09-23-2007, 05:28 PM
У односу на Гроклин доста храбрија постава са само пет бекова и два задња везна...
..кажу да причам много...
ФК Црвена звезда 07/08
|
09-23-2007, 05:28 PM
У односу на Гроклин доста храбрија постава са само пет бекова и два задња везна...
09-23-2007, 07:21 PM
1-1. Коначан резултат.
Ово првенство је као што сам и претпоставио недавно, за нас завршено пре него што је почело. Ја се јако добро сећам "Косанових првенстава" из деведесетих, и ово је једно баш такво првенство за нас.
09-23-2007, 07:32 PM
'да би разумео Косана мораћеш да размишљаш као говедо'
Јеботе који магарац, почне против никад горе војводине са једним нападачем и на 1-0 изведе и тог једног и уведе шестог (словима ШЕСТОГ) бека. Чуди ме да нисмо изгубили, а није да нисмо требали.
09-23-2007, 07:32 PM
Па бем ти фудбал, шта смо дочекали да звезда на нашој маракани игра нашу лигу са једним нападачем!
....алкос алкос нема перспективу, добар чоек донеси му пиву... :flasa
..Звезда ми је све...
09-23-2007, 08:13 PM
Испоставља се да су алкос и Ђуро од истог дрвета исклесани........ОСТАВКА
Уметност је направити немогуће - могуће, могуће - једноставно, а једноставно - елегантно !
09-23-2007, 08:26 PM
"Звезда неће играти дефанзивно док сам јој ја тренер."
Ко је ово беше изјавио? е па господине Косановићу нисам стручњак за фудбал па ако може неко да ми објасни како се зове игра без шпица? мада можда нисам упућен, можда је наш ној постао напдач
09-23-2007, 08:41 PM
Прикључујем се анти-Косан кампањи!Не памтим да је Звезда у историји на својој Маракани играла без шпица,а са 5-6 бекова.Брука и срамота...
09-23-2007, 08:45 PM
први сам рекао да је Косановић добро решење јер од Бошка не може горе,први и повлачим реч...Да немамо играче па да каже човек шта да се ради не може боље,али кад нам бољи играчи седе на клупи,лошији играју уз тактику Боже сачувај и не може боље.Сад само победа у дербију може да нас дигне и опет иако кад се сагледају ствари рекло би се немамо шансе против глодара надам се да ћемо успети да их добијемо и онда се дићи онда би се поправила и атмосфера у клубу плус пролазак у лигу уефа и све би изгледало другачије,дај Боже тако да буде.
09-23-2007, 08:59 PM
Велики тактички маг-Косан је најавио формацију која ће заопочети реванш са Гроцлином.
Ранђеловић, Радивојевић (ипак нам требају два голмана за сваки случај), Анћелковић, Баста, Бајалица, Туторић, Гај, Броновицки, Богдановић, Пантић, Милијаш. И да, Милијаш је под знаком питања, ипак он зна некад и да пређе пола што је велики ризик по наш гол.
b]НЕМА ВЕЛИКИХ И МАЛИХ УТАКМИЦА КАДА ИГРА ЗВЕЗДА, ГЛЕДАМ ЗВЕЗДУ, А НЕ ЊЕНЕ ПРОТИВНИКЕ![/b]
09-23-2007, 09:05 PM
Пантић?! о, боже... :bes није да сам песимиста али са оваквом игром бићемо на крају и трећи
|
« Next Oldest | Next Newest »
|