Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Инсајдер о фудбалској мафији
Гледао сам емисију вечерас и први пут се јавно причало о свему што се дешавало у сезони 97/98 а што се још тада знало.
Занима ме каква ће рекција правосуђа бити после емисија (ако га уопште буде) јер ми се чини да има више него довољно доказа да се уради иста ствар као у Италији прошле сезоне.
И првенствено мислим на одузимање титуле Обилићу, али не због жеље да је доделе нама (те сезоне смо је свакако заслужили), већ да се тако нешто никада не понови.
Reply
па зар ти стварно мислиш да ће неко да реагује на то?
у земљи у којој министар полиције обија трафике ти се надаш да ће неко реаговати на неку емисију о фудбалској мафији?
ја мислим да нема ништа од тога...
наравно да ја желим да се то промени,али зар је требао инсајдер да нам каже да има мафије у нашем фудбалу?
зар то нико није знао до инсајдера?
ма...
I just want to see your blood,
I just want to stand and stare.
Reply
Дечко, је л' ти читаш шта пишем?! Први пут се јавно причало о ономе што је свима познато. А то ипак има неку тежину. И сви знамо какав нам је министар. Није поента топика да ти будеш хиљадити који ће да напише да је министар обијао трафике. Ако немаш шта конструктивно да напишеш боље не пиши.
Reply
Жао ми је што су ови са б92 први почели причу о томе, али је већ и било време да неко дотакне и то горуће питање... стварно је трагично да се годинама питају "селектори" и семенкари зашто не можемо са репрезентацијом направити корак напред, већ стално назад, када нам мафија ушла у све поре друштва, па и спорт!!!

О многим стварим се зна шта се дешавало и те сезоне 97/98, када сам 100% био сигуран да Звезда има најбољи тим у лиги! А није могле чак ни куп да освоји...
Исто тако сам био 100% сигуран да Сантрач не саставља тим, да бар трећина фудбалера који су вођени на СП 1998. у Француску, нису то заслужили, већ да су одведени из других разлога!!! Да Миљанић не управља ФСЈ, већ да то раде људи из сенке!

За сада су почели задовољавајуће, а шта ће бити у осталим епизодама, видећемо...
Углавном добро су поставили анализу, да је фудбал у директној спрези са политиком и криминалом, и да ко год дође на власт у Србији, одмах ставља шапу на фудбал?! Сигурно из љубави :o
[url=http://www.delije-caffe.net/forum/index.php?topic=3990.0][Image: stopkrimifudbal.jpg]
Reply
дај нек неко сними то ако може....
па да окачи на нет!
Reply
Свака част екипи Инсајдера на храбрости да и поред претњи, упућених њима, сними и реализује ову емисију.Само да не буде као са Дадом Вујасиновић и другим новинарима који су животом платили јер су постављали,условно речено,погрешна питања.
Reply
Нашао сам емисију на јутјубу, ево и линка:
Reply
вуду,
имао си право,
нисам рекао шта сам хтео.
нисам желео да мој пост изледа као обична таутологија.
оно што сам хтео да кажем јесте да иако,као што си ти рекао има доказа и више него у италији,где је један светски гигант као што је јувентус избачен у другу лигу,нема шансе да неко одговара за то,ипак су центри моћи овде далеко бескрупулознији него у европи.
ипак је на њих,у италији,доста вршен притисак и из европске уније и из уефе,а овде је,чини ми се,џабе било ко да врши притисак.
волео би да ме правосудни органи већ после пар недеља демантују,али мислим да се то неће десити.
емисија јесте добра и на месту,и никога у причи не штеди,али ипак мислим да ће тешко успети да испровоцира жељену реакцију,тј. да покрене хапшења и све остало.
I just want to see your blood,
I just want to stand and stare.
Reply
Искрено,ја не очекујем ништа специјално по питању реакције правосуђа,а првенствено муп-а.
Зашто...Па једноставно ко очекује од поменутих корумпираних органа да хапсе и спроводе истраге против својих колега.
Reply
Уз све наше несимпатије према Инсајдеру и у92, овог пута свака част на теми, јер могли су је и други покренути, рецимо ртс1, јер су "јавни сервис и ми имамо право да сазнамо све" namigivanje

Друга ствар, је што је ртс1 под директном контролом оних који управљају и фудбалом... :boks
[url=http://www.delije-caffe.net/forum/index.php?topic=3990.0][Image: stopkrimifudbal.jpg]
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)