Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
КК Црвена звезда 07/08
Quote:Хвала богу па је Караџић изјавио да се тражи петица. Ући у сезону са Мишом и Елмедином као центрима је превише смешно да би била тужно.
Иначе, на турниру није играо Громико. Штета, желела сам да га видим пошто су до нас углавном допирале информације како дечко не зна да шутира. Ипак, он постиже неке поене па ме је занимало на који начин Big Grin .
Можда и није лоше што је овако испало, да се мало спусте на земљу и виде шта не ваља.
Мислиш да ће тај један центар променити пуно тога? Па бре тим нам је смешан.
Какво црно спуштање на земљу, па чим су саставили овакав тим видело се који ће нам домети бити. Овај турнир у братској им тузли је наша реалност ове године. Нажалост...
[Image: nemapredajeforum.jpg] [Image: zvezdatezoveforum.jpg][Image: 55629437.jpg]
Оно из Тузле, што сам гледао на ТВу је јад и беда.Мислим да ће нам ово бити најгори тим (што уопште није лако имајући у виду претходне) у последњих неколико сезона.
Кад саледамо све аспекте спортског нам друштва, биће ово сезона за кидање живаца. У најави.
Пазите, на овом турниру је недостајао Громико, на пример, који је пар пута уносио преокрет у прошлим утакмицама. Потом, Тадија је дошао са операције слепог црева (додуше, нешто ми се брзо вратио). За Александрова је ово пресудна сезона да покаже ко је и шта је. Имаће далеко већу минутажу (вероватно ће играти и тројку и четворку). Не треба заборавити да нам недостаје и Милошевић на плеју (требало би да се врати у неком октобру, новембру - почетком сезоне). Јоровића нећу спомињати јер је велико питање шта и колико може (мислим да би и он требало да се врати у новембру).
Центар може, а и не мора нешто много да значи - зависи кога доведемо. У сваком случају нам је неопходан јер нама на петици играју две чачкалице.
Искрено, мени је драже да саставе јефтинију екипу коју ће моћи редовно да плаћају, него скупу, да касне паре, па да ови играју преко оне ствари (што је био случај прошле сезоне).
Титулу не очекујем.
..baklje gore, pesma cigana...
Ма нису играчи толико лоши, с обзиром на то колико коштају. Ове године нам је стварно јефтина екипа, ако не грешим. Са озбиљним тренером може овде да се ради и да то личи на нешто.
Али Караџа :flasa уопште не улива поверење. 1 Лучић би нам добро дошао.
Ма да, ево само да се опораве Тадија и Јоровић уз суперстара Громика освајамо титулу сигурно, можда и 2-3
Нисам баш то рекао.Нема везе.
Људи мислим да је битно да се испрате ови Звездини резултати у припремном периоду, али да је рано и нереално да се на основу њих доносе нека предвиђања што се тиче играча, тренера и саме екипе и игре. Бројна искуства из свих спортова говоре да је обично тако.
Значи могло је да се примети да Кук може доста да допринесе у игри, од Драгићевића и Александрова очекујемо и надамо се да заблистају у овој сезони. И то је то, уз констатацију која је очигледна, а то је да морамо да појачамо центарску линију. Ту смо за сада слаби, и то физички пре свега. Видећемо ко ће када да се опорави од ових повређених и колико може...
Прави расплет тек следи, будимо још мало стрпљиви. namigivanje
Гледао сам их против слободе на тв, знам, није играло пар битних играча, али све ми дјелује безидејно, нема лидера,нема центра,мишановић нема појма,онај бакић исто...јесте почетак сезоне па да не претјерам али....
..Звезда ми је све...
Кошаркаши Црвене Звезде налазе се на турнеји у Словенији, а у пријатељском мечу против словеначке екипе Шкофја Лока забележили су победу. Наш клуб је славио са 74:61, а питање победника решено је почетком другог полувремена.
Најефикаснији су били Тадија Драгићевић са 22, Кук са 12 и Ковач са 10 поена.
Сутра се игра против екипе Слована.
Quote:Кошаркаши Црвене Звезде налазе се на турнеји у Словенији, а у пријатељском мечу против словеначке екипе Шкофја Лока забележили су победу. Наш клуб је славио са 74:61, а питање победника решено је почетком другог полувремена.
Најефикаснији су били Тадија Драгићевић са 22, Кук са 12 и Ковач са 10 поена.
Сутра се игра против екипе Слована.
Па хвала Богу да су се мало пробудили, или је та шкофја лока неки Ш тим!?
..Звезда ми је све...

Forum Jump:

Users browsing this thread: