Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Сезона 2007/2008
хаха знао сам,страшно.
Reply
Управо јавише на спортским вестима Фокс телевизије да је Црвена звезда кажњена са 3 утакмице играња без присуства публике. Уз то су додали да у те 3 утакмице спада и вечити дерби који се игра на пролеће. :bes
Reply
Надам се да је дерби 3. утакмица и да ће нам жалбом смањити на 2.У противном - катастрофа!
Reply
Quote:Уз то су додали да у те 3 утакмице спада и вечити дерби који се игра на пролеће. :bes

Све се плашим да је неком игром случаја закачен и дерби.

Quote:Надам се да је дерби 3. утакмица и да ће нам жалбом смањити на 2.У противном - катастрофа!

У противном појавимо се па да видимо шта ће са нама!
Да се ја питам,тако већ од среде!

Ако је ово један од метода мурије у борби против нас,мислим да је то најбољи одговор.А чисто сумњам да не стоје они иза ове одлуке заједнице суперлигаша да казна закачи и дерби.
Reply
све је ово последица јебеног закона.правили га лјуди који у животу били на утакмици,као за добробит фудбала.па јел за добробит фудбала да се затворе капије на јединој утакмици на коју дође нешто више лјуди.ово је дефинитивно још један покушај у низу да нас сјебу.најболје би било да се окупимо испред севера и лудујемо целу утакмицу.тако ћемо пружити подршку нашим манекенима који су одавно запали у летаргију
Reply
Да ли се поред гостовања у Новом саду наредног викенда игра и дерби у рукомету? Задњих неколико сезона смо ишли на ову утакмицу, те се надам да ћемо то учинити и сада. Чак и ако се игра у суботу, могуће је стићи из Новог сада.
Reply
У недељу у 7 је рукомет.....
[Image: 38968606tp6.png]
Reply
Gde moze da se nadje raspored nastavka sezone, treba mi hitno posto moram da zakazem godisnji ....
Reply
Ја сад тражим али нема нигде. Ни на сајту савеза ни на нашем сајту. Једино што пише а то је да је дерби 16тог фебруара.
Reply
Jesi ti Ovde ili Tamo?!
Reply

Forum Jump:

Users browsing this thread: 1 Guest(s)