Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ц.ЗВЕЗДА-Левадиа
среда 8 и 15
карта 300

Идемо Делије :ruke
Reply
За оне који не знају, 300 кинте север!
[Image: 2r3z8sp.jpg]
Reply
узелео сам се маракане,једва чекам среду и нови поход ка лиги сампиона... идемо делије Confusedampion
Reply
jel ima jos propusnica ?
Reply
Ћирилица!
[Image: redstarzf5.gif] [Image: ultras01xm6.gif] [Image: banner3pi3.jpg] [Image: delijehj6.gif]
Reply
Оће ли бити сутра карата?
Како иде продаја?
[Image: 22zw40.jpg]
Reply
Према вестима са званичног сајта југ неће бити пуштен у продају због реновирања. То значи да ће доста оних који иначе иду на југ доћи на север, а то нису људи који су навикли да навијају цео меч. Видећемо на шта ће то изаћи.
Пуштено је 38.000 карата, а до сада је продато 3.000. Ово није изненађење јер у овом колу квалификација највише карата се прода на сам дан утакмице (може да се купи до почетка меча)
..baklje gore, pesma cigana...
Reply
Карата има и највероватније ће их бити и сутра.
[Image: redstarzf5.gif] [Image: ultras01xm6.gif] [Image: banner3pi3.jpg] [Image: delijehj6.gif]
Reply
Quote:Према вестима са званичног сајта југ неће бити пуштен у продају због реновирања. То значи да ће доста оних који иначе иду на југ доћи на север, а то нису људи који су навикли да навијају цео меч. Видећемо на шта ће то изаћи.
Пуштено је 38.000 карата, а до сада је продато 3.000. Ово није изненађење јер у овом колу квалификација највише карата се прода на сам дан утакмице (може да се купи до почетка меча)

То ће бити катастрофа. Иначе на европским текмама дође велики број индијанаца а навијање је никакво у односу на бројност. Ово је моје мишљење и искрено се надам да ће у будућности бити боље. овим постом не желим никоме да се замерим јер како сам навео ово је само моје мишљење.
[Image: 22zw40.jpg]
Reply
Ужас благи... Sad
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 2 Guest(s)