Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ФК Црвена звезда 07/08
Синоћ одбрана солидна,Гај и Туторић обавили су одлично своје задатке на терену,Баста добар,враћа се у стару форму,Кастиљо имао пар украдених лопти,Лукаш није за одбацит,Короман најборбенији само да је тамо у 2.пол додао Молини кад је ишао сам и било би 2:0 за нас.Милијаш имао је запажених дриблинга,Баркос,види се да је борбен и све,али јебига не мозе он сам у шпицу све,биће боље.Миловановић би могао и мало боље.
људи јел короман потписао за нас???
img]http://img.photobucket.com/albums/v653/unwise/ultras.jpg[/img]
Quote:људи јел короман потписао за нас???

Не још увијек, јер паре (спомиње се цифра од 900 000 еура) нијесу исплаћене Тереку на име обештећења.
ДEЛИJE - ПОДГОРИЦA
Ау.
То је све што се сада може рећи.

Ау!
..кажу да причам много...
Врло кратко....

Короман убедљиво најбољи појединац.

О боже драги, само да нас срећа сутра погледа на жребу.
Срећа нас је погледала, без даљњег.
Молина ће бити одличан, у Баркоса и немам неко повјерење, очекујем да видим Бурзановића на терену. Короман најбољи прексиноћ.
Треба нам још један нападач под хитно! Мали Ђорђевић има потенцијала, али још је мали. Не бих толико још процјењивао играче, пошто је ово тек први званични меч. Биће боље.
[Image: 35c0qqq.gif]
Само да преживимо ове следеће седмице,све ће да буде ок.Мени је криво само због Бурзановића,остало је мање више очекивано све.Биће много боље кад буде играо и тај Салас јер чини ми се да је он уз Коромана камен темељац ове Бошкове тактике.Кажем,само мало среће у реваншу и идемо даље.Мада не треба бити превише сигуран да је тај ренџерс нешто лоша екипа,нисмо у ситуацији да пријетимо било коме,али не треба се плашити.Макар 50-50 шанси имамо...
Невероватно је да сви осим нашег тренера видимо да је Звезда са једним нападачем безопасна,да је таква била и прошле сезоне када је тај једини истурени био Ђокић.Чини ми се да је много боље ишло када је Короман изигравао другог нападача.Милијаша готивим али ме је убио у појам и не могу да верујем да Бурза није добио шансу.С друге стране Броновицки није морао одмах да игра,последњи се прикључио тиму...
Да сумирам,нисмо довољно уиграни што значи да сигурно можемо више и боље,али ни тренер ми не улива поверење.
Ја ово стварно не схватам, и никада нећу вероватно. Стварно је не вероватно како на брзину "ми" отписујемо играче.
Баркоса је можда неко одгледао читавих 90 мин., неки много мање и одмах су сви закључили да он "не ваља". Највише ме нервирају изјаве Ђуровског (имам утисак да је га мало Бајевић заразио....)те му неваља овај , те онај, уз то има по мени своје "љубимце" (Миловановић, Милијаш (неб он одиграо лопти из прве , па да си "бог-отац", плус још неки.
Пустите човека да се аклиматизије, треба им свима (странцима) посебно дати, ако не подршку, онда времена.

*бем ти игру с једним шпицем. Ни, један Жигић не би много направио сам.

Исто тако ме занима шта смо то сјајно видели од нпр. Молине, који је одиграо који минут (нити оспоравам, нити хвалим квалитете које нисам видео).

Што се мене тиче у среду су сви били просечни, спори, не спретни.
Уметност је направити немогуће - могуће, могуће - једноставно, а једноставно - елегантно !
Мени је исто чудно што Бурза није ушао бар као резерва. Милијаш зна да игра, али је спор и некако мекан. Чини ми се да је Бурза, бар засад, боље решење као стартер. Гај је био стварно добар, али и Туторић ме пријатно изненадио. Чини се да нападаче Левадије и није било тешко зауставити. namigivanje
Срце на терен ...

Forum Jump:

Users browsing this thread: