke Confusedampion ;pivo
Пружићу јој пажњу, љубав, пружићу јој све,
само немој да ме смара она због ЗВЕЗДЕ;
никад због ЗВЕЗДЕ!!!!!!!!!!!!
Такође,колико ми се чини гол је био веома сумњив,могуће је да је био и офсајд.Вреди ли жалити се стоки која седи у УЕФИ?Тешко...списак судијских грешака могао би да буде километарски,али то њих не занима.
И још да додам да бисмо са тимом који је играо против Милана прошле године данас добили минимум 2-0!
Quote:Такође,колико ми се чини гол је био веома сумњив,могуће је да је био и офсајд.Вреди ли жалити се стоки која седи у УЕФИ?Тешко...списак судијских грешака могао би да буде километарски,али то њих не занима.
И још да додам да бисмо са тимом који је играо против Милана прошле године данас добили минимум 2-0!

И ја мислим да је Ново био у офсајду при "главо-додавању", али то нам ништа не помаже. УЕФА ће још и да награди судије за "добро" суђење.

Ех...Ђоле, са тимом из 91. би их разбили ко беба звечкуWink
Уметност је направити немогуће - могуће, могуће - једноставно, а једноставно - елегантно !
Quote:
Слажем се
Ови Шкоти појма немају, само што смо ми испали још већи коњи
Али ето остаје нам шанса да пробамо код куће, уз оно чувено-само да побољшамо напад
Вечерас сам баш срећан ! Из ДВА разлога !!! :ruke

Прво , свака част екипи која је била , и овима из еуропе и овим домаћима !!!

Друга ствар је наравно изненађујуће добра игра ! :ruke

Туторићу стварно признање на доброј партији . Борио се као лав !

Гај ме је пар пута баш изнервирао са оним својим играњем , али одрадио је добар посао .

Броновицки - много много бољи него против ''Ливаде''

Ађелко - није лош , али надам се да може боље .

Лукаш - одличан , Кастиљо такође , од Коромана сам очекивао више , ипак мора да зна , да чим је око шеснаест мора да ШУТНЕ ЛОПТУ , па играо је тамо !!!

Милијаш толико дави лопту да га је мучно гледати ! Немам ништа против њега , чак га као играча веома ценим , али мора да игра много брже , да се брже ослобађа лопте .

Рашковић - НЕВИДЉИВ

Мали Филип , јако добар , чврст у дуелу , шутира , не плаши се ...

Са оваквом игром (и још бољом наравно), и пуном Мараканом , верујем да можемо даље !!!

НАПРЕД ЗВЕЗДО !!! :ruke

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)